- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Fedora Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
- Family Link
- Synology NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne pár dolog amit nem nagyon értek, pl gépelek, nem vagyok valami hyper gyors gépelő de mintha 1-2 mp-el késöbb írná be a szöveget, illetve van hogy írok, semmi nem látszik és bedobja a full mondatot. meg egyre többször látom a kurzor helyén a töltés jelet, és nem 1szer volt olyan hogy megfagytam, és semmit nem tudtam csinálni, pedig csak elindítottam msn, skype, safarit, de rögtön egymás után. 4gb ram van a gépben, 2.26-os c2d proci, nem hiszem hogy ennek így kéne viselkednie,Meg az lenne a kérdése, hogy milyen progit használjah honlap szerkesztésre? (html, php, stb..) Win alatt a ConText-et használtam, de így osx es ConText valami nemtudom mi, de ha elindítom kidob egy szivet
Nah meg ez a Lion dolog, hogy hogy megy? Gondolom meg kell venni ls felnyomni, vagy itt is van virágboltozás, és akkor onnan frisíteni? olvastam valamit, lehet rosszul emlékszem, hogy snow leonak lekell szedni valami frissítését, és hogyha az fut a gépen akkor a lion is fog. Vagy ezt álmodtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Hardcore café
- SSD kibeszélő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- PC eladó! GA-Z77-DS3H +Core I3-2120 +4GB RAM
- Stalker 2 Heart of Chernobyl Collector's Edition, bontatlan, 10/10 állapot, PC Steam
- Eladó egy Intel i5 4590-es (4x3,7GHz/16GB/256SSD) processzoros számítógép. 1 hó garanciával
- Eladó egy AMD Ryzen 5 2600-as(6x3,9GHz/16GB/256SSD+1TB/GTX960)processzoros számítógép. 1 hó garancia
- Eladó egy Intel i5 10400-as (6x4,3GHz/16GB/240SSD+1TB/GTX1070)processzoros számítógép. 1 hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest