Új hozzászólás Aktív témák

  • NixonHUN

    tag

    válasz Rico33 #15945 üzenetére

    Kaptál tájékoztatást a júliusi számládban:

    Tisztelt Ügyfelünk!

    Tájékoztatjuk, hogy egyes tarifák havidíjai, valamint a tarifák havidíján felüli perc- és SMS díjai 2011. augusztus 19-től emelkednek. Emellett szeptembertől az új, még több lehetőséget kínáló Családi Opció váltja fel a korábbi Családi Kedvezményt, amely a továbbiakban nem lesz elérhető.
    A díjemelésben érintett tarifák a következők: a Vodafone Plus és Vodafone Plus Surf tarifák és azok Családi változatai, a Vodafone 50, 90, 200, 300, 500 és 800, a Fix tarifák, a Rock and Roll, valamint az Egymás Közt 0 Ft opció havidíja. Az emelkedést a piaci körülményekben bekövetkezett változások indokolják. Az átlagos változás 7,4 százalék (az egyes tarifák konkrét havidíj-változása ettől eltérhet), míg a havidíjon felüli perc- és SMS díjak átlagosan 1 forinttal emelkednek.
    A csomagokban szereplő percek és SMS-ek mennyisége változatlan marad. További részleteket a belföldről, hálózaton belül díjmentesen hívható 06 70 700 7770 telefonszámon, vagy a honlapunkon: www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf találhat. Az előfizetőt megillető jogokról további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 2.2.4. pontjában olvashat.

    A változatlan feltételek, amiket Te emlegetsz, azok a szolgáltatás igénybevételére (amit az aszf-ben találsz), nem pedig a díjszabására vonatkoznak (ami az aszf díjszabás mellékletében látható).

    Összegezném: A szolgáltatást változatlan feltételek mellett megváltozott áron használhatod tovább..

Új hozzászólás Aktív témák