Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    Válaszolt a voda, bár közben lemondtam arrol hogy flottás leszek. De ami a lényeg, hogy igazam volt....

    Tisztelt Z Úr!

    Hivatkozva a 2011. augusztus 16-án érkezett elektronikus levelére, ezúton küldjük válaszunkat.

    Mindenekelőtt engedje meg, hogy a felmerült kellemetlenségért szíves elnézését kérjük!

    Tájékoztatjuk, hogy beküldött számláját megvizsgáltuk.

    Tájékoztatjuk továbbá, hogy technikai okok miatt nem megfelelő tartalommal töltődött be az Elektronikus számla felületre a 2011. június 6-án lezárt számla.

    A 2011. augusztus 19-vel esedékessé vált áremelésről ügyfeleinket számlalevelünkön, valamint honlapunkon közzétett közlemény keretében értesítettük. A számlalevélben az első, illetve az utolsó oldal tartalmazta a szükséges tájékoztatást, azonban az utolsó oldal nem megfelelő tartalommal töltődött be a felületre.

    A szükséges javításokat elvégeztük, ügyfeleink hamarosan megfelelő tartalmú számlát tekinthetik meg.

    Nyilvántartásunk szerint a +36xyxyxyxyxyxyx-es hívószámú előfizetését Vodafone Matrix 1 tarifacsomagba váltotta át 2011. augusztus 19-én.

    A felmerült kellemetlenség enyhítésére szeretnénk felajánlani a +36yxyxyxyxyxyx-es hívószámú előfizetésre bruttó 1500 forint jóváírást. Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, szíveskedjen visszajelezni az érintett hívószám, valamint a hozzá tartozó ügyfélbiztonsági kód megadásával, jelen elektronikus levelünk hivatkozási számát feltüntetve! Visszajelzését várjuk az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címen, illetve a 1270-es ügyfélszolgálati számon, mely belföldön, hálózaton belül díjmentesen hívható.

    Szíves megértését köszönöm!

    Bízunk abban, hogy a továbbiakban elégedetten veszi igénybe szolgáltatásainkat!

    Tisztelettel:
    XY
    Vodafone Magyarország zrt.
    levelezési csoport

    Ha nem valtok akkor lehet hogy aszongyak, jovan elengedünk, igy meg csak nemi üveggyöngyöt kapok. ;] Mind1, jo lesz egyelore ez a csomag, csak a Call meter NG-t nem tudom beallitani hozza. :B

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák