2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#43001) CptMisi válasza zalman90 (#42997) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

Nem mondanám a legerősebb artynak...6os szintű artyk között jó, kb. 7es szintű arty sebzését produkálja (M43 és Obj 212 azonos/azonos értékű ágyúval van szerelve), de lassan tölt és lassú is. :U

[ Szerkesztve ]

(#43002) Divi27

Divi27
(senior tag)
LOGOUT blog

Mikor lesz olyan, hogy adnak egy kódot egy weboldalon és, ha beírjuk kapunk x aranyat? :D

★★★ ► AC3☑ BF3☑ WoT☑ WoWP☑ ◄ ★★★

(#43003) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Megvan az első IS3 blow up killem. :DDD A sors fintora, hogy pont IS3-al lőttem ki és előtte fél perccel ő is ammot lőtt nekem, csak én nem pusztultam bele.

A lövedék útja és a találat helye(katt a képre):

A meccs vége pedig:
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. április 15. 18:08:45
Vehicle: IS-3
Experience received: 1 684
Credits received: 56 040
Battle Achievements: Defender < De a legvégén még mi foglaltuk el a bázist. :DDD

fsb1000: Az a pálya egy bughalmaz, kaptam ott én már házon keresztül is találatot.

[ Szerkesztve ]

(#43004) fsb1000

fsb1000
(PH! nagyúr)

Mekkora bug már hogy prohorovkán, a töltésem keresztül peszpottolnak K3-ban.
Bár lehet meghallják a motor hangját...

Záróra

(#43005) Tüzi

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na, heavy parancsnoknak milyen első skillt adjak?:)

kommentár nélkül: http://www.midwayfilm.com/ az új magyar médiacelebek: http://www.hnp.hu/retisas.php

(#43006) D.Orion válasza Tüzi (#43005) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Milyen tank pontosan?

Ha vaksi, akkor látótáv.
Viszed tovább az ág végébe a legénységet? Ez esetben azt érdemes kiválasztani ami a legjobban kelleni fog a T10 tankba.

[ Szerkesztve ]

(#43007) Tüzi válasza D.Orion (#43006) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tiger... majd egyszer lesz egy tiger2 (remélem még este), aztán e75 a végcél.

kommentár nélkül: http://www.midwayfilm.com/ az új magyar médiacelebek: http://www.hnp.hu/retisas.php

(#43008) D.Orion válasza Tüzi (#43007) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Szerintem a Mentor felesleges, bár már hallottam olyat aki benyomta és felfejlesztette 100%-ra ezzel hamarabb elérte a több tagnál a 3. skill-t. Utána aranyért visszabontotta a másodlagos mentor skill-t és berakta jack of all trade-re. Szvsz Mentor csak addig jó míg van mit fejleszteni, utána az a skill visszabontós.

Recuit: Látótávolságod így is nagyon jó lesz E-75-el. Plusz heavyként biztos nem hátul fogsz TD-zni.

Sixty sense: Bokrokkal teli pályán nagyon előnyös. Bár az is igaz, hogy az esetek többségében ha "nyílt"(fedezék nélküli) terepen vesznek észre akkor marhára mind1, mert úgy sem tudsz elbújni. Viszont pl Malinovka hill-en jó cucc lehet, ha le akarsz jönni a dombról, akkor csak kinézel és visszabújsz, a perk meg jelzi, hogy odalent az erdőben áll-e valaki. :DDD Enyhén wallhack.

Eagle Eye: Közelharcban hatalmas taktikai előnyhöz juttat, hogy ha látod az ellenfélnek pl a motorsérülését, ha meg ammo rack jelzést pillantasz meg azonnal nyert helyzetbe kerülhetsz.

Jack of all trade: Egy csatában egy health csomag általában elég szokott lenni, szerintem nem msut have perk.

BIA: Ez meg nem ér semmit egyedül.

Szóval Sixty Sense vagy Eagle Eye

(#43009) vbbb

vbbb
(őstag)

Eddigi legszarabb tankok amikkel eddig játszottam teljesen kifejlesztetve a T49 és a T20. Az előbbihez már csak egy csata hiányzik (5X) és megy a levesbe az utóbbi még sajnos marad. A T49-el alig lehet normális sebzést elérni,a tornya lassú, max scoutolni érdemes vele. 14! vesztes 7nyertes csata. A T20 meg egy papírkutya úgy ahogy van.

(#43010) virkir válasza fsb1000 (#43004) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Veterán barátom.
Annyit illene már tudni, hogy a játékban a láthatóság úgy működik, hogy ha 50m-en belül kerülsz egy másik tankhoz akkor bármi van közöttetek akkor is felspottolódsz.
Elméletileg. Abba most ne menjünk bele, hogy ez mennyire jól működik.
Ezt meg nagyon sokan elfelejtik, én azon a pályán mindig végiggurulok a töltés mentén mert imádnak a tövébe beállni arty-val is.

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#43011) fsb1000 válasza virkir (#43010) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

jaja... de most voltam először szenvedő fél.
Arty helyére álltam KV-val mert tetszik, mikor jönnek artyért, akkor csak engem találnak ott.
Persze nem jöttek át a töltésen, hanem artyval kilövettek, hiába mozogtam.
Az hogy a ház másik oldalán beszpottolnak az rendben, meg hogy 50 méteren belül takarásban... de ez a töltés ez gáz.
Egyébként nagy szikláláknál nincs ez az 50 méter, tudok olyan helyeket mutatni, ahol nem szpottolódok pedig ott van tőlem 10-20 méterre az ellen.
A töltés puhább?

Záróra

(#43012) Arpee78

Arpee78
(senior tag)

Tárt karokkal fogadják a felszabadító sereget.

(#43009) vbbb
A T49 még rendben van, utána a Hellcat pokolian jó, aztán a T25/2 pokolian gagyi.

[ Szerkesztve ]

(#43013) kisküzdő

kisküzdő
(tag)

KV-személyzetét át tudom rakni jelentősebb veszteség nélkül az IS-re ?

Arty ?Vicc. 1 hand on the button 1 in the pants arty filing

(#43014) homeless09 válasza kisküzdő (#43013) üzenetére

homeless09
(őstag)

Ha van aranyad igen, ha nincs, akkor 70%osra tudod átképezni.

Kutatók szerint az emberek 82%-a elhisz bármilyen szöveget, ha az egész azzal kezdődik, hogy "Kutatók szerint".

(#43015) Tüzi válasza D.Orion (#43008) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köfi:)

(#43016) Tüzi válasza kisküzdő (#43013) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"kaszt"on belül 10%, kívül 20% a bukta.

(#43017) r1E3S3E7T válasza Tüzi (#43007) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Elsőnek tanulj mindenkivel repairt, hogy legyen egy hasznos skilled fejlődés közben, majd amikor elég xp összejön akkor lenullázod a skilleket és kitanulod a BiA-t (~500k credites equipment értékei nagyon megéri, plusz kombinálhatod ugye a rendes ventivel ami 121%-os legénységet fog kiadni, cuki ;) ), majd újratanulhatod a repairt, 3. meg negyedik skilleknek válogathatsz az új skillek/perkek közül, de parancsnoknak szerintem megéri a látótáv (igaz, a parancsnok+rádiós látótávja 100%-on ad együtt ~5% növekedést, de ingyé' nem rossz ez :) ).

Amúgy is, közel minden tankon #1 skill a repair, minél kevesebb időt tölts hasztalanul, ha leláncolnak, kilövik a tornyodat, stb.

[ Szerkesztve ]

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#43018) Zeratul válasza kisküzdő (#43013) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

20 ezer kredit per koponya a 90% átképzés, mert heavy tankosztályon belül maradsz.

Ha nem megy előrűl, kilőjük háTurul!... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#43019) vhw válasza Arpee78 (#43012) üzenetére

vhw
(őstag)

Megnéztem ma a T25/2 moduljait, eszméletlen, hogy csak a 90es ágyú megy rá, a sima T25 is vacak volt vele, de azon van hova fejlődni... De ez egy TD nem med, mégis olyan ágyúja van...

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#43020) kisküzdő

kisküzdő
(tag)

EZ jó meccs volt:P

(#43021) virkir válasza fsb1000 (#43011) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Ezért írtam, hogy a "jól" működésbe most ne menjünk bele.

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#43022) CactuS

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Victory!
Battle: Ensk 2012. április 15. 19:41:22
Vehicle: T34
Experience received: 2 224
Credits received: 128 812
Battle Achievements: Defender, Sniper, Top Gun

Nem duplázós, adhatott volna több kreditet is. :DDD

www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző

(#43023) bozont

bozont
(PH! addikt)

Victory!
Battle: Lakeville 2012. április 15. 19:42:07
Vehicle: IS-3
Experience received: 7 885 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 42 199
Battle Achievements: Boelter's Medal, Steel Wall, Top Gun
:C

Lehetett volna 10 kill is, de a KV-1S megúszta penetrationnel, a Tigernél meg már csak HE lőszerem maradt és az épphogy nem sebezte rá a 200hp-t, mindkettőt más lőtte ki. Mondjuk a T-44 is majdnem az "enyém lett", én sebeztem le 200hp alá, de az utolsó lövést más adta le.

mod.: A francia tankok meg nagyon nem nekem valók, az AMX12t sem ér sokat, első találatra vagy a lánctalp vagy a motor repül el, minden esetben ez történik. :(

[ Szerkesztve ]

(#43024) homeless09

homeless09
(őstag)

Kilőttem 5 tankot, természetesen többiek lődörögtek, kikaptunk, kaptam 270tp-t...... :W

Kutatók szerint az emberek 82%-a elhisz bármilyen szöveget, ha az egész azzal kezdődik, hogy "Kutatók szerint".

(#43025) jimmy74 válasza r1E3S3E7T (#43017) üzenetére

jimmy74
(fanatikus tag)

Miért kell lenullázni amit kitanult?Lehet még 2 skillt mellé tanulni nem?
Nem értem de érdekel én is még elég újonc vagyok. :D

Xbox gamertag:Jimmbo74+-----------------------------+ | | |Vágd ki ezt a kupont | |és vehetsz egy új monitort | | | +-----------------------------+

(#43026) D.Orion válasza jimmy74 (#43025) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Azért, mert a 3. skill 100%-os fejlesztéséhez kéne vagy 10.000 csata. :DDD Na jó ennyi nem, de bazi sok. :U

[ Szerkesztve ]

(#43027) kisküzdő

kisküzdő
(tag)

NA JagdPz IV kifejlesztve :C Már csak némi kredit kellene. :(((
Vélemény a JagdPz-ről ?

(#43028) homeless09 válasza kisküzdő (#43027) üzenetére

homeless09
(őstag)

engem mindig f*ssá lő. :DDD

(#43029) Divi27

Divi27
(senior tag)
LOGOUT blog

Mit szóltok ehhez?

2012.04.15. 19:57-kor lejárt a prémiumom mégis.
[kép]

NAGY LOL! Mind1 megyünk tovább... :P :DDD :DDD

Ja most is csatában vagyunk...

[ Szerkesztve ]

(#43030) Tüzi válasza r1E3S3E7T (#43017) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó ötlet, kipróbálom, köszi :))

(#43031) ollie válasza Divi27 (#43029) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

És már normál XP-t meg creditet kapsz (tehát nem prémiumosat)?

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#43032) CptMisi válasza kisküzdő (#43027) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

Ez miért off? :U

Amúgy én szerettem...De sokan szidják... ;]

[ Szerkesztve ]

(#43033) Zeratul válasza kisküzdő (#43027) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Tier 6 TDnek elég szar, de nincs más út a JPhez.

Ha nem megy előrűl, kilőjük háTurul!... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#43034) jimmy74 válasza D.Orion (#43026) üzenetére

jimmy74
(fanatikus tag)

Gondolom amit lenullázól azt már nem tudja?Csak akkor kezdésnek hasznos gondolom.
Te mit ajánlasz TD-re?SU-152
Ez van most:Legénység 100% illetve parancsnok 105% a többi 116%
venti,periszkóp, tölt.gyorsitó a td-n.
Skillek:góré.álca 99%,lövész javitás 99%,soför álca 87%,2 töltő 80%bia.87%javitás
Ezek után te mit ajánlsz?

Xbox gamertag:Jimmbo74+-----------------------------+ | | |Vágd ki ezt a kupont | |és vehetsz egy új monitort | | | +-----------------------------+

(#43035) Divi27 válasza ollie (#43031) üzenetére

Divi27
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom, a mostani csata után kiderül...(már meghaltam, sajna)... Ha nagyon keveset kapok akkor normál XP. Megírom csata után, hogy mi a helyzet. :K

[ Szerkesztve ]

(#43036) Fel válasza Divi27 (#43029) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Ha a lejárta előtt hoztad létre a századot, akkor miért is szűnne meg az éppen még működő század? Semmi LOL, így fair. Viszont utána már biztosan nem fogsz tudni indítani.
Ha éppen akkor jár le a prémiumod, miközben csatában vagy, még akkor is 1,5x pénzt/xp-t kapsz.

(#43037) ollie válasza jimmy74 (#43025) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Itt látod, hogy mennyi XP kell a skillekhez. Az elsőhöz 5k, a másodikhoz +10k (össz: 15k), a harmadikhoz +20k (35k) kell.

És ugye a kapott XP annyi felé oszlik, amennyien vannak a tankban, ezért ha mondjuk van egy 4 személyes tank, te kapsz 1000 XP-t a csatáért, akkor a legénység csak 250-et kap fejenként (feltéve, hogy túléli, mert ha nem, akkor csak feleennyit).

Tegyük fel, hogy minden csatában 1000 XP-t kapsz és mindenki túléli. Akkor az első skillhez 20 csata kell, a másodikhoz 60, a harmadikhoz 140 kell. De ez nagyon ideális eset, inkább meg kell szorozni 2-3-mal a csaták számát, még akkor is, ha jó játékos vagy.

[ Szerkesztve ]

(#43038) Gyuri27 válasza Fel (#43036) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mert nekem olyan volt, hogy lejárt a prem. Csatában voltam és szépen kirakott. :W

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#43039) D.Orion válasza jimmy74 (#43034) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nincs TD-m így ezt igazából passzolom. Gondolom Recuit, Intuition, Snap Shot, Clutch Braking a szorult helyzetekre,

(#43040) jimmy74 válasza ollie (#43037) üzenetére

jimmy74
(fanatikus tag)

És ha az 1 skill ami hamarosan meg lesz 100% és lenullázom hogy hamarább legyen a köv. skill meg ami akarok és tegyük fel vissza akarom rakni amit lenulláztam azt újra végig kell harcolnom vagy azt már megtanulta és csak visza rakom?
Vagy van több fokozata az ugyanolyan skilleknek?

(#43041) Tüzi válasza r1E3S3E7T (#43017) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez kva nagy tipp volt, köszi :R

(#43042) r1E3S3E7T válasza jimmy74 (#43025) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Azért mert a BiA egy perk, ami annyit tesz, hogy csak 100%-on fog működni, viszont addig meg olyan mintha nem tanult volna semmit sem a legénységed szóval kenheted a hajadra a sok megszerzett xp-t. De ha rendes skillt tanulsz akkor az fejlődés közben is működik, tehát jól jársz vele, és elég xp esetén lecseréled egy kis veszteséggel egy működő perk-re. Utána 2. skillnek szintén tanulhatod megint a repairt mivel nagyon hasznos kis dolog, ráadásul mint említettem ez akkor is működik ha nem 100% ;)
Mire eljutsz a 3. skillig addigra lesz egy ~500k creditet érő perked, hamar helyre fogják rakni a tankodat a repair miatt, és ezután jöhet a maradék "non-essential" cucc. Ezért :) .

A lenullázást arra értettem, hogy visszaváltja a skilleket xp-re (itt is van free, 20k credites meg 200 goldos mint a tank specifikus képzésnél, és sorrendileg a veszteség 20%, 10%, 0%.) és a visszakapott (sok) xp-t felhasználhatja egy perk kiváltására.

(#43041) Tüzi: anytime :))

[ Szerkesztve ]

(#43043) ollie válasza jimmy74 (#43040) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát ha mindig lenullázod, mindig XP-t fogsz veszteni, nem értem a koncepciót. Ha lenullázol egy skillet, akkor végképp elveszik.

(#43044) Geopala válasza vbbb (#42995) üzenetére

Geopala
(újonc)

Nekem még mindig csak a 7.2 grafikai hibák vannak, fogalmam sincs hogy javítsam ki. :(((

Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt. Elképesztő, mekkora ténybeli hibák vannak ragozásunkban. Azt mondjuk, legénnyel, ill. leánnyal, holott így helyes: legénnyal, ill leánnyel...

(#43045) jimmy74 válasza ollie (#43043) üzenetére

jimmy74
(fanatikus tag)

Nem ez kérdés volt mert még egy járműben sem értem el sehol 100%-ot és nem tudom -tudtam hogy van müködik ez a lenullázás xp fejében. :)

(#43046) jimmy74 válasza r1E3S3E7T (#43042) üzenetére

jimmy74
(fanatikus tag)

Összesen egy faszinak hány skill meg perkje lehet egyszerre amit használ?3?

(#43047) Divi27 válasza Fel (#43036) üzenetére

Divi27
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért szűnne meg a század, mert lejár a prémium, tehát ha csata közben jár le, akkor a csata után automatikusan oszlatna. Ha a csata előtt, akkor is...
Hát épp ez az! Még most is tudok indítani, most is játszunk!

Azt viszont nem tudom, hogy prémiumba kapom-e a jutalmakat.

(#43048) r1E3S3E7T válasza jimmy74 (#43046) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Én úgy tudom, hogy 4, de elég sok xp kell már a 3. fejlesztéséhez is, az első kettő viszonylag normális idő alatt megvan.

[ Szerkesztve ]

(#43049) D.Orion válasza r1E3S3E7T (#43048) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Szemléltető kiegészítés jimmy74-nek:

(#43050) Tüzi válasza D.Orion (#43049) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kérdés ezen a mentor mennyit javít...

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.