Segítség, mindenki mindent tudni akar rólam!

Ne leskelődjön utánam senki!

Eddig a Nyugalom szigetén éltem. De jaj, mit látok? Megváltoztak a szabályok. A Microsoft ellopja az adataimat! Nem elég hogy rá vagyok kényszerítve arra, hogy a rendszerüket használjam, ki fogják plakátolni a megállókat a suttyomban rólam készített webkamerás képekkel. Na persze, hozzáférjen a mikrofonhoz is? Még mit nem, hogy csengőhangot csináljanak abból ahogy üvöltök boss fight közben! Ott fog virítani a Facebookon, mert Nadella galádul kiírja, hogy mikor váltottam inkognitó módba és miközben azt hittem hogy senki sem figyel, erotikus tartalmakat nézegettem! Tudom hogy így lesz, mi másért akarná a hozzáférést meg a telemetriát?

Nem, az nem lehet, szemernyi esély sincsen arra, hogy a Microsoft, a Google, az Amazon, vagy a Facebook azért figyel meg engem és másokat, hogy aztán jobb szolgáltatást nyújtson, vagy releváns reklámokkal bombázzon. Lehetetlen, ezek csak nevetségessé akarnak tenni, ellenem fordítani a világot, közszemlére tenni azt amire eddig még vigyáztam, hogy ne tudják meg mások. Igaz ugyan, hogy évek óta nem látok curling reklámot, amit amúgy is utálok, sőt mintha a mellplasztikai hirdetések is ritkábban kerülnének elő, de ez semmi esetre sem azért van, mert jobbat akarnának nekem. Ez egy ördögi terv része, hogy elnyerjék a bizalmamat. De ennek most vége. A Windows 10 túl megy minden határon.

Elterelem Nadella figyelmét az irreleváns keresésekkel
Elterelem Nadella figyelmét az irreleváns keresésekkel [+]

Jó oké, az engem is meglepett, hogy a Bing egészen használható lett, de az csak az ötmillió regisztrált birkának köszönhető és különben is, sosem adtam meg a valódi nevemet sehol. A Facebookon is Kiku Pál néven jelentkezem be, minden áldott alkalommal felveszem az alufólia-sisakot, belőlem nem csalnak ki semmilyen érdemi adatot! Elefántokra szoktam rákeresni, hogy eltereljem a figyelmüket.

Nekem ne adja be senki azt a maszlagot, hogy az orvos nem beszél ki a hátam mögött, hogy a brókerem és a bankárom nem röhögnek rajtam sörözés közben, hogy az ügyvédem betartja a titoktartási kötelezettségét. Létre is hoztam egy honlapot amin mindenről beszámolok, csak alig van látogatóm. Már amennyire meg tudom becsülni, mert a Google engem ne indexeljen, az én pénzemen ne hirdessen, és természetesen nem adom át nekik a statisztikákat. Még mit nem!

Na jó, egy kicsit higgadjunk le.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények