Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Chal #3469 üzenetére

    Mondjuk a legjobb az lenne, ha a profilodban kitöltenéd a cuccok részt, akkor nem kell mindig leírni/megkérdezni ha gond van: Pontosan melyik Dell monitor? Gyanítom valami U24 vagy U27 féleség.

    Nekem U2414H-m van és ugyanezzel bíbelődtem nem is oly rég. A kálváriát elolvashatod itt, sok hasznos tippet kaptam a monitor topikjában.

    TLDR: Venned kellene egy másik DP kábelt és azzal próbálkozni (elő körben megéri akár csak kölcsön kérni). Attól, hogy a kábel jó, még a monitorod lehet olyan hülye, hogy csak neki nem jó így cserélheted valamelyik barátoddal pár napra is akár.

    Ha találsz egy jó kábelt én első körben így próbálkoznék (mindenképp szerezz egy másik DP kábelt mert azzal amid van, nem fog megoldást jelenteni ez):
    0: A Riftet csatlakoztasd le a VGA-ról.
    1) Gép legyen kikapcsolva.
    2) Táp kikapcs (ha nincs rajta gomb, húzd ki a kábelt), párszor nyomkodd meg a bekapcs gombot.
    3) Hagyd így 1 órára minimum.
    4) Monitort DP-vel rákötni a gépre.
    5) Bekapcs Rift nélkül.

    Ha így ad képet a monitor akkor lehet kezdeni a tesztelést:
    Dugd rá a Riftet mindegy hogy be van-e kapcsolva a gép vagy sem. Ha újra előjön a gond, akkor ismételd meg a fentieket, majd próbáld ki azt, hogy a Riftet csak akkor kötöd rá a VGA-ra, ha a gép már be van kapcsolva és kikapcsolás előtt húzd ki a VGA-ból a Riftet.
    Ez utóbbi módszerrel ha szereti a DP kábelt a monitorod, akkor működnie kell, bár ez csak fél megoldás, de legalább a monitorodon így mindig lesz kép.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák