-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz Tibiajax #20698 üzenetére
Kissé naív vagy...Uli 3x nyert BEK-et, kis tiszteletet. Nyilván biztos forrsából tudod, hogy ő tuti saras, ő eszelte ki az egész adóelkerülést, neki aztán tuti nincs könyvelője mi? Csak Messinek...mellesleg Uli saját magát jelentette fel Messivel ellentétben.
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
válasz Tibiajax #20710 üzenetére
Messit nem én hoztam fel
Mindenesetre azonkívül a két ügy hogy adócsalás történt feltételezhetően (mivel még nincs bírósági ítélet) rohadtul különbözik a két eset szerintem.@Integra, bocs de én veled nem kívánok vitatkozni többet, nem akarok ide süllyedni, személyeskedsz vagdalkozol, köszi elolvastam amit írtál, ellent mondasz saját magadnak is. Zárjuk le a témát.
(melleseg Uli már befizette a tartozását...)[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #20733 üzenetére
mindenképpen igaza van abban, és ezt én is azonnal megfogalmaztam, írtam is régen, hogy, hogyan fog két dudás egy csárdában szerepelni? adja az ég, hogy sikeresen és tökéletesen egészítsék ki egymást, és váljon be ez az egész.. na majd lemegy a következő szezon és sokkal okosabbak leszünk.. most biztos, hogy ebben amit johann mondott, nincsen realitás, ehhez látni kell, hogy neymar hogy fejlődik és erősödik meg.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #20816 üzenetére
Olyan, mint az olasz mezek, mármint a szabása..
De tényleg k*rva jól néz ki.Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #20937 üzenetére
Gondolom, hogy a Milan se lesz gyenge, ha Szupermárió képes lesz meccs előtt felvenni a mezt és pályára lép a szezon kezdetétől. Amúgy Jovetićet is akarja még Conte, plusz tárgyalások folynak Kolarov Serie A-ba való visszacsábítása ügyében, hogy a bal szél is meglegyen. Ha kettejük közül jön valaki, nagyon elégedett leszek. Plusz Ogbonna érkezése is borítékolható, így lesz Chiellinin kívül még egy ballábas védő a csapatban, aki tud középen és bal szélen játszani.
-
Enzolord
addikt
El kell mennem reggelizni... Azt olvastam, hogy Viadalék pirítóssal...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Sztbeni
őstag
a Serie A meglesz, de félek, hogy a kupát megint elbasszák. Pedig kéne az ezüst csillag a 10 kupáért.
Amúgy Teveznek nagyon örülök. A Schalke csúcsigazolásának meg nem. 8 millióért nem Szalait kellett volna venni. Fele annyiért jó lett volna.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Tibiajax #21123 üzenetére
Elvileg visszatér a Hp igen. A mez még simán lehet kamu, de akkor valaki sokat dolgozott vele.
Ami gyanús, hogy mindhárom ugyanolyan mintájú, csak más színű--><-- Idén pedig mindegyik mez különböző volt teljesen.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #21267 üzenetére
Az a "baj" (nézőpont kérdése, engem például egyáltalán nem zavar ), hogy nem nagyon van stex játékosokat vásárolgatni. Neymarka 60 misi volt, a két brazil alsóhangon lenne 40 millió, de reálisan nézve inkább 50 vagy 55.
Az említett három játékost körülbelül 50 millióért lehetne szerintem elpasszolni. Viszont akkor Neymar ára nem lenne törlesztve. És kéne még egy kapus is...
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #21296 üzenetére
Igen, a gírosz nagyon fontos.
Amúgy az poén lenne, ha elmennénk így együtt egy Klasszikusra, ti mennétek a Barca-szektorba, én a madridi-ba. De már egy közös meccsnézés is hatalmas lenne, ha össze tudnánk jönni valahol.
Apropó, egy közös foci az nagyon elképzelhetetlen lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.