Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz a2d2 #22518 üzenetére

    Ha regisztrálsz, akkor elindul a 2 hetes ingyenes próbaidő. Ez idő alatt 5 játékot, amit kiválasztasz, a kosaradba rakhatsz, és ez idő alatt annyit játszol velük amennyit nem szégyellsz. Viszont ha letelik a próbaidő, és nem fizetsz elő, akkor ezekkel már nem játszhatsz, csak ha újra előfizetsz.

    Ezen felül van ugyanolyan bolt része, mint az Oculusnak vagy a Steamnek. Amiket itt megveszel, azok örökre a tieid, és akkor is működnek, ha nincs aktív előfizetésed.

    Legalábbis pár hónapja még így működött, szerintem ez azóta se változott. De most meg is néztem a kedvedért, a Fallout VR, Superhot fel van telepítve, és működnek aktív előfizetés nélkül is.

    Érdemes figyelni a Viveportot, mert sokszor vannak itt is akciók, pl 1$ -ért volt Superhot, Arizona sunshine, meg ez a Sairento is, de ezek előfeltétele az aktív előfizetés.

    Technikailag meg úgy működik, hogy amit Viveporton beszerzel, azokat letölti egy külön helyre, és amikor elindítod, akkor elindul a SteamVR. De külön Steam-es kulcsot nem kapsz, ez egy külön platform, mint a Uplay vagy az Origin. Bár most nézem, hogy a Fallout VR-nál pont Steam kulcsot adtak, szóval ez se 100%-ban igaz :)

Új hozzászólás Aktív témák