-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
*Ropi* #27353 üzenetére
Köszönöm szépen! Lehet hülye kérdés, de ez az "Europe Web/Internet 2 profil nem csak webre és internetre van? Én viszont képeket szeretnék kidolgoztatni nagy méretben (vászonra) ez jó lesz a nyomdának is? Tehát nyomtatott verzióban is színhelyes lesz ezzel a profillal?
Írtátok hogy a monitor kalibráció profilját a winows10 rendszer szinten kezeli és a PS-nek ehhez semmi köze. Benéztem a win10 színkezelése alá, itt ezeket találtam:
Itt a Speciális - Eszközprofil legördülőjében nem az AOC monitor profiljának kellene lennie? Helyette a rendszer alapértelmezése van azaz az sRGB.
"Ha le tudsz tölteni korrekciós profilt a S5 és az AOC világítástípusához" - rágugliztam, sehol nenm találtam az AOC Q3279VWFD8 monitoromhoz. Vagy ezt hol kell keresni? Lehet rosszul kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Xbox tulajok OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest