2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#32501) bandiras2

bandiras2
(senior tag)
LOGOUT blog

Kifutottam a szerkesztésből.
Hetzer 105HE facehuggoltam más másfél Pz4et is, a második nyírt ki, és öltem volna facehuggal T1 heawy-t is ha a tigris nem lő seggbe.

PRESS ANY KEY TO CONTINUE AND ANY OTHER KEY TO QUIT - http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...

(#32502) Snooker

Snooker
(fanatikus tag)

Tényleg van olyan cheat a játékhoz, hogy korlátlan mennyiségű aranyat és kreditet ad a felhasználónak???

Én kételkedek ebben, de min 3 ember mondta az előbbi csatában, hogy van ilyen + youtubeon is vannak fent róla videók

(#32503) ollie válasza Snooker (#32502) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kétlem.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#32504) Snooker válasza ollie (#32503) üzenetére

Snooker
(fanatikus tag)

Én is, írtak is vmi felhasználót aki használ ilyeneket, de elfelejtettem a nevét és kérték, hogy ne jelentsem már fel XD

[ Szerkesztve ]

(#32505) Dobi 562 válasza bandiras2 (#32500) üzenetére

Dobi 562
(senior tag)

Sajna akkor én még nem játszottam a játékkal. A 75-ös löveggel a nehéz tankok azok simán megesznek jelenleg. A KV-ról is pattognak a lövéseim, kivéve ha gyenge pontot lövök, de azt meg messziről elég nehéz eltalálni.

WoT/WoWP nick: dobilaci

(#32506) fsb1000 válasza Snooker (#32502) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

Persze... és a bankszámládra utal napi 100 Eurót

Záróra

(#32507) KaiotEch válasza fsb1000 (#32506) üzenetére

KaiotEch
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neked csak 100at? :D

Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g

(#32508) fsb1000 válasza KaiotEch (#32507) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

Nekem nem, mert én elvből nem használok csiteket.

Bár egyesek szerint az OTM és a weak skinek annak számítanak.
Skint már letettem...

Záróra

(#32509) r1E3S3E7T válasza jahrn (#32479) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

...vagy rakják 2200-ra, mégiscsak T30-ról van szó? :P

[ Szerkesztve ]

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#32510) fsb1000

fsb1000
(PH! nagyúr)

Vennék PC Guru újságot WoT promó kóddal. Ajánlatokat priviben várok.

(bocs, ha ez nem ide való)

Záróra

(#32511) fsb1000

fsb1000
(PH! nagyúr)

Meg van a 11 kill!!!!
Ha vakakit érdekel a kis csodatankkal való csata, akkor feltöltöm valahova.
Egy licstraktor(vagy mi volt) úgy foglalt, hogy nem láttam. Bebújt valami pályaszéli kapualjba.
Majdnem 100% zászlónál lőttem ki a kis buggert.

Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. február 10. 17:41:29
Jármű: PzKpfw 38H735 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 905
Szerzett kredit: 15 240
Csatában elért Achievement:
Top Gun, Kolobanov Kitüntetés, Védő

Záróra

(#32512) forras2

forras2
(senior tag)
LOGOUT blog

Látom azért itt is meg van a /hogy úgy fogalmazzak/ népnek az alja.
Kilőtték a magyar srácot. Amíg vége nem lett a körnek, folyamatosan szidta mindenkinek az anyját, apját, kutyáját, tankját, magyarul mindenét, szép magyar szavakkal :F

Szabad országban szabad ember azt csinál, amit szabad. WoT nick: forras2

(#32513) Fel

Fel
(PH! addikt)

Egy kis eye candy...
Megjelent pár kép a 7.2-ben érkező új camó festésekről: [link]
És a hír végén néhány kép az IS-4 helyére érkező IS-8 (T-10) tankról. Az ST-1-hez hasonlóan, ez sem gyenge külsőre! Micsoda csöve van :) (Az orosz heavy nem a 7.2-ben jön!)

[ Szerkesztve ]

(#32514) Paul119 válasza Fel (#32513) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

is3 páncélját kapja hogy elnézem szal ha sikerül szögben meglőni akkor ez is papír kutyus lesz :D

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#32515) hemaka válasza Fel (#32513) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Jó lesz ez. Fel leszek szerelve rendesen IS-ekből. :D (IS4/7/8) :C

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#32516) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vissza vettem az is3at.. na most csak 1x gyulladtam fel és kaptam ammo rackot .. hihetetlen :DDD

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#32518) freelancer

freelancer
(tag)

Nem tudom, hogy írta-e már valaki de az orosz szerveren a budapesti csatára emlékeznek az új akciókkal. (nincs kedvem visszaolvasni)

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

(#32519) r1E3S3E7T

r1E3S3E7T
(őstag)

...ahhoz képest, hogy counter arty miatt visszavettem a Hummelt egész jó a 21cm ágyú a GW Tigeren :DD

Már csak az kéne, hogy ne villanjak fel random a mapokon...

[ Szerkesztve ]

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#32520) Oceanus

Oceanus
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Of kórsz én is WoT-olok (Marduk85 néven ha valakit érdekel) habár eléggé vacak netről (700as ping) de azért amit elértem arra büszke vagyok bár nem sok :)) Jelenleg azért küzdök h mindenből Tier5ös legyek...

a kérdésem az lenne h mi a vélemény a prémium T14es hkról?

danke sehr :R :))

Ember tervez, Isten perverz!

(#32521) forras2 válasza emre (#32517) üzenetére

forras2
(senior tag)
LOGOUT blog

Mint a játékban, Nice Shot :DDD

(#32522) Paul119 válasza Oceanus (#32520) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem éri meg , kvt,t 1ht nem tudja átlőni viszont ha nem rak be kvt vagy t1 htt akkor király kis tank

[ Szerkesztve ]

(#32523) Snooker válasza fsb1000 (#32506) üzenetére

Snooker
(fanatikus tag)

Ugye nem gondolod, hogy használni szeretném? (bocs, ha félreértettelek...)

[ Szerkesztve ]

(#32524) fsb1000 válasza Snooker (#32523) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

Ugye nem gondolod, hogy azt gondolom létezik ilyesmi?

Záróra

(#32525) Oceanus válasza Paul119 (#32522) üzenetére

Oceanus
(lelkes újonc)

Hmmm értem... De kb hogy lehet keresni vele? Mennyi a javítás stb?:) Általában top tanknak rak be vagy sem? :))

Tehát van vkinek és be tudna róla számolni?:)

Ember tervez, Isten perverz!

(#32526) Murder3

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Győzelem!
Csata: Steppes 2012. február 10. 20:50:16
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 3 327 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 22 588
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

Ez atyaúristen WTF csata volt....
komolyan..hogy kezdődött...kv-5 party a másik oldalon meg van még löwe is nálunk type party 1 kv-5 meg én a tigrivel.
steppesen mindenki elindult jobbra, balra csak a lightok ők(akiknek a nevüket nem mondjuk ki:D) ugye ott jöttek..meg is jegyzik h vesztünk mert nem védik..na mondom menjünk ne álljunk meg.
Úgy lerohamoztuk őket h azt öröm volt nézni..én végig mentem előre gyak meg sem álltam...
csak úgy jöttek a killek és ugye mivel megsem álltam csak 1szer mikor hátralőttem a kv-5-re meg előtte mikor kv-3 elállta az utat...
többet menet közbe lőttem telibe...
14-ből 14 talált párosult 8 killel..a végén a maradék akik lemaradtak visszaértek..

..oh azért ennyi mert tripla szorzót dobott, mind1 nem az a lényeg de baromi állat csata volt:D

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#32527) Paul119 válasza Oceanus (#32525) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

őőm.. én 20-30k között kerestem vele, javításra nem emlékszem de max 3-5k között van

(#32528) virkir válasza Paul119 (#32514) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Mivel a frontpáncél 250mm a tornyon és 120mm a testen, formájában meg inkább az IS-7-re hasonlít nem hiszem, hogy nagyon rossz lenne.
Kérdés mennyire akarják jóra csinálni a WG-s srácok de szerintem eleinte biztos, hogy jó lesz mert kell a friss grindelnivaló a népnek.
Szar tanknak nem fog neki állni senki.

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#32529) KaiotEch

KaiotEch
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az SU-8 is olyan szar, mint az SU-5?

Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g

(#32530) Snooker válasza fsb1000 (#32524) üzenetére

Snooker
(fanatikus tag)

Persze, hogy nem :)

(#32531) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Esetleg van még elfekvőben valakinek PC Guru-s kódja, amit nem váltott be? :B
Szívesen beneveznék én is egyre. ;)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#32532) bob.zxr válasza KaiotEch (#32529) üzenetére

bob.zxr
(senior tag)

A SU-5 az egyik legjobb arty a játékban. A mai napig szoktam vele játszani annak ellenére hogy már az obj. 212 is meg van és nemsokára a 261 is.

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom. I march for Macragge, and I know no fear!

(#32533) forras2 válasza bandiras2 (#32492) üzenetére

forras2
(senior tag)
LOGOUT blog

Igazad volt, 38t tényleg gagyi :(
Valami orosz tank 1 lövésre kilőtt, pedig max, 200 ÉPm volt, én meg rálőttem oldalról, hátulról meg szemből összesen vagy 10-et, és egyetlen 1 ÉPt nem szedtem le tőle, pedig neki már csak 16% ÉPje volt :o

[ Szerkesztve ]

(#32534) KaiotEch válasza bob.zxr (#32532) üzenetére

KaiotEch
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nemtudom, páncélja semmi, életereje sem sok, KV-ba alig sebzek... Van hogy crit, de 1%-ot sem vesz le! De nem csak KV-vel van baj, hanem szinte mostanság egyiket sem sebzem eléggé.

(#32535) Met

Met
(PH! addikt)

A Pershing fejlesztett tornya pattogósabb mint az alaptorony?

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#32536) _seth_ válasza Met (#32535) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Bár még nincs meg de 99%-ban azok a fejlesztett tornyok, nem ritkán 2x olyan vastag a páncélzatuk, legalábbis én eddig ilyenekkel találkoztam :)

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#32537) D.Orion válasza fsb1000 (#32511) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Én ma vettem meg ezt a kis prémium tankot, eddig nagyon bejön. Grat ehhez a szép eredményhez.

(#32538) bob.zxr válasza KaiotEch (#32534) üzenetére

bob.zxr
(senior tag)

Páncél az összes artynak nulla szal az mind1. A titok az az hogy a jól páncélozottakat vagy oldalról vagy hátulról kell lőni, és úgy kell célozni hogy a tetejére essen. Amúgy meg nem kelle lőni őket mert fölösleges. Gyengébben páncélozottakat meg nagyon könnyű kilőne vele mert a játék legpontosabb artyja. Ja meg a lőtáv kicsi, ezért a főerőket kell követni, vagy kinézni egy jó helyet. TD-ket jó még lődözni vele. Ha ráérzel nagyon élvezetes köröket lehet menni vele.

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom. I march for Macragge, and I know no fear!

(#32539) D.Orion válasza KaiotEch (#32529) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

NE AP-vel lövöldözz. ;]

(#32540) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

:W Mi a fac van? Senki nem játszik kis tankkal? T5 T6 tankjaimmal nyomnám az X3-mat, erre sorra csak olyan csatába dob be ahol T9 T10 van a lista tetején.. Így aztán tényleg tudom befolyásolni a csata menetét! :W

(#32541) Paul119 válasza D.Orion (#32540) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3xos xp van eun?

(#32542) D.Orion válasza Paul119 (#32541) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nem viccből írtam... Igaz az van.

[ Szerkesztve ]

(#32543) erikke17 válasza D.Orion (#32540) üzenetére

erikke17
(őstag)

Engem ma KV-val ilyen csatákba pakolt, téptem is a hajam.. :D 10-ből 2x berakott kis csatába aztán kalap kabát :D Érdekes volt KV-val Löwe Type59 meg IS-ek ellen harcolni két lövés aztán viszlát :D

WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)

(#32544) bozont válasza erikke17 (#32543) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

Ilyen nap van ma úgy tűnik, eddig 30 meccsből 29 vesztes és a leghosszabb csata talán 2-3 perces volt. Az első 10 alkalmával oneshotoltak, mindegy mivel voltam. Most meg már az idegtől nem tudok játszani, inkább pihentetem mára. :(((

[ Szerkesztve ]

(#32545) Sixkiller6 válasza Fel (#32513) üzenetére

Sixkiller6
(őstag)

is4 helyére érkező is8? nem arról volt szó, h is4 megy t10-be fel? ergo alá kéne vmi t9-be. vagy lemaradtam vmiről?

- no es importante -

(#32546) erikke17 válasza bozont (#32544) üzenetére

erikke17
(őstag)

Szivat mindenki az MM :D Ma délután volt ez, majd este megpróbáltam megint, de semmi szerencse, inkább mára letettem úgy döntöttem, majd holnap megpróbálkozom :D

WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)

(#32547) virkir válasza Sixkiller6 (#32545) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Úgy van értve hogyugye most az IS-4-ből jön a 7 ez meg alá kerül T9-be az IS-4 helyett. Ez lesz a "gyors, mozgékony" ág.
Ha felkerül a 4 T10-be az alá meg ez a szépség kerül a lomhább ágba.

[ Szerkesztve ]

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#32548) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"When are you going to fix this BS ZERO damage BUG? It is frustrating as all get out to hit a Priest in my T32 with the 105mm for ZERO damage.

It’s not a bug, it’s an in-game mechanic. Though some reworking is planned to make this more obvious to the player or change the way it works.

Is the French TD and SPG tech trees going to added on 7.3? What can you tell us about the French SPG and TD’s?

Here are some facts for you:

It’s planned to add them after 7.3 at some point. Most likely, they will come in the same update. Top TD and SPG will have an auto-loader device. The Top caliber for French SPG will probably be 155mm.
" na hát ha ez igaz akkor...

(#32549) babferi

babferi
(tag)

Hmm... 45 korbol ez az elso normalis GW Pantherral , eddig foleg csak cumiztam vele , meg nehany atlagos kor ! 19 loves , ebbol 7 kozvetlen talalat.

Győzelem!
Csata: Malinovka 11 February 2012 05:59:22
Jármű: GW Panther
Szerzett tapasztalat: 3,504 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42,132
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

Nah johet meg par ilyen :DD

... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...

(#32550) Fel válasza Sixkiller6 (#32545) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Ha ezt megnézed, akkor egyszerűen át lehet látni mi fog történni: Szovjet tech tree
Ezt már elég régen kiadták, és azóta annyiban módosult, hogy az Object 252 nem lesz a techtreeben, hanem IS-6 néven T8 prémium tank lesz belőle. Az O. 252 helyett érkezik az IS-7 alá az IS-8 (alias T-10).
Az IS-4 pedig úgy kerül Tier10-be, hogy egy új heavy ág trónján fog csücsülni. A minionjai pedig a drabál KV-k és az ST-1 nevű szörnyszülött lesznek.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.