-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Tibiajax #13915 üzenetére
Ne riogass mert sírva fakadok. Remélem a boka nem annyira rossz. Tavaly fél évet már kihagytam a térdem miatt. Sajnos ma voltam traumatológián és kiderült hogy részleges bokaszalag szakadásom van. Egy 1,5 héttel ezelőtti focin csúsztam el. Én hülye meg tegnap nagypályás bajnokin amjdnem védtem csak a bemelegítésnél egy ugrás után le kellett ülnöm mert nagyon fájt megint a bokám. Ilyen se volt még hogy a jegyzőkönyvbe kezdőnek írtak de szólni kellett a sporinak hogy már a kezdés előtt csere lesz.
Més que un club!
-
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
válasz Tibiajax #14031 üzenetére
Ugyanannyi pontjuk van, erős középház. Nincs rá sansz szerintem.
Cardiff, Brighton, Hull, Bolton, Leeds, Boro, de igazából az egész másodosztályból bárkit szívesen látok első osztályban
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
válasz Tibiajax #14064 üzenetére
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én ma nem megyek arrafelé, sajnálom is, de múltkor láttam a kedvenc gírosszos bácsinkat civilben
Gyerekek, láttátok ti Luiz gólját? Bebaszta, mint a disznó, 40 méterről.
[link]Olvastam múltkor, hogy Schürrle szinte tuti a Chelsea-é.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #14135 üzenetére
az biztos... főleg most, hogy a RIO kinyit megint ( ), lenne rá kereslet bőven
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #14140 üzenetére
egy debreceni mobilüzletben adok-veszek
csak ez a kurva sok állás, na attól majd szétszakad a sarkam, most, hogy vízszintbe vágtam magam, a csípőm is sajog a sarkam/talpam mellé... ez a jóvilágGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #14217 üzenetére
hány Mbites a feltöltésed? bár nem tudom, hogy egy normális minőségű streamhez mekkora feltöltés kell, de ha megvan a 10 mega, akkor simán lehet nyomni 720p-ben, ha ennél több, akkor meg lehetne kockáztatni a FHD-t is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #14223 üzenetére
és annak csak 10 mega a feltöltése?
azdefosmárén benne vagyok egy tesztben, jó lenne értelmes minőségben nézni a Pool meccset, ha a Digi már megint a kézit adja helyette
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #14320 üzenetére
Aston Martinja bármelyik sznobnak lehet. Tuning Supra-ja viszont nem mindenkinek van. Egy kibaszott legenda ez a tuningosok körében. Addig nem szeretnék elpatkolni amíg legalább nem ültem egy ilyenben.
De ez már ízlés kérdése, arról meg nem illik ugye vitázni. Mindenesetre én sportos autók közül ezt a kettőt választanám, esetleg még az R8-at. Családi autónak meg jöhet egy Volvo, elvégre már 7 éve V70-esünk van, az erősebbik fajtából.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest