-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #3426 üzenetére
Most őszintén, egy ilyen Interbe hova való egy Sneijder kategóriájú játékos? Mourinho után szétesett a csapat. Értem én, hogy megújulás, csapatépítés, de Sneijder vándormadár, nem olyan ember, akire csapatot lehet építeni, max. elvinni lehet olyan csapatba, ahol már vannak megfelelő játékosok. Kétlem, hogy Sneijdernek elég lenne az olasz posvány, ő BL címet akar, de legalábbis fontos BL meccseket játszani, amire ez az Inter még jó ideig nem lesz képes.
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #3428 üzenetére
Csak kontrázni tud, normális támadásépítése nincs, látszik, hogy hiányzik középről valaki. Guarín nem rossz, de inkább lőni tud és ütközni, mint támadást építeni. Így elnézve őt már nem is bánom, hogy az Intert választotta végül, és nem a Juventust, Vidal sokkal jobb megoldásnak tűnik eddig. Mondjuk az ész a Juventusból is hiányzik a támadóharmadban. Mi is lenne a Serie A-val, ha még csatár is lenne a zebráknál, meg ha még edző is ülhetne a padon.
7600GS: Az interesekre való tekintettel ne középcsapatozzunk, meg aztán, ha az ember ránéz a tabellára, látni, hogy az Inter nem középcsapat, elég elöl van.
-
Sztbeni
őstag
válasz Tibiajax #3442 üzenetére
hogy is mondjam... Volt egy olyan, hogy Calciopoli. Ha nem lenne elég, az inter vezetőinek azóta is csak a szájuk jár. Azok a szurkolók akik meg tudnak a Heysel tragédián rendszeresen gúnyolódni, azokról meg ne beszeljünk... Meg ellenfelek is.
Szerk: de a mezük szép
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #3592 üzenetére
jó hogy szóltál, ki is ment a fejemből itt a nagy sürgés-forgás közepette
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #3647 üzenetére
én konkrétan a rádiós fejhallgatón asszem valami híradót hallgattam. nekem ebből a másik tuner adta kép is elég volt, vártam a kezdést az átkapcsoláshoz...
(tudom, humorherold...)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #3669 üzenetére
a kis retek itthagyott, szóval már nála van... ribanc
face-en találtam:
szép kis sebesség 77 perc futkározás után
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #3681 üzenetére
Igen, nagy nehezen sikerült megtalálnom.
MADRID, SPAIN - DECEMBER 01: Real Madrid CF players stand for a minute of silence for the fifth girl that died at Halloween party in the Madrid Arena on Thursday 1 prior to start the La Liga match between Real Madrid CF and Club Atletico de Madrid at Estadio Santiago Bernabeu on December 1, 2012 in Madrid, Spain.
Itt picit bővebben írnak az esetről.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #3843 üzenetére
Szerintem picit elbeszéltünk egymás mellett.
Nem azt mondtam, hogy Xavi rossz futballista, mert ez hazugság lenne. Beszélnek helyettem a számok meg a meccsek. Tökéletesen tisztában vagyok a képességeivel, szoktam ám én is Barca meccset nézni, még ha nem is hiszed el. Az EB-n gyenge volt, ott Iniesta dominált. Szerintem a legjobb éve Xavinak a 2010-2011-es meg a 2008-2009-es volt, nekem legalábbis ekkor tetszett legjobban a játéka. Ugye a 2008-as EB-n jól játszott és utánna megnőtt az önbizalma.
A mai Realban, mondj már még egy ilyen embert
Ha világklasszis emberre vagy kíváncsi, akkor: Casillas, Ramos, Alonso, CR, Özil. Kaká-t is idevenném, de neki sajnos már nincs sok hátra itt, úgy érzem...
De biztos nem értesz egyet ezzel a listával.
Barcának összejött egy olyan generáció, ami 40 évente egyszer van. Ezt neked meg tényleg ki kell élvezni, hiszen ez nem lesz mindig így, de azt hiszem hogy nem tudok neked ebben újat mondani, régebb óta nézed és űzöd ezt a sportot, mint én.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #3916 üzenetére
Nem kell aggódnod, amennyire ismerem az ottani egészségügyi állapotokat, hétvégén már be is állhat csereként, le merném fogadni. A gumibogyószörp csodákra képes.
Integra: Tudnál erről valami videót linkelni? Nem a Bayern meccset néztem, de kíváncsi lennék rá
baluka: Kit kaphat a Chelsea az EL-ben?
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz Tibiajax #3979 üzenetére
Én tisztában vagyok vele, hogy a csoportban mindenki erősebb volt a Vidinél és a továbbjutás ajándék lett volna. Nem kérem, hogy szurkoljon mindenki a Vidinek - hogy is tehetném? - de legalább ellene ne szurkoljon magyar ember. Tisztában vagyok azzal is, hogy ez ETO-, Loki-, Újpest-, Kispest-, vagy Fradi-szurkolónak nehéz megtenni, de meg lehetne próbálni.
Egyébként meg az a csapat, amelyik olyan szintű játékot képes nyújtani, mint amit az Ajax csinált a Bernabeuban, tűnjön a francba.
https://www.coreinfinity.tech
-
nagyúr
válasz Tibiajax #3979 üzenetére
Abban amúgy igazad van hogy megérdemelten akkor jutott volna tovább ha több pontot szerez. De hát ilyen ez a sport sajna most nem jött össze.
sh4d0w: én pl Loki szurkoló vagyok itthon de természetesen nemzetközi porondon szoktam a magyar csapatoknak szurkolni annak ellenére hogy ezt nem biztos hogy mindenki így tenné.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #4015 üzenetére
Hát igen, nem volt egy gyenge gárda. Raúl bácsi azért már itt is befigyel.
Egyébként az a vicces Hierróval kapcsolatban, hogy ő középpályásból lett hátvéd, nem is akármilyen. Azt egyébként tudtad, hogy Mijatovic úgy lőtt gólt a 98-as BL döntőben a Juventus ellen, hogy előtte nem szerzett egy gólt sem az aktuális kiírásban? Hihetetlen pasas. Laudrupot sajnálom, hogy csak 2 évet volt itt. Olyan mélységi passzai voltak, mint Xavinak. Carlos meg Carlos, nem kell őt bemutatni senkinek. Egy olyan bal láb azóta is hiányzik a csapatból.
De szép dolog is ez a nosztalgia...
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #4128 üzenetére
Lol.
Most nem tök mindegy, hogy ki ellen szerezték a gólt? Ami szép az szép, bárki ellen is csinálják.
Igazi rangadó volt, ahhoz illő végjátékkal. De azt hozzá kell tegyem, hogy 0-3-nál másképp alakult volna minden.
A sértődött Arsenal szurkolókon kívül pedig azt hiszem hogy mindenki elismeri van Persie teljesítményét.Az utolsó pár perc történései pedig mindent elmondtak az egész suttyó kék bandáról, szánalom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJi Mini 3 Pro + Rc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest