2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#32551) Gyuri27 válasza Fel (#32550) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Voroshilov 4-ről van valami infó t8-ban?
Meg a t-150 zaklatja még a fantáziám. Hiszen t6 századba a kv3 már nem lesz jó.

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#32552) jahrn

jahrn
(senior tag)

Huhh, az orosz forumon ilyesmit irtak:
"- If the gun "105mm_Gun_T5E1" has been researched in the T34, then the M103 will have the gun "120mm_Gun_T122" researched."
Ha felmegy egybol lanctalp nelkul, akkor az remelhetoleg sokat dob a T9 US hvy elvezeti erteken.

(#32553) joergie válasza jahrn (#32552) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, de ezt írták is korábban, hogy az átkerülő tankon amit kifejlesztettél az annak megfelelő új tankon úgyszint ki lesz fejlesztve(tehát így a lánctalp, torony motor, ágyú).

"Kiváló lehetőség kolobanov medál megszerzésére!" HUNS company

(#32554) jahrn válasza joergie (#32553) üzenetére

jahrn
(senior tag)

De arrol nem volt eddig info h ha kifejlesztetted a 105-ot a T29-en (marpedig minden epeszu megteszi) akkor a tier 9 hvy-re unlockolva lessz a 120mm. Ergo nem kell 100k exp egy ertelmes agyuig, hanem egybol stockkent is mehet a moka.
Az M103 stock agyuja a 105 lessz, az eddig a T34-en(ill mar korabban) feloldhato 105mm helyere erkezik egy 120mm-es agyu, ami elvileg a stock turretre is felmegy.

[ Szerkesztve ]

(#32555) balintka válasza jahrn (#32552) üzenetére

balintka
(őstag)

Mikor válik a T34 prémiummá?

LG Optimus Black P970 V30b

(#32556) D.Orion válasza balintka (#32555) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Majd egyszer ha kijön a 7.2
Hogy mikor jön? Március eleje.

:W
Obj 704... Remélem egyszer lesz egy ilyen tankom és én is ki tudom majd lőni szemből az ellenfél T29-ét egyetlen lövésre ammo rack nélkül. :(((

[ Szerkesztve ]

(#32557) balintka válasza D.Orion (#32556) üzenetére

balintka
(őstag)

Akkor igyekeznem kéne a T29-el, de az a baj, h elég kevés addig az idő, T32-m sincs még.

(#32558) Paul119 válasza balintka (#32557) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

forgass át goldból free xpt

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#32559) D.Orion válasza balintka (#32557) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Pedig T29 után a T32 igazi szopás lesz...

(#32562) marked one94 : Egyel magasabb Tier besorolás, ugyanazok a fejlesztések. Gyengébb torony... a testéről meg ne is beszéljünk...

[ Szerkesztve ]

(#32560) Fel válasza Paul119 (#32558) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Ez nagy hülyeség lenne, ha még csak T29-nél jár, mert a T34-esig szükséges free xp árából vesz egy Löwe-t...

(#32561) Paul119 válasza Fel (#32560) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én is free xpből mentem át a vk3601hról a pantherra.. semmi kedvem nyűglődni stock tankkal

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#32562) marked one94 válasza D.Orion (#32559) üzenetére

marked one94
(őstag)
LOGOUT blog

és ezt megtudod indokolni, hogy miért? ;)

Akkor valamit megsúgok, hogy neki van a legerősebb tornya gyorsabb az egész tank és neki van az amcsi tankok közül a legjobb front páncélja. Az ágyú meg nem vészes mint sokan hiszik pontos sebzése is elég jó és gyors :)

[ Szerkesztve ]

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#32563) balintka válasza D.Orion (#32559) üzenetére

balintka
(őstag)

Hát az akkor szuper kilátás :S Még 19 ezer XP kell a 105-ös lövegre, szóval a T29 messze nem fullos.

(#32564) balintka válasza Fel (#32560) üzenetére

balintka
(őstag)

Hát gondolom rengeteg kéne, annyit nem ér. Ha a T32-nél lennék, akkor még meggondolandó lenne, de hát addig is kell több, mint 100 ezer XP a T32-re.

(#32565) D.Orion válasza marked one94 (#32562) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

T29-el több T32 tudtam kilőni 1vs1-ben, mind ahány T32 engem kilőtt. De majd meglátjuk akkor.

(#32566) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

saját artynk lőtt belém egy 1100 as dmget és nem kaptam érte semmilyen kompenzációt :W :Y
Defeat
Battle: Lakeville 2012. február 11. 12:05:04
Vehicle: Type 59
Experience received: 178
Credits received: 22 885

(#32567) D.Orion válasza Paul119 (#32566) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ilyen nincs, rakd fel a replay-t. Valamit elnéztél...

(#32568) Paul119 válasza D.Orion (#32567) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem vettem fel .. direkt megnéztem a nevét a mi csapatunkban volt a tooth klánból egy gw pantherral 3an mentek platoonban egy e100,jagdtigerrel és még írta is hogy "sorry "mate

[ Szerkesztve ]

(#32569) Fel válasza Paul119 (#32566) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Kompenzációt csak akkor kapsz, ha kilő egy csapattárs. Viszont a sebzésért tőle vont le némi xp-t és jó sok kreditet (csak azt nem kapod meg...).

[ Szerkesztve ]

(#32570) Paul119 válasza Fel (#32569) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ez így nagyon király 149 életem maradt a lövés után kb vagy 200 arra elég volt hogy le láncoljam a t95ötöt utána rám rammolt az e100 és végem volt

(#32571) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Komolyan feladom... Most van időm játszani erre megint retardáltakkal van tele a net... :W Ha még egy lemming team-el összekerülök én magam fogom szétlőni őket...

[ Szerkesztve ]

(#32572) pocok28 válasza forras2 (#32512) üzenetére

pocok28
(kvázi-tag)

Hasonlóval én is találkoztam.

Magyar srác a KT-ről gondolom pattogott. Persze behalás után szidta őt és felmenőit, lemenőit.
Beírja, hogy csaló a KT-s! Írom, hogy az nem csalás ha beforgatja a tankot. Mire ő, hogy a srác cheater programot használ. Gazdag apucit hitelkártyájával vesznek olyan programot, ami megnőveli a páncélvastagságot. Na meg ezeket a programokat azok csinálják akik a játékot.

Én nem láttam a csatájukat, mert középen mentem. Viszont a csata legelején elsurrant elöttem. Tőlem kapta az első áldást az oldalába megfelelő előretartással.
Sebeztem is. (T29 105mm-essel) :)

A csatát megnyertük, minden ellent kiszedtünk. A csaló KT-snek meg még killje sem volt.

Én + csak mosolyogtam ezen.

Tanulság:
Ha valakiről pattogsz, nem tudod sebezni, akkor a hiba nem benned van, nem is a készülékedben, nem bal lábbal keltél fel, hanem az illető gazdag apuci hitelkártyájával vett cheater programot használ! :DD

Ellenszer:
Vegyél te is minél drágábban cheater progit, és akkor te leszel előnyben! :C

„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)

(#32573) KaiotEch válasza bob.zxr (#32538) üzenetére

KaiotEch
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát de folyamatosan ilyen KV, Löwe, Tigerekkel rak össze és a végére szinte csak azok maradnak... Akkor meg ott totojázok, mint egy idióta. A másik, hogy az a 14 lőszer szerintem nagyon kevés, ugyanis sokszor ugye mellélősz, mert becélzod rányomod és pont akkor megy arrébb, mintha érezné az nmy.

Részemről az SU-26 volt eddig a best, annak a tornya is külön forgott.

[ Szerkesztve ]

Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g

(#32574) bullseye válasza pocok28 (#32572) üzenetére

bullseye
(őstag)
LOGOUT blog

Asszem ezzel a gyerekkel nekem is volt egy köröm, valamelyik VK3-as mediumban ült, totál kilógott egy fal mögül felém, így a friss, stock KT-vel (azért Rammer volt rajta...), félfedezékből szépen 200 körüli sebzésekkel leöltem. Még csak körül sem nézett, ki durrogtat rá.
Aztán a maradék játék során azt taglalta a chaten, mennyire csaló vagyok, mert nem lehet ilyen gyakran lőni a KT-vel... csak nem ilyen kulturáltan.

(#32575) kriso

kriso
(kvázi-tag)

T-29 -re távcső, vagy inkább periszkóp?
Mert ezek nélkül elég rövidlátó szegényem.

(#32576) pocok28 válasza bullseye (#32574) üzenetére

pocok28
(kvázi-tag)

ivanhoe41 és Tiger-el volt.

Szerintem nemérteni és nembeszélni angol, mert nyomta ezerrel a közösbe magyarul.
Persze lehet, hogy mérgében elfelejtette az angolt. :DD

„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)

(#32577) ollie válasza Paul119 (#32566) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak akkor kapsz, ha csapattárs öl meg. Ha túléled, nincs kompenzáció.

Egyébként engem 1-2 órája ölt meg egy saját arty, pont telibe talált.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#32578) echterion

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vajon mit csinálhattak a többiek? Összesen 6 killem volt, az egész csapatnak meg 7.

Vereség
Csata: Ensk 2012. február 11. 13:38:47
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 952
Szerzett kredit: 36 723
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#32579) kriso válasza pocok28 (#32576) üzenetére

kriso
(kvázi-tag)

Jaajj azt tudom XD.
Énis ott voltam T29-el, mondtam is neki szívjon egykis friss levegőt.
Mondtam neki írjon legalább angolul azt értik, de erre azt válaszolta, hogy akiről lepattant is biztos magyar :DDD

(#32580) hemaka válasza echterion (#32578) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

semmit, de ez így szokott lenni... :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#32581) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Látom WG szerint nekem ennyi elég volt a T29-ből... most kell tőle megszabadulnom, mert sorozatban eltűnnek a lövéseim 30-50 méteres távolságból. Pattanok mindenről... Csak tudnám, hogy miért kell ilyen aljas szemét módon beleprogramozni a játékba ezt a mindenképpen szarul jársz akár, hogy játszol mentalitást... Máskor Löwe-t szemből átlövöm hatból hatszor, 300-400dmg-vel. Most meg hatból 1 tetves lövésem ment át, az is 58hp-t vitt le!!! Ez mi a szar.... Slugger-re rárohanok hátulról és pattanok a T9es löveggel a hátáról??? A lövedék maga nagyobb, mint ott a páncélzat....WG mi így szeretünk... :W

(#32582) echterion: KV ma 15 csata, 13 bukó... Ha nem lenne prémiumom már dobtam volna a játékot a lomtárba... Ma egyetlen egy tankom sincs amivel jó csatát tudnék menni.. Most megint szopóágra rakott a játék és ott is leszek megint hetekig.... Ilyenkor ha a szomszédba lenen egy WG-s fejlesztő akkor átmennék és szétverném a fejét... Annyira egyértelmű, hogy időnként direkt elbasszák az ember acc-ját....

[ Szerkesztve ]

(#32582) echterion válasza D.Orion (#32581) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Menj KV-val, tuti nem fogsz szarul járni. ;]

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#32583) D.Orion válasza echterion (#32582) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Csapatom elmegy az egyik irányba én meg a másikon fogjam meg egyedül a T-43, Tiger, M3 Lee, Pz IV támadókat semmi támogatással... Legszívesebben megfordultam volna azt az afk JagPanther-t szétlőttem volna a bázisunkon... :W Következő csatánál aki afk lesz azt ki fogom lőni...

(#32584) echterion válasza D.Orion (#32583) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem érdemes, csak te szívod meg.

(#32585) Zeratul válasza Fel (#32569) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Megkapja, de csak akkor ha nincsenek szakaszban vagy században.

Ha nem megy előrűl, kilőjük háTurul!... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#32586) Chris0321 válasza D.Orion (#32583) üzenetére

Chris0321
(senior tag)

Én is voltam már AFK. É elmondanám neked, hogy nem szándékosan. Nagy nehezen betöltött a játék, erre 999 a pingem és szépen ki is dobott. Utána mire újra bejutottam már ment a csata jó ideje, de újra csak 999 és újra kinn voltam. Mire harmadjára is bejutottam vége lett a csatának és egész idő alatt nem tudtam csinálni semmit. Szerencsére mostanában nem volt ilyen gondom, bár volt 999-es pingem, de legalább nem dobott ki. Igaz, hogy majdnem kilőttek, mert előbb sehol senki ellenség a közelben, utána 999 és egy kis ugrás majd oda fél életem és épp kilőttek mellőlem egy ellenséges tankot. :(((

(#32587) Gyuri27 válasza Chris0321 (#32586) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Maradjunk annyiban, hogy az afk társ az nem társ.
Elég a lemingekkel küzdeni ha ott vannak. + még 1-2 ember afk.
Nagyban rontja a játékélményt.
Anno a codba voltak ezek a mobil netes prok. Aki nem értette meg ha rossza netje ne jöjjön játszani.

(#32588) Dobi 562

Dobi 562
(senior tag)

Jó kis csata volt az előbb. Alig bírtam a játékra koncentrálni akkor pörgés volt a chat-en:
[link]

3-4 magyar egyfolytában oltotta egymást, a játékkal nem is foglalkoztak. Szerencsére nélkülük is nyertünk.

Alig várom, hogy jó idő legyen és ne kelljen idebent rohadni, a hétvégi Word of Tanks felejtős lesz a gyatra színvonal miatt. :))

WoT/WoWP nick: dobilaci

(#32589) Bobyjack válasza marked one94 (#32562) üzenetére

Bobyjack
(fanatikus tag)

Ezt alátámasztom. A három legkedveltebb tankom között van a T32. Brutálisan jó köröket mentem vele. 950XP/csata átlaggal adtam el.

Már csak azért is jó mert sokkal kevesebbet kell vele stockként menni, mert semmilyen ágyút sem kell kifejleszteni. (Ha a T29-ből indulunk ki ez alsó hangon 40k XP plussz lenne). Papíron nem nagy előrelépés a T29-hez képest, de nálam játékélményben csúcs volt.

(#32590) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ó drága mm ilyenkor imádlak[link] :C
Victory!
Battle: Swamp 2012. február 11. 14:59:14
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 768
Credits received: 107 368
Battle Achievements: Confederate

(#32591) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

:W

IS7-et oldalba lövöm: -400hp
Második lövés ugyanoda érkezik be neki, alig módosul a lyuk a tankja oldalán: -170hp :(((

E-75: Hátba durrantom: -380hp
Második lövés ugyanoda: Lepattanó! :W

T-95: Hátba lövöm: -170hp
Második lövés ugyanoda: lepattanó! :W
Fordul oldalra: Meglövöm -260hp, lánca leesik...
Lövök még egyet ugyanoda: Leesik a másik oldalon a lánc és nulla dmg... :W

Végülis az a statisztika amire büszke voltam a T-29-el pont mostanra veszett el... Lövéseim eltűntek a semmibe vagy lepattannak... Csak vesztes köreim vannak szinte... Tényleg jobb lesz ha letörlöm a játékot így ahogy van, kár, hogy van még 90nap prémem, meg sok aranyam... De ezután egy petákot se költök rá....

[ Szerkesztve ]

(#32592) Paul119 válasza D.Orion (#32591) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezen ne mérgeld magad multkor az r75öm seggéről a t34 pattant le a nagyobbik löveggel utána meg a löve.. aztán zsebre is raktam mindkettőt :D

(#32593) D.Orion válasza Paul119 (#32592) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Újabb csodás kör... 30 sec múlva halott voltam, mert az ellenség 4 tankja felém jött... Pershing-et még lenyomtam... Basecamp az ment... ja és vesztettünk... 3 tankot voltak képesek kilőni...

[ Szerkesztve ]

(#32594) echterion válasza D.Orion (#32591) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajna néha vannak ilyenek is. Ilyenkor kis szünetet kell tartani. Mérgelődni rajta végképp nem érdemes. Még akkor sem, ha úgy érzed, igazad van.

(#32595) Zeratul válasza echterion (#32594) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Vagy inni egy pohár bor/sört, kupica pálinkát/vodkát/whiskeyt/konyakot hogy tankosnak megfelelő állapotba kerüljön az ember. :)

Ha nem megy előrűl, kilőjük háTurul!... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#32596) Gyuri27 válasza echterion (#32594) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Sajna az esetek háromnegyede ez.
Ha mész scoutolni nincs mögötted heavy. Ha heavyval mész nem scoutol senki. Heavyk mennek föl a hegyre. Medek nem foglalják a hillt. Td-k az gondolják el sem kell mozdulni a bázisról stb-stb. Ez még alacsony tierben elmegy. De t7 környékére már kellene valamit ebből az egészből kapisgálni.
Arról nem beszelvé t7 med-heavy már tud deficites lenni vesztes csata esetén.
Nyilván a hülyéket, premeseket, prem tankosokat ez nem érdekli.
Ritka az a csata ahol 15-10 vagy hasonló eredmény születik. Ált 15-5 körül szokott lenni.

(#32597) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

No kiőrjöngtem magam egy idióta csapat ellen. :U

Victory!
Battle: Steppes 2012. február 11. 16:08:09
Vehicle: T-34
Experience received: 5 700 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 42 025
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Sniper

Ez olyan push the button csata volt. Elég taktikus voltam így adom a replay-t.

[ Szerkesztve ]

(#32598) emre

emre
(PH! addikt)

Hmm, nem tudom mire költsek.
T-43 vétel-fejlesztés, vagy S-51 visszavétel, esetleg hagyjam ezeket a fenébe, és inkább farmoljak tovább a ferdire? :F

Magyar égre magyar UFO-t!

(#32599) Tesi válasza emre (#32598) üzenetére

Tesi
(kvázi-tag)

Én az utobbira szavaznék.

Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!

(#32600) Paul119 válasza emre (#32598) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ferdire én is

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.