Hirdetés

Egyetemisták és középiskolások pályázhatnak a T-Systems Ötletcampusra

Blockchain technológiával kapcsolatos ötlettel jelentkezhetnek a pályázók idén a T-Systems Magyarország szellemi alkotótáborára.

Hirdetés

Ötven diákot lát vendégül augusztus 27. és 30. között a T-Systems Ötletcampus a visegrádi Madas László Erdészeti Erdei Iskolában. A résztvevők csapatokban dolgozva gondolkodhatnak a blockchain technológia felhasználásáról, amelyben a T-Systems és innovációs laborja, a Kitchen Budapest szakértői, valamint a Mindspace munkatársai lesznek segítségükre.

A T-Systems Ötletcampusra június 15-én éjfélig lehet jelentkezni egy rövid kérdőív kitöltésével az alábbi linken: T-Systems Ötletcampus. A beérkezett jelentkezéseket június 18-ig bírálja el a szakmai zsűri, a sikeres pályázók június 25-én találkoznak a Kitchen Budapest innovációs központjában. Az augusztus 27-30-ig tartó tábor utolsó napján szakmai zsűri értékeli a csapatok kidolgozott ötleteit. A zsűri tagjai: Mohácsi László a T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyettese, Krégl Klementina az Innovációs kompetenciaközpont vezetője, Sáfrány Lilla HR igazgató és Varga Judit a Kitchen Budapest ügyvezető igazgatója. A legjobb ötletek megvalósításáról a vállalat innovációs vezetése dönt ősszel.

Azóta történt

Előzmények