És mivel voltál Te? 
Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g
És mivel voltál Te? 
Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g
Ez az arty... Nekem 25-33% a találati arányom, 100% csapattal, álló célra, és simán megy a körön kívülre is. A többiek meg anyáznak
Főleg, hogy közelharcnál nem lövök, mert nem akarok TK büntetést... Viszont bármi jön, vagy kilövöd egyből (tank módban több az esélyed, de meg kell tanulni, hogy a célkereszt hol álljon), vagy megöl.
Egyelőre csak németeknél jutottam T5-ig, ott kevés a lőszer (Grille-lel gyakran kifogytam), de USA 2-3. szinten pl. van bőven.
komolyan szánalmas ez, nem igaz h egy alapjába jó játékot szétbarmolnak a fejlesztők...
pedig sokan panaszkodtak is emiatt mégis le se tolják...
Más.
Vk P és H modellek mire jók.
P ről hallom h igazából semmire, de milyen szerepe lenne?
Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----
vk3601h elég combos tank
mondjuk csak lehet böszme nagy mázlim volt
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

Mit javasoltok Pz III-on melyik ágyú a hatásosabb a 7,5 cm-es? vagy az 5cm-es Kwk 39 L/60-as?
World of Tanks / BF3 / BO2 /Lenovo Y580

Fizessé' mert némettel vagy
Annó a Panther II moduljainak árain is csak néztem. 25k a talp, 25k a torony 40+ az ágyú..meg kell harcolni a cuccokért itt 
I heard, the truth was built to bend..
mintha 2 fokkal jobb lenen tőle a tank lol... 
amúgy a vk 3601-el megéri 22k-xp-t a motorra pazarolni a tigris helyett?
[ Szerkesztve ]
(#7008) KaLeun válasza Stauffenberg (#6929) üzenetére

Warship vs. U-Boat azt már a Silent Hunter 2 és Destroyer Command közös multija is tudta.
Valaki írta, hogy kevés a mesterlövész plecsnije pedig több ilyenre is emlékezett. Kulcs a fordításban, mert van "mesterlövész" (sniper) és van "mester lövész" (master gunner).
| Powered by Socket A |
nem igazán 650 leőssel is 40el fogsz repeszteni új lánctalpal meg az lesz a legjobb manőverezhető tank
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

Igen megéri! Mert anélkül eléggé lomhányos szegény Tiger. Nem beszélve arról, hogy a kis vk-n is soakt dob 
[ Szerkesztve ]
te viccelsz?! legjobban manőverezhető? elég távol áll tőle. most pont van egy nekem is. fejleszd ki azt a motort, mert meg se fog tudni mozdulni nélküle a tigrincs.
40el repeszteni kicsit túlzás, 50 fölött lehet repeszteni...de a legnagyobb motorral viszont hegynek fölfelé is 40el tud menni.
Megmondom, az a tank szerintem arra jó, hogy a bázis környékén rendet tarts, és a taktika felépítéséhez ez elengedhetetlen, ha látod, hogy elégtelen a védelem, akkor ottmaradsz, t7-ig azért emberszámba veszik a vk3601-et.
"Kiváló lehetőség kolobanov medál megszerzésére!" HUNS company
ki van már fejlesztve közben a legnagyobb motor
,szerintem elég jól irányítható bár én inkább a bázisról szoktam szemétkedni 

Valahol pár hónapja olvastam vagy hallottam róla, hogy meg lehet majd venni a WoT-ot dobozos formában, de mivel ez egy ingyenes játék, a pénzedért adnak valami premium tankot vagy valami mást is.
Jól emlékszem?
Tényleg lesz dobozos WoT?
Ha valaki tud konkrétumot, legyen szíves válaszoljon.
THX
AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
passz adhatnának hozzá egy maust 

Nem a PzIIJ lesz az? Csak mert techtree-n az van melette, hogy "retail".
| Powered by Socket A |

Ja, lesz, elvileg mostanában kerül a boltokba, 2 hete volt a főoldalon a hír.
(azt nem írták, hogy mi benne az extra)
Gyerekek nem tudom miért mondjátok, hogy az oroszok jobbak. Nézem az SPG-k összehasonlítását és mindenhol a német a jobb.
(#7018) GrooveHero válasza KaiotEch (#7017) üzenetére

Nem az spg-kre vonatkozott sztem amit mondtak.
VENTACID HUNGÁRIA KFT. Komplett ipari levegőtisztító és szagtalanító berendezések tervezése, kivitelezése: gázmosók, ipari ventilátorok, légcsatorna rendszerek, biofilterek, aktívszenes szűrők, csepptelenítők, mûanyag tartályok.

Miből szűröd le hogy jobb az SPG? Szerintem azok elég kiegyensúlyozottak, nem ott kellene keresni a hibát...
más: jó móka ez a duplakreditezés Ferdikével 

[ Szerkesztve ]
/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:
(#7020) KaiotEch válasza GrooveHero (#7018) üzenetére
Hát nekem a többiből is ez jön le.. BT-2/BT-7-el nekimegyek bármelyik német tanknak az én szintemen és se szemből se oldalról se hátulról esélyem sincs, még egy LT is ki tud lőni 2 lövéssel.

Szovjet medium vonal első 4 tierje egy ipari hulladékhalmaz. Nyílt titok. A játék gerincét képző 5-6-7 tierekben(minden vonalon) ellenben elmondható hogy észrevehetően jobbak a szovjet tankok(tisztelet a kivételnek, VKDB). Amíg nem jutottál el legalább 1-2 topppos tankig addig ne vonj le következtetéseket pusztán adatokból.
Végre egy tömören megfogalmazott kijelentés. Nincstöbbkérdésem 
Ha peterke08 játékos nick gazdija látja ezt, üzenem, hogy még egyszer AFK látom, bejelentem az adminoknál...
Nah, azt utálom, ha valaki belép de nem játszik... 
Tök jó érzés, amikor azt hiszed, hogy még vannak rajtad kívül és nem vagy egyedül, egy szál artyval a bázison, aztán kiderül, hogy mégis... 
Eladó asztali gépem - lásd Hardverapró!

Múltkor egy afk Löwe maradt nálunk utoljára, elején benyomta az R-t és elment a tank a pálya sarkába, nem is találták meg

láttam én már ilyet mindennel
Multkor egy KT egy IS-3 és egy VK4502 maradt AFK módban. Nemes egyszerűséggel ott álltak a bázison és vesztettünk. Hurrá. Ban!

Aranyat csak "pénzre" lehet váltani vagy Xp-re is?
World of Tanks / BF3 / BO2 /Lenovo Y580
Na most kezd alaposan felhúzni a játékosok mentalitása...
Hajtok az M3 Lee-re ha már akciós és amúgy is az a következő lépcső. Már rég meglennék a kellő XP-vel és kredittel ha az emberek képesek lennének csak minimálisan használni az agyukat.
Kb két taktika a legjellemzőbb:
- Egymás seggében szafarizós, amikor a csapat törzse egymás 5 méteres körzetében nyomult előre aminek az eredménye a biztos felmorzsolódás és több taktikai folyosó nyitva hagyása.
- Az alapbázison védekezés. Imádni való amikor valami idióta egyből a legelején vadul csapkodja a "Vissza a bázisra" gombot... Na de hogyan menjek vissza a bázisra ha még el sem hagytam? Tudtommal a játék nem csak a tankelhárításról szól, így nem értem, hogy miért kéne rögtön gyökeret verni az alapbázison... arról nem is beszélve, hogy bemérnek és az artyk szétzúznak...
- Former Kodachrome user -
A teles pályákon a ruszkik miért nem teljesítenek jobban? 

Talán, mert a Mannerheim-vonal lett mintázva és ott a finnek...khmm...gyepálták a ruszkikat. (Mondjuk ehhez kellett az is, hogy elvtársaknál kigyomlálták a vezérkart.)
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."
(#7031) CPT.Pirk válasza Stauffenberg (#7028) üzenetére
Ne törődj ilyen dolgokkal, a játékosok egy jelentős része nem tud olvasni. Legalább is angolul tuti nem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy tetszik a Lee, vagy miért hajtasz rá? Én már csak úgy emlegetem, mint a "csodaszekér". Mire 20k XP fölött farmoltál vele össze, már időnként lehet egy jobb kört is menni vele. ![;]](/dl/s/v1.gif)
KaiotEch: Mert még nincs a felszerelhető dolgok között a vodka.
[ Szerkesztve ]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

Pedig, trollcannon accuracy lemenne 0,25re...

Amúgy most egész jó köröm volt SU-26-al... 6-ot kilőttem köztük 2 KV-t.
Bezzeg Cola van az amcsiknak! 
(#7035) Stauffenberg válasza CPT.Pirk (#7031) üzenetére
Nem is tudom milyen a Lee
De nála van egy fontos elágazás az USA oldalon. Eddig nem siettem vele de ma fél áron van a Lee és gondoltam jól összefarmolom egy délután alatt a hozzávalókat.
Már ki van fejlesztve és még 5k kredit kell, szóval megyek lezúzom még az utolsó kört! 
- Former Kodachrome user -
valaki probálta már a t14 est? megéri megvenni tudtommal a premium tankokat nem lehet fejleszteni amit kapok xpt azt a free xpkhez csapja hozzá?
[ Szerkesztve ]
saját xp-je lesz, ugyanúgy arany kell a váltáshoz, mint a sima tankoknál...

A T54 UFO, SU-ISU-OP704 meg láthatatlan lenne. 
Az egy dolog, hogy lemegy az accuracy, de a ROF-t is megdobnák "kicsit".
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."
igen ugy gondoltam,köszi

azt a rohadt makker eget 

Lehet, hogy az én hibám de nem tudom mit kéne nézni 
...és közben megvilágosodtam 
[ Szerkesztve ]

Ez sem rossz egy KV-val :
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2011. július 14. 2:25:11
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 3 528
(duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 90 052
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

Az igen rendesen apritottál 
Tegnapi nap eredménye: +100k pénz és egy KV-1S-l és egy PzIII lettem gazdagabb
és sok sok XP
[ Szerkesztve ]

Köszi szépen ... én is gratulálok az új szerzeményedhez és a pontokhoz. 
Én kicsit jobban kockultam ... nagyon kell a kredit és a TP ... 1 808 000 kreditet szedtem össze egy nap alatt és a KV1S-et /+ 311.000 kredit /, mivel az is szükséges az IS-7-hez.
Azért kell nagyon a kredit, mert a T30-hoz több mint 6 000 000 szükségeltetik ... TP-ből pedig 191 000 / ehhez még 110.000 kell, h +legyen /.
Az első kép tegnap dél körül készült / azért kisebb a felbontás, mert az új gépem alaplapja +adta magát így a régit használtam délutánig, amikorra kicserélték egy újra / ... a másodikat képet most lőttem.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN
jó sok hero kitüntetés. 1-2t még nem is láttam 
leírnád melyik melyik?
azé a csata/kill arány elég durva
én örülök ha eggyáltalán egy tankon kb 40-50-nyi különbséggel megvan valahogy a kill/csata arányom
jó én mondjuk csak némettel játszok.

Köszi köszi ... és tessenek a kitüntetések.

Praktikus időjelzés a játékban ... nem kell sötétben leugratni a gaméta tálcára, ha nincs a közelben látható óra !!!