Csak a háló.
Illetve látszik. De azt írka 3001H-ra felszerelve (a jármüveken-nél nincs pipa).
Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

Csak a háló.
Illetve látszik. De azt írka 3001H-ra felszerelve (a jármüveken-nél nincs pipa).

Logikus, hogy amikor féláras egy tank akkor az eladási ára is féláras, mindig is így volt.
Nem hiszem, hogy egy hetet kéne várni mivel csak szerdáig tart ez az akció utána valami más lesz vasárnapig.
עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

Tehát a SATA csatlakozókat kell lőni? 
"Szerintem a KV5 leginkább egy kérdejőles dobozra hasonlít a Super Mario-ból, minél gyorsabban és tovább ütöd annál több XP-t és creditet ad." - vhw
(#32054) virkir válasza freelancer (#32050) üzenetére

Jó: ha véletlenül top tank vagy nagyon kellemes sebzéseket lehet vele kiosztani és T9-10-es csatákban is lehet használni. Igen jól hozza az xp-t.
Rossz: random imád pattogni bármiről, pontatlan, néha 20 méterről is lehet mellé lőni vele a menetből lövést meg abszolút felejtsd el.
Ku..a drága hozzá a lőszer, prémium nélkül nem egy farm tank a 122-essel.
עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

Tegnap volt egy jó kis mentésünk. Avagy SU85 én így szeretlek: [link]
A végén direkt lőttem a házat, hogy ne tudjon elbújni.
"Szerintem a KV5 leginkább egy kérdejőles dobozra hasonlít a Super Mario-ból, minél gyorsabban és tovább ütöd annál több XP-t és creditet ad." - vhw

Ha félárasan megveszem akkor az akció után az eredeti ár feléért tudom majd eladni? Tehát annyiért amennyiért vettem?

Igen.

-
[ Szerkesztve ]
(#32059) freelancer válasza virkir (#32054) üzenetére

Köszöntem a tippet 
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
(#32060) babferi válasza freelancer (#32050) üzenetére

Talan annyi , hogy lassu , meg draga bele a loszer , viszont azon a szinten semminek sincs ilyen agyuja ! Lehet vele apritani rendesen ! Azon a szinten kifizetodobb szerintem a 107 mm-es.
[ Szerkesztve ]
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
(#32061) Paul119 válasza freelancer (#32050) üzenetére
lassú pontatlan, ellenben nagyot üt
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

Sok ilyen vesztes csatát szeretnék 11.-ig.
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. február 7. 19:37:05
Jármű: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 285
Szerzett kredit: 117 325 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 180)
Csatában elért Achievement: Acélfal
Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!

Ezt hogy csináltad?? Máskor is ilyen sok kreditet hoz a KV-5?
LG Optimus Black P970 V30b

Szép eredmény!
Mostanában egyre több KV-5-el találkozom, és míg korábban nem tekintettem potenciális ellenfélnek, ha valamilyen t7-t8-al voltam, de egyre többször azt tapasztalom, hogy bizony nehezen tudom kilőni.
Szóval változik a véleményem és már nehezen tudom eldönteni, hogy a Löwe vagy a KV5 a nehezebb ellenfél.
Záróra

IS-3 nekem többször pattant közelről a KV-5-ről. Most újra elkezdtem gondolkozni rajta, hogy kéne vennem ilyet. A Löwére sajnálom az aranyat. A kredit termelés lenne a fő szempont.

A T59 volt király a creditre, de sajna most nincs. Agyaltam én is, hogy Löwe helyett jobb lenne a T59.

És végül hogy döntöttél? Vettél KV-5-öt?

Löwe lett, még 7500 ért. 12-t nem ér
ha megint lesz akcióban lövve lehet veszek a t59 mellé 
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

Régen akcióban 7500 volt a Löwe? Annyit megér, de 12.500-at nem.

óccsóért elcserélem a T59-re 

8as prem még sosem volt akcióban. (szerintem nem is lesz)
Annak idején egyszerre jelent meg a játékban a Löwe és a KV5, egyforma áron, mindkettő 7500 volt. Aztán pár hónap múlva rájöttek odafent, hogy a Löwe lényegesen nagyobb harci értéket képvisel így felemelték az árát a jelenlegi 12500-ra.
"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

Szerintem a Type 59 is nagyobb értékű, mint a KV-5, kár h akkor még nem volt annyi aranyam, h vegyek, mikor kapható volt.
Nem tudni lesz olyan event mostanában, amire visszahozzák a T59-et?

Ezt még tán ők se tudják miféle eventek lesznek ezek...
A magánvéleményem az, hogy ezt csak amolyan kiskapunak írták bele a hírbe. Annak idején a preorder csomagoknál méretes betűkkel hirdették, hogy csak most, csak egyszer lehet hozzájutni ahhoz a 3 speciális tankhoz, ennek ellenére mégis pár hete elérhetővé tették a gift shopban, amire rögtön jött a hőbörgés (aminek véglis volt alapja... hisz többször hangoztatták,többet nem lesz elérhető az a 3 tank) Végül kivették őket a shopból...
Az ilyen jellegű kellemetlen helyzetek elkerülése végett biggyesztették oda, hogy majd "különleges alkalmakkor újra elérhető lesz" nehogy újabb lázadozásra adjanak okot.
De biztos lehetsz benne, hogy több hónapig nem lesz elérhető a Type, hisz épp azért vették ki (hivatalosan) mert túl sok volt belőlük... Szóval amíg nem kopik ki egy jelentős hányada a tulajoknak addig nem kerül vissza.
"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

Ha mondjuk 30 lövésből 28 betalál akkor szokott 100k körül adni. Pedig most is csak 3 killem volt: KV, VK3601, Tiger. Meg lesebeztem egy KV-3-at. Ennyi. Imádom. Pedig nekem megvan a Löwe és T59 is de ez a legjobb nekem. A Löwe mostanában elég..hogy is mondjam..csirke..Pattog mindenről,és bármi szétlövi.
Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!
kv-5 mert ha nem látsz rá a nagy kupolára átlőhetetlen még oldalról is...
löwe ergó ugyan úgy papír mint a kt.
Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----
melyiket válasszam su 152 vagy panther?
tdből már van a jagdtiger gondolom ki próbálom a pantherkét
Murder3: kv5 átlöhetetlen? nemár typeal sebeztem oldalról a tornyát jagdtigerral a torony front páncélját is simán lövöm de a ferdi lövege is lazán viszi
[ Szerkesztve ]

ajaj... ebből megint baj lesz!
Én maradnék a szubjektív érzeteimnél: t9 alatt jobb szeretek Löwe-vel találkozni.
Záróra

Vettem egy KV-5-öt
Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Most indul az 1. menet.
KV5=sok páncél, gyenge ágyú ezzel menni kell előre törni az utat.
Löwe=Kevés páncél, jó ágyú. Ezzel támogatni kell.
(kv5tel mész elől mögötte meg a löwe takarít)
Azt vegyétek meg amelyik stílus jobban megy. 
You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\
(#32081) balintka válasza marked one94 (#32080) üzenetére

Az ágyú valóban gyenge, de elég sok találatot kibír. Még alap, 75 %-os legénységgel, lesz ez még jobb is remélhetőleg. Majd felszerelem extrákkal, ahogy a lóvé engedi.
nem átlőhetetlen, de olyan szinten pattog.
és hozzátenném sok esetbe a löwe alját egyszerűbb eltalálni mint a kv-5 kupoláját az elején.
Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

Mond te mivel játszol tezsvírem? Mert nem azzal amivel mi az biztos.
teszvírem.. 
Murder3: mondjuk kicsit pattogós de kb egy 160 pen körüli löveggel is lehet lőni már a kis kupolát vagy a tornya oldalát
[ Szerkesztve ]
(#32085) fsb1000 válasza marked one94 (#32080) üzenetére

Ebben sok igazság van.
Záróra
Victory!
Battle: Abbey 2012. február 7. 22:32:50
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 979
Credits received: 42 798
nem sok.. csak 6 lövést adtam le de olyan jó volt hallani ahogy az is7 front páncélja horpadozik, plussz a birka nem is engem lőtt hanem a vk pt 

Remélem M4E2-re nem raktad fel az oldalról papír tornyot. Az tud fura lenni szemből is.
(#32050) freelancer: 122mm-es talán kicsit jobban pattog, mint a 100as. Nagyon tudni kell, hogy hova lő ele az ember. Lassan tölt viszont brutálisat sebez. Én inkább már magasan képzett legénységhez raknám csak fel, plusz az se árt, hogy ha tudod melyik tankot hol kell lőni.
(#32053) Cooper911:
De a kupola még mindig sokkal jobb, ha el tudod találni. 400dmg-s lőszerrel oda 380at mindig sebzek.
[ Szerkesztve ]

Annyit mentem az M4A3E8-assal, hogy mindját ki tudom fejleszteni a T20-at 
☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

Sokan mondják, hogy a KV-5 R2D2 tornya bármivel átlőhető... Igen ez igaz csak azt el is kell találni és azt se mindegy, hogy hol lövöm meg. KV-5-től én is jobban félek mind a Löwe-től. T29el Löwe jön szembe, akkor megölöm maximum 6 lövésből. Ellenben ha KV-5 jön.... akkor nagyon kell imádkoznom, hogy minden lövésem eltalálja az R2D2 egységet.
Aki azt mondja, hogy ő bizony 300-400 méterről bármikor el tudja találni az R2D2-t miközben jön felé a KV-5 az szerintem hazudik. Nem minden T7-T8 tankon van 0.29-0.31es sniper ágyú. Ellenben ilyen távolságról a Löwe hasát bármikor átlövöm, jóval nagyobb a célterület.
[ Szerkesztve ]
KV-3 illetve Tigrist, pontosan hol a legjobb lőni?
★★★ ► AC3☑ BF3☑ WoT☑ WoWP☑ ◄ ★★★

Én is azt lövöm... lőném.
Az hogy a type egy ideje lepattan onnan az egy dolog, de amikor a JgPanther is 2x, na akkor már elgondolkozom, hogy nem is azt kéne lőni, hanem valahogy az oldalába kerülni...
Nem vitatom, hogy másnak 10-ből 10x sikerül még 160-as átlagpennel is!
Záróra

Tigrist bárhol, már némely T5 tankkal is simán leálltam vele kötekedni.
KV-3: Szemből csakis a hasát alul, ott át lehet lőni, máshol esélyesebb a pattanó.Kis kaliberű ágyúval tornyára rá se lőj.
(#32093) skill84 válasza freelancer (#32050) üzenetére

nagyot üt. pontatlan. csak városba szoktam menni vele.

Ma: T44, 2 csata, 3 ammo rack, összeakasztottam a bajszom a saját dh STS-es type-okkal... Na majd a hétvégén. 
| Powered by Socket A |
Értem, mert KV-val szoktam ilyenekkel találkozni... 
Köszönöm!
Éppen ma KV-val meg még talán egy T-32-essel campeltünk, mikor visszatért az ellenség Jagdtiger-e. Volt ott a körön belül egy kilőtt tank: a mögé beálltam, ami olyan 60%-ban takart.
Arra gondoltam, hogy nekem végem van először velem fog végezni...de nem így lett kinyírta a T-32est, majd elindult felém. Közben lőtt is egyet rá, ami kikerült szerencsére. Aztán valahogy szó szerint szembekerültem vele. Gondoltam az az utolsó reményem, ha gun-jára lövök, hátha csütörtököt mond neki és addig ideér a maradék csapatom, hogy segítsen: Ismételten a szerencse mellém állt, beragadt neki, mert utána egy jóideig nem lőtt.
Aztán mivel sajnos a nagyon lassú trollgunom (152mm) volt, kinyírt. Pedig ekkora már csak 9% élete maradt (sajnos nem én vettem le neki eddig, hanem már az érkező segítségem).
Ez nagyon meglepett engem, nem gondoltam volna, hogy egy Jagdtigert egyáltalán megkarcolok. Nem rossz ez a KV! 
★★★ ► AC3☑ BF3☑ WoT☑ WoWP☑ ◄ ★★★
szóval melyik legyen panther vagy su152?

Eddigi legjobb korom JTvel, eleg bukonak nezett ki de hoztam a veget 
Victory!
Battle: Swamp Wednesday, February 08, 2012 00:29:26
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1,798
Credits received: 72,466
MPC-BE (ReClock, madVR, LAV Filters) / Copy.com: https://copy.com?r=P1s1Os / Dropbox.com: http://db.tt/OFSQQOVF
(#32098) GrooveHero válasza Paul119 (#32096) üzenetére

utóbbi. Még talán sikerélményed is lesz vele. Nem olyan élvezetes vele a játék, mint egy meddel, de szvsz sokkal jobb. Mert a pantherrel nem sebzel több százakat, ellenben a SU-val megvan az esélyed, pölö KT oldala i sszereti a 152-est
VENTACID HUNGÁRIA KFT. Komplett ipari levegőtisztító és szagtalanító berendezések tervezése, kivitelezése: gázmosók, ipari ventilátorok, légcsatorna rendszerek, biofilterek, aktívszenes szűrők, csepptelenítők, mûanyag tartályok.

Párduc az sírós.
Majd a végén full legénység + szívószál add valami játékot. De addig megtanulod mi a wot istene.