Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz proci985 #11065 üzenetére

    Hehe, nem vagyunk egyformák.
    Én meg pont az Arktika1 után vettem meg az Arizonát, és 1 órán belül ment is a refund.

    Szerintem úgy néz ki mint egy 5 évvel ezelőtti mobilos játék, de ezen még túl is tettem volna magam. Viszont hardon kezdtem hozzá, és mikor negyedjére haltam meg, mert kartávolságból sem hajlandó regisztrálni a pontos fejlövést, az kicsit sok volt.
    Meg én jobban élvezem a fedezékbe vonulósdit, abban meg ugye az Arktika a király :)

    Ha már zombis, akkor ezt az ingyenes Zombie Riot-ot nyomom :D

    A From other suns-t én próbáltam amikor ingyenes volt, nekem elsőre ki is fulladt a koncepció 2 óra alatt. Multiplayerben biztos jó lehet, de arra nem vagyok hajlandó, singleben meg elég repetitívnek tűnt ilyen rövid idő alatt is.

    Más:

    Leárazva megvettem még a The Assembly-t is. Akinek bejönnek az X-aktás sztorivezetésű játékok, annak érdekes lehet. Amúgy meg egy teljesen átlagos kalandjáték, pár darab puzzle-lel.
    Nagyon sokat beszélnek benne, és igazából a történet, és az az által feszegetett morális tartalom az, ami igazából kiemeli a szürke átlagból. Ezért egy erős közép-felső angol kell hozzá (feliratot lehet kapcsolni).

    Elég sok döntést kell hozni, és a Walking dead szériához hasonlóan itt is kapunk a végén egy statisztikát a döntéseinkről, és hogy a többi játékos hány százalékban döntött másképp.

    Technikaliag erősen kihívásokkal küzd, csomó textúra nem tölt be rendesen, homályos marad, ami különösen rossz, amikor pont egy falra helyezett tábláról kellene leolvasni a megoldást :D
    Touch-ot támogat, de ez érezhetősen csak muszájból került bele, semmilyen pluszt nem ad.

    5 EUR alatt áron érdekes lehet, ezért nagyjából 4-5 órányi játékot kap az ember. Újrajátszási értéke 0.

    Így visszatekintve erre az évre, nekem még mindig a Lone Echo az No.1, mögötte szorosan az Arktika és a Robo Recall.
    Ha leküzdöm a kétoldali grind-undoromat, akkor még visszakecmergek az Elite év végén, de gyanítom, hogy addig kitart a Dark souls 3, úgyhogy most kicsit pihen a VR :)

Új hozzászólás Aktív témák