Új hozzászólás Aktív témák

  • VaniliásRönk

    nagyúr

    válasz agressiv #15487 üzenetére

    [link] [link]
    Még a duplája sincs, 2k a differencia, a legolcsóbb konfig is 40-50k perifériák nélkül, azt hiszem elhanyagolható a különbség, tévednék?

    Kit érdekel milyen zavarokat visz a hálózatba? Egyébként sem egyszerű túlterhelni egy FSP tápot, ehhez még egy 350-es modell esetében is rá kell küldened ~300W-ot. Itt arról van szó, hogy ha kap egy áramlökést egy ilyen kodegány csoda, akkor füstöl, ha sikerült túlterhelni (nem nehéz), akkor füstöl, amíg el nem ég addig meg direktben ráereszti a 230-at a PC-re. Jobb mint az orosz rulett...
    Mérnökhallgatóként fingom sincs mi az a tirisztor, tranzisztor meg a többi ilyen állatfajta, de biztos vezetik az áramot. :U

    #15488 SirRasor: [link] Az Inf driver valóban fontos... A DES-nek semmi köze az Intelhez, ahogy a hangcodecnek vagy a LAN chipnek sem.
    VIA, nVidia, SiS chipsetek esetében külön driver kellett szinte mindenhez, AGP, PCI, memóriavezérlő, rendszerbusz, USB, stb., az egyetlen chipset a ULi volt még, amelyikhez nem kellett több 10MB-os csomagot telepíteni.

    [ Szerkesztve ]

    "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák