Új hozzászólás Aktív témák

  • #78032384

    törölt tag

    Creative T20-at vásárlók figyelmébe:
    Pár hete írtam itt vettem egyet, elégedett is vagyok, csak egyedül a kék LED zavart este filmnézéskor. Akkor nem akartam nekiesni és szétszedni, mindig elé tettem egy parfümös dobozt takarni. Ma unatkoztam, gondoltam szétszedem. Küldetés sikertelen.

    Szétcsavaroztam (6 db), nagyon óvatosan "lefeszegettem" az előlapot. Ahol illeszkedik dobtam rá egy pólót és azon keresztül egy kés életlen oldalát vezettem az illesztésnél a csíkon lassan, hogy szétpattanjon és vigyáztam nehogy megsértsem a műanyagot. Kicsit macerás, de azért kézzel le lehet húzni lassan, nehogy kirántsuk és szakadjon mindenfelé a belseje. Aki fél, hátul a 3 db csavart is vegye ki az előlap levétele előtt és ha mégis sikerült túl erősen húzni, akkor legalább jön vele a többi is és nem szakad szét.

    Szétszedve szépen látszik a Volume gomb mellett a külső oldalon az idegesítő LED, ott a szélén, könnyű hozzáférni, gondoltam gyorsan kiforrasztom. Yay!
    Aztán egy másodperc múlva észrevettem az áramkörön a LED1 feliratot. Mert van másik is? És a Volume gomb belső oldalán lévő második LED-hez lehetetlenség hozzáférni, és tényleg nagyon kicsik. Alulról meg a fülhallgató és AUX bemenet nyákja is útban van. Láttam egy kis csavart ami a Volume gombot rögzíti az előlaphoz, de ott se lehet nekiállni, mert a szorgos kínaiak biztos ami biztos alapon a ragasztóval se spóroltak. Inkább feladtam, lehet barbár módra egy szemöldök csipesszel valahogy ki lehetne törni az égőket, de hagytam nehogy addig kotorásszak ott míg kidöntök egy kondenzátort. Lehet más ügyesebb, én hagytam a fenébe. Örültem a kísérletben nem sérült meg a műanyagház sehol, így belenézve tényleg nem úgy tervezték könnyen szét lehessen szedni. Hátha valakinek ez is hasznos információ. Összeszereltem a hangfalat és marad a parfümös doboz módszer vagy majd vágok ki fekete szivacsból egy gyűrűt és ráteszem a Volume gombra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák