Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Egon #16356 üzenetére

    A fonokodnek uzenem, hogy a legegyszerubb modja ennek, hogy ha olyan munkahelyi korulmenyeket es kornyezetet teremt, hogy az emberek ott akarjanak dolgozni. Ebbe termeszetesen beletartozik a fizetes is, de rengeteg mas is. Es akkor nem kell idiota pszeudolofaszt csinalni a HR-es puncikkal, hanem azt fogja latni, hogy akkor is jonni akarnak az emberek dolgozni, ha nincs szabad pozicio.

    Persze ez az utobbi olyan, hogy ezert dolgoznia meg akarnia kell neki is, nem csak elvarni, hogy mas felredobjon mindent es felaldozza az eletet a fonok uj mercijeert, szoval nincsenek nagy remenyek, hogy ez meg fog tortenni. Sajnos eleg ritka az a fonok, aki ezt felfogja, es sikeresen meg is valositja, de amikor van ilyen, akkor hirtelen azt veszi majd eszre, hogy tele van a ceg olyan emberekkel, akik evtized(ek) ota ott meloznak, es eszukbe se jut lelepni.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák