Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz szabeska #61140 üzenetére

    Pont ilyesmi felhasználáshoz szerettem volna kérni ajánlást már egy ideje. Úgy nőttem fel, hogy mindig szólt a rádió a konyhában otthon is, nagy szülőknél is, főzéskor, ebéd közben, de még délután is, amíg ott tettek-vettek. Na én nem rádiót szeretnék hallgatni, hanem zenét, spotify-ról, telefonnal, tablettel akár kábelen, de talán inkább BT-on csatlakozva, miközben a konyhában tevékenykedek. Genius SP-HF1250B van a géphez kötve, azt szoktam most átvinni a konyhába, hogy ne zengjen az egész ház, de azért ez macera. Illetve opcióként még az is felmerült most a fejemben, hogy alkalomadtán ezt a tv-hez is hozzá tudnám kötni, talán egy fokkal emelné a filmezési élményt. Ehhez külön komolyabb cuccot, akár hangprojektort nem szeretnék venni még pluszban. De ez csak egy zárójeles, alacsony prioritású igény.
    A Geniushoz valami hasonlót gondoltam, lehet akár valamivel nagyobb is, hely van szerencsére. Sokszor emlegettek mindenféle Edifier 2.0-s, BT-os hangfalakat, de elvesztem a típusokban, rengeteg van, amik számomra mind nagyon hasonlónak tűnnek. Az ajánlóban ebből csak egy, a 1280-as szerepel. Kb. 50-60 ezer Ft-ot rá tudok szánni. A lényeg a zenehallgatás lenne (és oké, hogy a konyhai tevékenységek kiegészítését jelöltem meg, de azért az nem jelent folyamatos csörömpölést, tehát nem csak valami háttérzaj kell valami prüntyögőből), elsősorban rock és metal műfaj.

    Röviden:
    1. 50-60 ezer Ft a keret.
    2. Konyhában használnám rock/metal zenék hallgatására, kb. 1-2 m-ről, de gyakran jövés-menés közben
    3. A telefon vagy tablet jack csatlakozóját használnám, illetve
    4. BT kapcsolatot ugyanezekkel, kábelt spórolva, egy távirányító praktikus lenne, zsíros kézzel inkább azt nyomkodnám, ha épp nagyon szükséges
    Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák