Aktív témák

  • VaZso

    senior tag

    válasz Vladi #11658 üzenetére

    Nem járt mostanában nálam a gép, ezért 100%-os választ most nem tudok mondani, de elvileg performance módra van állítva, ha minden igaz, így fix maximumon kéne mennie.

    Próbáltam dinamikus módban is, az nem hozott változást.

    Persze kernelt nem forgattam ennyit, csak az összhatás (programok futása, ilyesmi) alapján volt érzékelhető, hogy még mindig nem stimmel. - (ill. elkezdtem kernelt forgatni és nem emelkedett meg a hűtés fordulatszáma sem)

    2.6.26-os kernellel indítva a rendszert pedig megtáltosodott minden értelemben, a 2.6.28-as kernelt például - pont azért - onnan fordítottam. Egyedül a wlan-nal adódtak gondok, különben maradt volna rajt a 26-os emiatt.

    Szerintem valahogy ezen a procin nem működik rendesen ez a frekvenciaváltás dolog most, vagy a Lenovo-nak van valami spec. kezelése.

    Várhatóan vizsgaidőszak után foglalkozom majd komolyabban a géppel, bár tesztelni nem hiszem, hogy sokat tudom, nem nagyon szeretik mellőzni, napi használatban van... :(

    Érdekelne viszont a probléma oka, úgyhogy igyekszem még körülnézni rajta, ha kezem közé kerül, mert jó lenne megoldani...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák