Új hozzászólás Aktív témák

  • Lincoln76

    aktív tag

    válasz GalaHU #52439 üzenetére

    Egyébként, ha valamiért utálom a GT7.et az az, hogy (szerintem, sőt biztos) megjelentek a csalók. Egyszerűen tudom, hogy az adott autóval mennyi lehet megközelítőleg jól kvalifikációs időt futni, ha már kitanultam a pályát és az autót is, mert a GT7 rendszere nagyon jól működik, hogy egységessé teszi az erőviszonyokat. Pl, Ha egy autó erősebb, mint a másik, akkor csökkenti a lóerőt, plusz megemeli a súlyát, vagy épp fordítva.

    Tehát az adott online versenyen a kvalifikációs időt megfutva, fokozatosan javítom a köridőket, ahogy egyre jobban megismerem az autó és a pálya határait. És általában az első 5, leginkább az első 3-ba mindig ott voltam. Főleg a belga pályán, amit csukott szemmel is végig tolok, mert annyiszor mentem már rajta, mert imádom.

    Na most ezen a héten ez került sorra, a végén mentem is (egy számomra elég brutális) köridőt, szóval itt századokat, max fél másodpercet ha lehet javítani, de szerintem nem.

    Belépve a versenyre láttam, hogy az első helyezett több mint 4! másodperccel jobb időt ment ugyanazzal az autóval.
    Mi vaaaan?
    És ez lehetetlenség, még az 1 másodperc is, nemhogy 4! A fentiek alapján biztos vagyok benne, hogy valahogy csalt a "játékos", a második helyezett én voltam, mint írtam 4 másodperccel elmaradva. És így követtek a többiek.

    A versenyen nem tudtam meg, hogy lehetséges ez, pedig nagyon rá voltam állva, hogy végig tapadok rá és kifigyelem, de a csávó, az első kanyarba eldobta az autóját és ki is szállt.

    Ha viszont a GT7-et meg lehet úgy firkálni, hogy csaljanak benne, akkor nagyon gyorsan el fogom hagyni. :/

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák