2013. május 20., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#33251) Atlantis válasza Djuree (#33213) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Hiszek én neked, de hogy lehet berontani a bázisra egy olyan tankkal, ami 25-tel megy hátszélben? A többiek 2-szer odaérnek addig.

>>>Creo CAD System ; Allplan Architecture ; Mercedes GP - Deutsche Kraft<<<

(#33252) Djuree válasza Atlantis (#33251) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

megy az, a többiek nem mennek annyi idő alatt előre. meg kemper pályán csináltam. kampinovkán meg himmelsdorfon. nagy nyílt pályákon nem jó.

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#33253) vhw válasza forras2 (#33248) üzenetére

vhw
(őstag)

Gyorsabb, több élete van, jobb ágyúja, nagyobb látótáv, és valóban használható felderítésre ellentétben elődjével.

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#33254) Atlantis válasza Djuree (#33252) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Malinovkán én is megpróbáltam besunnyogni vele, persze egy PzIV simán levadászott. :)

>>>Creo CAD System ; Allplan Architecture ; Mercedes GP - Deutsche Kraft<<<

(#33255) Fel

Fel
(PH! addikt)

Most egy kissé kiakadtam... Volt egy "remekbeszabott" csatám Himmelsdorfon E-75-tel. Az egyik lövésem meglehetősen érdekes röppályát leírva célt tévesztett és ennek következtében egy AMX 13 90 kilőtt... Köszönöm WG!! :U

Vázolva
Eredeti kép
Replay Kb. 4 perc elteltével van az ominózus jelenet. Érdemes lassítva megnézni. A csata után rögtön ki is léptem megnézni, de még kétszeri visszajátszás után is alig hittem a szememnek...

Na még két replay, amelyek azért valamivel jobbak:
Ferdinand, Fjords
AMX50 100, Prokhorovka
Bár az utóbbiban is volt nem egy helyzet, ahol morogtam a bajszom alatt..

[ Szerkesztve ]

(#33256) marked one94 válasza Fel (#33255) üzenetére

marked one94
(őstag)

Na én az ilyen esetek miatt szoktam bekapcsolni a szerver célzót. Volt már nekem is hasonló . Néha érdekes mozgásokra képes a célkereszt.

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#33257) -vitya- válasza marked one94 (#33256) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

az világbajnok lenne, ha folyamatosan bekacsolva maradna, de a rohadékot mindig elfelejtem bekapcsolni.. aztán csak utólag, ha megtörtént a baj jut eszembe :-(

A rohadék konfig file-ban jó lenne, ha lenne egy sor ehhez. És kész.

Витя

(#33258) Putyin90

Putyin90
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Lehet, hogy elkezdek játszani én is a WoT-tal, de előtte lennének kérdéseim: ebben is lehet fejlődni, mint pl. a NFS World-ben? Ha lehet fejlődni mennyi a maximális szint? Egy csata mennyi időt vesz igénybe? Nehéz benne fejlődni?

(#33259) -vitya- válasza Putyin90 (#33258) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

Hát én háromféle fejlődést különböztetnék meg:
1.: fejlődik a tank, ahogy kapod az XP-t, egyre jobb modulokat tehetsz rá
2.: fejlődnek az emberek, akik a tankot irányítják, egyre jobb értékeikkel és a spec skillekkel 100% után
3.: te is fejlődsz, megtanulsz gyenge pontokra célozni, egyes tankok speciális stílusát

nem ismerem az nfs-t, de itt ez van.

egy csata max 15 perc. Minimum nincs.

Витя

(#33260) ollie válasza Putyin90 (#33258) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Itt a tankjaid fejlődnek nem te. Illetve a tankok kapnak XP-t, és azzal lehet fejleszteni jobb felszerelést (ágyú, torony, lánc, motor és rádió), ill. a következő szinten levő tankot.

Fejleszteni nem nehéz, csak 1 klikkelés az egész, összeszedni rá az XP-t már más kérdés. Minél magasabb tier-ü tankban vagy (ez olyan kb., mint a szint), annál több idő kell a következőhöz, de ez függ attól is, hogy milyen jó játékos vagy.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#33261) -vitya- válasza ollie (#33260) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

hát nagyon remélem, hogy nem gondolod úgy, hogy csak a tank fejlődik, Te nem ;-) Szerinted ugyanilyen "béna" voltál akkor is , mikor elkezdted? :P

Витя

(#33262) ollie válasza -vitya- (#33261) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én úgy értettem, hogy nincs benne egy karakterünk, mint a szerepjátékokban (álá WoW).

(#33263) -vitya- válasza ollie (#33262) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

és még ez sem teljesen igaz, hiszen a crew ott figyel minden tankban, viheted egyikről a másikra át, kezdve kb tier5 -től tier 10-ig (t5-től van értelme...)

Витя

(#33264) Putyin90

Putyin90
(fanatikus tag)

Köszönöm a gyors felvilágosítást! :)

(#33265) ollie válasza -vitya- (#33263) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azokkal nehéz azonosulni. :P

(#33266) -vitya- válasza ollie (#33265) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

te nem érzed a meleget, mikor kigyullad a tank? ;-) még sikoltozni is szoktam, néhanapján!!! :D

Витя

(#33267) CactuS válasza ollie (#33262) üzenetére

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Thomas a gőzmozdony megvan? Abban sem ült senki, gyerekként mégis tudtam vele azonosulni. :B

www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző

(#33268) L-e-f-i-e válasza -vitya- (#33266) üzenetére

L-e-f-i-e
(senior tag)

Csak azt ne mond, hogy a kedvenc tankod személyzetének a neveit is fejből tudod :D

World of Tanks / BF3 / BO2 /Lenovo Y580

(#33269) r1E3S3E7T válasza L-e-f-i-e (#33268) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Nálam mindenki "Jürgen" meg "Kicsi Vladimir" :DDD
Amerikaiknak nem adtam nevet, úgyis csak a rádióst lövik ki, de azt minden meccsen :F

[ Szerkesztve ]

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#33270) forras2

forras2
(senior tag)
LOGOUT blog

MX40 az mi az istenből készül??? :((
StpzIIvel 5-öt lőttem bele, és egyetlen egy %-ot nem ment le az életereje.... Persze, persze...

Szabad országban szabad ember azt csinál, amit szabad. WoT nick: forras2

(#33271) Tesi

Tesi
(kvázi-tag)

Ismét napi dupla Valentie tankkal:
Győzelem!
Csata: Mines 2012. február 15. 19:44:03
Jármű: Valentine
Szerzett tapasztalat: 2 846 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 062
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész
Komolyan mondom majdhogynem jobban keresek vele mint a T8-al.

Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!

(#33272) Tesi

Tesi
(kvázi-tag)

Kipróbáltam a T-44-et a 122mm-es csővel. Hát nem semmi amit művel,csak iszonyat lasssan tölt...3 lövés/perc, ellenben pusztít rendesen.

Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!

(#33273) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az összes mapot nem ismerő retardált játszik megint. :W
Support megint 0. :W

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#33274) KaiotEch

KaiotEch
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyerekek felraktam SU-8-ra a nagyobb ágyút, és a 26 töltény utántöltése 22k??? Hogy lehet fenntartani ezt a löveget? Ha nyerünk se sok a nyereség...

Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g

(#33275) Zeratul válasza Fel (#33255) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

A 75mm F3 löveg átlag penje 175. PzIV is átlövi közvetlen közelről az IS4 oldalát és fenekét.

Ha nem megy előrűl, kilőjük háTurul!... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#33276) Fel válasza Zeratul (#33275) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Nem azzal van bajom, hogy a 13 90 leggyengébb lövege is átlövi az E-75 oldalát... Sokkal inkább azzal, hogy a franciára ráfordított ágyucsőből kb. 90°-kal balra indult el a lövedék, mint kellett volna... Ennek következtében nem tudtam kilőni, így ő lőtt ki engem.

(#33277) r1E3S3E7T válasza Tesi (#33272) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

122mm nem jó semmire egy medium tankon, nem véletlenül kapta meg az LB-1et.

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#33278) marked one94 válasza Fel (#33276) üzenetére

marked one94
(őstag)

Most nekem is volt egy ilyen lövésem csak nekem kb olyan 45°-kal ment másfele a lövedék mint ahogy az ágyú állt. Mondjuk ha nem lettem volna lusta bekapcsolni a szerver célzót akkor nem történik meg. Elég gyakori nálam a magas ping (60-110 között van)

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#33279) Fel válasza KaiotEch (#33274) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Hehe :) Az sok? 810/db. A Hummelbe 1150/db. Később még több lesz. A T92 240mm-esébe egy HE 2500 kredit..

Sokat kell vele sbezni, ennyi a recept. A T5-ös artiknak elég jó kredit szorzójuk van (mint ált a T5-ös tankoknak), kb. 1,1 körüli. Elég sokan azzal farmolnak.

marked one94: Ritkán használom a szerver oldali célkeresztet. Leginkább a KV 152-eséhez, a körülöttem keringő kis tankok ellen sokszor hasznos volt. Nem is nagyon értem, hogy egy ilyen oltári hibánál mit segített volna... Ha be lett volna kapcsolva, akkor is a 13 90 tornyának bal oldalán lett volna a közepe; a lövés előtt már nem mozgott a löveg.

[ Szerkesztve ]

(#33280) KaiotEch válasza Fel (#33279) üzenetére

KaiotEch
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát szerintem sok... annak ellenére, hogy mennyit kapok... Ma még 1 kört nem éltem túl a 6ból... X-es szintűek ellen marha sok esélyem van akikkel összerak. Nameg marha pontatlan is így nem lehet jól sebezni sem.

Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g

(#33281) babferi

babferi
(tag)

Elkepeszto , milyen emberek vannak. Most volt egy meccsem Himmersdorfon. T3-T5 ig voltak tankok , en T-50-el voltam , nem scoutoltam inkabb kihasznaltam a jarganyt es csipkedtem az ellenfelet , lett 4 killem meg par sebzesem, de nem ez a lenyeg. Nalunk volt egy KV 107-es loveggel, ellenfelnel nincs hevi .Es mit csinal a barma , megindul a hegy tetejere , igaz ellenfelet o megcsak nem is latott , megcsak nem is lott semmit . Mire felert a tetejere , mar rajtam es rajta kivul mindenki halott volt , ekkor kezdett az ellen foglalni 4-5 tankkal , en a paja masik vegerol visszaindultam mondom vedek de egy SU-85B elkapott, amire meg leert volna a masik oldalon mar el is foglaltak a bazisunk :W

[ Szerkesztve ]

... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...

(#33282) jahrn válasza forras2 (#33270) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Oh vannak meg ilyen jarmuvek. A T1 hvy, az M6 meg az "Alien Queen" is imadjak megenni a tuzersegi lovedekeket. Mondjuk tekintve h ezek a jarmuvek (AMX 40-et is beleertve) amugy nem nagy szamok ennyit megerdemelnek.

Ellentetben masokkal nekem ma mind a 8 napi duplazo elsore osszejott - erdekes modon a legelvezetesebb megint a KV-1Sel volt.

(#33283) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Akit érdekel a Wot acc-om írjon pü-t.
1 2 3

(#33284) CptMisi válasza D.Orion (#33283) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

Ma én is odajutottam, hogy hagyom a p... Nem tudok nyerni T92-vel, akármit is csinálok... Ha meg nyerünk, akkor is fele annyit kreditet ad, mint amennyit fizetek, PRÉMIUMMAL. :))

(#33285) D.Orion válasza CptMisi (#33284) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Én nem fogok ráérni játszani bizonyos magánéleti változások miatt, így szabadulnék tőle. Ne menjen kárba...

(#33286) skill84 válasza babferi (#33250) üzenetére

skill84
(újonc)

emberek rossz hírem van!
úgy néz ki az utolsó adag keyt hozom el pénteken!
aki előre kifizeti annak tuti fogok tudni hozni a többiek meg lekésték.

(#33287) GrooveHero

GrooveHero
(PH! addikt)

Ezt láttátok mán?:D

[link]

ĢΛĿΛЖỴ S2 Powered by NeatROM v4.7 XWLSS ▓ "You say That, I'm Changing, But I will Always be The Same, Complaining and haiting, Guess it is Your favorite Game, I dont Care anymore, What you Think this Music is For, You Ain't me And I ain't You, And Guess What; I'm Sick Of You Tooo"

(#33288) macipajti

macipajti
(kvázi-tag)

Mai csúcs:
győzelem redshire
Pzkpfw IV
XP: 940 dupla nélkül, 24326 kerdit
Jó éjt!

Gyógyszerre inni az ugyanolyan,mint akupunktúrára talajtornázni!

(#33289) KaLeun válasza GrooveHero (#33287) üzenetére

KaLeun
(senior tag)

Ferdis rész az vmi atomi... :))

| Powered by Socket A |

(#33290) Dexter1024

Dexter1024
(újonc)

Nekem ez volt a mai, és valszeg a mindenkori csúcsom. T-28@ZiS-4, 10 kill.
[link]

-

(#33291) KaLeun

KaLeun
(senior tag)

Szombat este meglett a T-54 és azóta nem sikerült egy normális kört mennem vele. :(

| Powered by Socket A |

(#33292) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

hát hogy prem accal mennyivel jobban jön minden. napi 300k pénz megvan így. meg vagy 10-15k xp.
már 700k-m van, mindjárt megvan a KV-3 :C
kipróbáltam az artit is, egyből kifejlesztettem a sturmpanzer II-őt, első meccsen 5 kill :C csak türelmetlen vagyok és hamar lövök, rájöttem itt türelmesen kell várni a pillanatra.

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#33293) Blom

Blom
(senior tag)

nagy dilemmában vagyok, nem tudom mit kellene vennem az 500k TP-men. :W
sok minden jó volna, de tudom, hogy ez az 500k TP nem annyira sok.
IS-3 vagy IS-4, E-75, T34, Jagdtiger, Object 704, AMX 50 120, Chatillon 25 t kb ezekre gondoltam csak a választás nehéz.
segítség kellene a választásban, mert nem szeretném elherdálni a TP-t.
előre is köszönöm a segítségeteket. :R

(#33294) Djuree válasza Blom (#33293) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

500k nem annyira sok?? :Y
mondjuk ha csak 1 tankra futja akkor tényleg nem. én e75-öt vennék, de mondjuk nem értek ezekhez a nagy tankokhoz, de az nagyon tetszik. vagy is-4....de ugye játékstílustól is függ, más a jagdtiger meg a batchat is.
én a 20k tp-men gondolkozok mire verjem el, nagyon sok nekem, nem akarok rosszul dönteni :DD
idézem tarzant: "abban higgy amit a szíved diktál" :DDD

[ Szerkesztve ]

(#33295) psycroptic válasza Blom (#33293) üzenetére

psycroptic
(senior tag)

Gondolom van mindenféle tankod (arty/TD/med/stb) ezért válaszd ki azt amelyikkel a legjobban szeretsz játszani és amivel a legeredményesebb is vagy egyben.

Mondanám példának az IS-4-et ami jó tank, lehet vele eredményesnek lenni, ráadásul ezzel csináltam meg kreditben a legjobb körömet (prémium tankot nem ide értve) valami 75k credit-et kaptam vele egy körben, de én ennek ellenére útálom és nem is szeretek vele játszani.

"This is the life we chose, the life we lead. And there is only one guarantee: none of us will see heaven."

(#33296) Blom válasza Djuree (#33294) üzenetére

Blom
(senior tag)

hamar el lehet költeni az 500k-t elhiheted én sokat számolgattam már.

psycroptic: igen van mindenféle 11 tankom van és 9 üres garázsom.
félek az IS-4- től mert az IS-t is nagyon drága fen tartani.
mondjuk minden nagy tankot nehéz fen tartani.
mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai ezért is nem tudok dönteni.
különben sok kedvencem van: E-75, IS-4, Jagdtiger, Lorraine 40 t, és ez csak pár.
ezért is nehéz a döntés.

[ Szerkesztve ]

(#33297) psycroptic válasza Blom (#33296) üzenetére

psycroptic
(senior tag)

Félre ne érts én nem mondtam, hogy vegyél 4-es sztálint! Példaként hoztam fel.

Mondok másikat: én pl. szeretem a TD-ket. Megvan a Jagdtiger és prémium számla nélkül is plusszos köröket megyek vele, pedig annak is drága a javítás/lőszer ára. Az ISU-152-őn fennt van a BL-10 abba is drága a skúló és azzal is plusszos köröket megyek, mert ezek jobban fekszenek nekem.

Olyat vegyél/fejlessz amivel úgy érzed, hogy a legjobban kezedre áll. Amivel a legjobban szeretsz játszani. Tehát nem csak azért mész vele, hogy minél hamarabb túl legyél rajta.

[ Szerkesztve ]

"This is the life we chose, the life we lead. And there is only one guarantee: none of us will see heaven."

(#33298) Blom válasza psycroptic (#33297) üzenetére

Blom
(senior tag)

nagyon gondolkodom a Jagdtiger-en és az Object 704-en is, de közben ott motoszkál az ördög és azt mondja E-75.
mondjuk, ha a kedvencemet a Jagdtigert választom akkor minden tp-m arra fog menni.
a Jagdtiger, 460k az Object 704, 350k-ba kerülne.
az E-75, 252k lenne.

[ Szerkesztve ]

(#33299) psycroptic válasza Blom (#33298) üzenetére

psycroptic
(senior tag)

Hol tartassz a TD ágakban? A ruszki TD-knél már a SU-85-től élvezetes a játék végig. A németeknél pedig jó a Marder II azután már csak a fullos Ferdinand lesz ami használható, de addig szenvedős.

A ruszkikat én nem ugornám át.

(#33300) Blom válasza psycroptic (#33299) üzenetére

Blom
(senior tag)

a SU-100-nál vagyok a németeknél meg a StuG III-nál.
nehéz dolog a választás mert, ha most elherdálom a TP-t akkor nagyon nehéz lesz megint ennyit összeszedni.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.