Tippversenyt indítok. Hány éves lehet az illető?
Történet a következő:
Bent állok Pz38NA-val 1 ilyen kicsit erősebb bodega mögött. Lövöm az épületet, semmi nem történik. Egy TigerII 1 lövéssel szét lőtte az épületet, azt beírta a srác, hogy így kell ezt csinálni. Hülyeségből írom neki, sok vigyorgós smileval, hogy könnyű volt neked, mert már meggyöngítettem az épületet. Erre felháborodott, még a 10. ük szüleimet is elszidta, hogy mit képzelek én, ez az Ő sikere volt

én 8-9-re tippeltem 
Szabad országban szabad ember azt csinál, amit szabad. WoT nick: forras2

olvastam prémium accountokról, és találtam is leírást hogy hol kapok ingyen kódot hozzá, de szomorúan látom, hogy csak idén január 31ig működ9tt. francba
ha valaki esetleg tudna valami ilyesmi segítséget, mert jól jönne most 1 kis kes 140ezer kell ahhoz hogy az első közepes tankomat megvehessem, és hát így kb soha nem érem ezt el 

találó. azt szeretem mikor a kv-3-mam elkezdi egy kis szar t2-t3 tank lőni 5 méterről. mit gondol? ráfordul a cső (igaz ez kb. 2 perc
azért közszönöm, hogy ezt megosztottad, majd felveszem a kontaktot a játék készítőivel, hogy ne tegyenek össze KV-val ,mert a te táblázatod mást mutat