A kicsi tankokat csak akkor szeretem, ha SU-85-el vagy KV-val vagyok a csatában. 
Van egy szint ami alatt nem beszélek tankról. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Magyar égre magyar UFO-t!

A kicsi tankokat csak akkor szeretem, ha SU-85-el vagy KV-val vagyok a csatában. 
Van egy szint ami alatt nem beszélek tankról. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#32152) marked one94 válasza emre (#32151) üzenetére

marder2 is egy elég szemét kis tank
de amúgy nekem is KV meg s SU85 folyamatosan ott van a garázsban 
You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

SU85 ajánlott fejlesztési sorrendje? Kaphatok egy kis segítséget még Mester? 
(Ma lett meg a kicsike.)
Statokkal nem szórakozom, nem lesz tőle nagyobb .... Ez egy játék. Úgy is kezelem.
[ Szerkesztve ]
Ha férget látok, rálépek. :)

Győzelem!
Csata: Redshire 2012. február 8. 16:14:21
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 1 834
Szerzett kredit: 50 514
Ezt már szeretem
Volt már több is de ez is a kiemelkedő körök közé tartozik
Löwe, VK3001-et lőttem ki valamint KV3 és T25AT-t sebeztem.
Már csak 300e kredit és megvehetem a T32-est, free xp-vel felkerül egyből a lánctalp, motor és ágyú kifejlesztve így már csak a torony fog hiányozni utána pedig irány a T34 
☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆
107es elsőnek aztán motor, lánctalp
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

Persze, nem értem ez miért kérdés. 
Szerintem lánctalp, aztán a 107 ZIS-6 löveg a fő cél, majd utána a 122-es lövegen kívül minden más.
mod:
Arra már nem emlékszek, hogy a fejlesztett hernyó nélkül feltehető-e rá a 107-es. 
De megnézem mindjárt.
[ Szerkesztve ]
hogy miért is szeretem és sorolom a kedvenc tankjaim közé a Stug III-at ? 
ezért:
és ezért:
Take a chance and risk it all, or play it safety and suffer defeat. Gentlemens. Start your engines.

Feltehető ha jól számoltam.
Így 107->lánc->motor a sorrend.
עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל
(#32159) Paul119 válasza bimbilla09 (#32157) üzenetére
inkább képelftöltéssel csináld meg plx
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

Ma reggel játszottam megint a Ferdinánddal. olyan meglepetés ért, hogy ledöbbentem, és elfelejtettem a küzdelemmel foglalkozni. [link]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Nem tudom megnézni, mert eladtam az alap lánctalpat.
Bocs, de nem akarom megvenni, hogy kipróbáljam.
De a lényegen nem nagyon változtat.
nem kell hozzá lánctalp, 107es, motor lánctalp

Köszi mindenkinek a válaszokat! 
Ha férget látok, rálépek. :)

1:8-ról hoztuk vissza a meccset [link] 
Ha valaki megnézi akkor mondja már meg hogy miért magyarázott a t-54ünk? Mert én nem jöttem rá.
A végét majdnem elbénáztam 
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

Tigrissel egy szerencsés kör, főleg a vége izgalmas, egy PZ IV jött felém, ha elér és elüt, akkor ők győznek:[link]
érdemes megnézni...

elég lett volna jobbklikkel megnézni, hogy mit bír a régi lánctalp 
/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:
(#32167) ollie válasza belaazallat (#32160) üzenetére
Mi a lényeg? Bocs, csak estére elfelejtem megnézni, most meg nem tudom.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
(#32168) D.Orion válasza bimbilla09 (#32157) üzenetére

Kösz... Mobilról nagyon jó volt megnézni az oldalt... Mi a francért nem lehet leméretezett képet berakni és abba elrejteni a nagyobb képet? Hányszor kell ezt még elpofázni?! Ha én meg tudom csinálni akkor más is...
[ Szerkesztve ]
(#32169) D.Orion válasza bimbilla09 (#32157) üzenetére

del dupla...
[ Szerkesztve ]

annak nem hiszek

(#32171) emre válasza marked one94 (#32164) üzenetére

Nem tudom, a helyedben én sem csináltam volna másképp. 
Lehet nem tetszett neki, hogy az elsők között lőtték ki. Mondjuk a többi játékos ténykedését nem figyeltem.
(#32160) belaazallat
Nem rossz.

Hát még ha egyszer megtanulsz célozni is.

[ Szerkesztve ]

Simán aranyért a játékban. Ez a 2 francia tank megszűnik 13-tól.
LG Optimus Black P970 V30b
Victory! Battle: Steppes Wednesday, February 08, 2012 10:37:36 AM Vehicle: IS-7 Experience received: 2,912 (x2 for the first victory each day) Credits received: 56,092 Battle Achievements: Steel Wall
kipróbáltam ismerős accján az is7et nem is rossz tank viszont az e100 szemből át lőtt simán, nem forgattam be a páncélt plussz érdekesen szikrázott a hely ahol a találatot kaptam
lejárt a szerkesztési idő.. lehet hogy heat ammo volt? 
belaazallat: jó kis jagdtiger 128as igaz? 
[ Szerkesztve ]
(#32175) belaazallat válasza emre (#32171) üzenetére

Célozni tudok, csak eltalálni a célt, azt nem...
Legalábbis orosz ágyúkkal. Nézd meg az orosz TD-kben a statomat.. Jóval rosszabbak, mint a Tieid. Nekem a német precizitás jobban bejön.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

A szikrázás csak a csilivili miatt van ott én úgy tudom.
Egyébként átlövi a hasát, ha eltalálja, azt nem írtad, hogy hol lőtt át.
(#32177) emre válasza belaazallat (#32175) üzenetére

Én nem célzok, tudatosan vagyok ösztönös. 
Egyébként te azokkal is pontosabb vagy. 
Nem olyan nehéz azt átlőni, van pár gyenge pontja neki.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
a piros pöttyel jelzett helyen kaptam be ,ciki nem ciki de nekem rohadtúl bejött hogy milyen fürge, kedvem lett volna sapatni egy one man armyt vele csak mikor bekaptam a fülest már nem voltam nagy legény 
seth_: én úgy használtam mint a ktt messziről pofozgattam ,bár az orrát jobban ki merem dugni mert kevesebb rajta aweak spot mint az is3on vagy a ktn,t20tól én hányingert kaptam olyan mintha egy bobbal csúszkálnál le egy havas hegyről 
[ Szerkesztve ]

T32-essel milyen játékmodor a nyerő? Ugyanaz mint kistestvérével? Lánc is kifejlesztve már hozzá
Vagy legjobb ha úgy veszem mint egy mozgékonyabb t29+több hp de ugyanaz az ágyú? Mert gyakorlatilag ez is.
T20 prémiummal milyen köröket fut? Csak önfenntartó vagy hoz is a konyhára? Nem sokszor említitek itt a fórumban.
[ Szerkesztve ]
☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

A 13.-a már biztos időpont?
Záróra

Elindultam a T34 felé. Nem tudom miért... talán mert kihívás. Meg olcsó volt a T29
Szóval a T29 megvan, de stock.
A számításod szerint kb 200,000 Xp a T32-ig (ez 400!! csata ha az átlagom 500xp)
T32->T34 további 230,000 Xp, ami újabb 400 csata t32-vel.
Ha csak ezekkel mennék napi 50 kört akkor is 16 nap kéne, azaz február végére lenne meg.
Tartok tőle nem lesz bejelentve előre a csere, és pár nappal lemaradok.
Záróra

De te is átlövöd simán, csak ő lehet lepattan, te meg nem, ha noob és nem dancel a tankkal... 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Azt hiszem, ezt írja a WoT honlap, nézd meg ott a hírt, fent van.
LG Optimus Black P970 V30b

Az ágyú elég karcsú...

szép az ágyúja.
Úgy látszik, van alapja a piros színnek.
[ Szerkesztve ]

Hasonlokat en is lattam mostansag , a heten 2 kulonbozo E-50-et lattam KwK 45 L/100 loveggel
Biztos sokallja az ammot azert ezzel nyomul 
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
(#32190) Simulacrum válasza _seth_ (#32180) üzenetére

Nekem nagyon jól hoz, akár farmtanknak is mondhatnám. 40 ezres körök (prémiummal), ebből mínusz tizenvalamennyi a lőszer és teljes javítás. Én imádom, az egyik kedvencem a játékban. Lehet megtartom majd. Többször írtam már, hogy szerintem sokkal jobb, mint a VKDB.

Így van, ha jól látom ez a D10T löveg.
Azt még elnézem ha nincsen meg a torony, mert 55 meccs alatt csak 16800 xp-t szedett össze, de akkor már tegye fel a 122-D25T ágyút. 

Mar biztos sokan kerdeztek , de az MM az ilyen tankot egyenertekunek veszi egy olyan IS-3-al pl. amin BL9 van. Ugyanugy kezeli?
[ Szerkesztve ]
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...

Konkrétumot nem tudok... de amint felraktam (és fullos lett) többé nem voltam TOP tank vagy csak látványosan ritkán.
Záróra

Elvileg az első ~50 meccsen könnyített matchmakinget kapnak a tankok.

Erre vonatkozó (WG/viki)forrást tudsz mutatni, vagy ez is csak egy urban legend?
Záróra

Akkor én már nem is kérdezek, csak mutatom
:
OP KV-2, +1 OP KV-2
IS-2,5, IS-2,75 (ezen már rajta a jobb torony..)
És végül a mai kedvencem.. T29 + füles torony + 76-os...
Én gyűjtöm az ilyeneket 
belaazTDallat: Szép lövés!
Ezek szerint mindkét oldalról el lehet csípni az IS-7-en a lőszerrekeszt. Nekem egy ilyen jött össze, a jobb oldalán eltalálva.
Előtte --> Utána (Kicsit nehezen, de azért látható a "Blow-up!" felirat)
Régebben (7.0 előtt) szemből, a hasán jól eltalálva lehetett szétpukkantani a heteskét, nem tudom, hogy ez azóta változott-e..
[ Szerkesztve ]

Hmm akkor azert hittem az elejen , mikor meglett az IS3 , hogy en vagyok a kiraly , meg minden pattan rolam , most mar kicsit maskepp van ... 

kutyaólas ARL is menő 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”