2013. május 21., kedd

(#37451) PuMbA válasza schawo (#37448) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

"A hangzásán is javít"

Valakinek javít, valakinek ront :) 840 párnával nekem nem kéne 440 mert sok lesz a magas, középmély kevés, a mély több és így egy elég frucsa hangzásvilág kerekedik ki nálam. Ez a szép a fejhallgatóknál, mindent lehet állítani, de úgy se tudjuk, hogy más hogy hallja :DDD

(#37452) bigmasterg válasza KungfuHamste (#37450) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

Pontos összegre már nem emlékszem, de 4ezer körüli összeg rémlik.

Két beszerzési helyet is tudok és mindketten olvassák is ezt a fórumot, úgyhogy, ha majd oda jutsz, hogy neked kényelmetlen és párna kell, akkor valószínűleg nem lesz probléma a beszerzése.

.

(#37453) KungfuHamste válasza PuMbA (#37451) üzenetére

KungfuHamste
(újonc)

Úgy látom ez is jogos, másnak is volt már ilyen véleménye :)
Ez akkor teljesen egyén függő dolog.

Szerintem mostani utolsó kérdésem az az lenne, hogy szerintetek ez a füles mennyire használható utcán mászkálásra?
Eddig sima "agybedugós" füleseim voltak, amiknek az egyenes kábeleit csak szépen eligazgattam a zsebemben, hogy ne törjenek meg, azonban a 440-es a szép kis csavaros kábelével nem tűnik ilyen egyszerű esetnek.

Köszike a commentet :)

(#37454) fi:zi'k válasza PuMbA (#37451) üzenetére

fi:zi'k
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#37455) KungfuHamste

KungfuHamste
(újonc)

.

[ Szerkesztve ]

(#37456) KungfuHamste válasza bigmasterg (#37452) üzenetére

KungfuHamste
(újonc)

Köszike, ha sikerül jutányos áron valahol fellelnem a neten, és megveszem a fülest, akkor majd jelentkezem :)
Mindenféleképpen meg kell próbálnom, hogy számomra mennyire kényelmes, avagy nem, és szólok.

(#37457) schawo válasza PuMbA (#37451) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes, nekem meg pont a 840 párna csillapította a magas tartományt, ami nekem alapból kicsit sok a 440-en. De aztán lehet, hogy rosszul emlékszem :F

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#37458) schawo válasza KungfuHamste (#37456) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha BP-en vagy, találsz olyan helyet, ahol ki is próbálhatod. Én is pont ma hallgattam egyet az egyik boltban :)

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#37459) KungfuHamste válasza schawo (#37458) üzenetére

KungfuHamste
(újonc)

Szia!

Szívesen mennék megpróbálni, csak hogy az nekem innen kb egy 3 avagy több órás út lenne :)
De bízom a véleményetekben, meg a pár tucat másik emberében a youtube-on :)
Körbe nézek itthon is, hátha lelek valamelyik boltban, és jelentem, hogy sikerrel jártam-e.
Nem lenne rossz, akkor nem kellene a netes rendelésre várnom, ha boltban lenne raktáron.

(#37460) Mustármag

Mustármag
(senior tag)

Sziasztok
Szeretnék wav formátumba zenét digitalizálni (sajnos a nérom flac-ot nem csinál) és az lenne a kérdésem hogy audio cd-nél 41000Hz-nél 16 bit-nél feljebb érdemes menni?

(bocs az offtopicért de hirtelen nem találtam megfelelő topicot, +ez a topik folyamatosan aktív)

[ Szerkesztve ]

"Cause I feel like a prisoner trapped inside this broken world!" (By.:Sum41)

(#37461) bigmasterg válasza Mustármag (#37460) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

Rippelni szeretnél lemezről ?
Akkor eac
.

(#37459) KungfuHamste :
Az ország melyik felén vagy ?

.

(#37462) Jozelf válasza Mustármag (#37460) üzenetére

Jozelf
(újonc)

Amúgy amit írsz beállítás az bőven elegendő...
am ha flac-ba szeretnéd menteni, keress rá a Flac fronted- konvertálóra, ingyenesen használható.

Joz

(#37463) PuMbA válasza schawo (#37457) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Biztos, hogy jól emlékszel, csak máshogy hallod :K Én azt tudom, hogy 2 napig hallgattam 440-et eredeti párnával, aztán átugrottam bigmasterg-hez 840 párnáért, visszamentem a szobámba és amikor beraktam egy zenét akkor: "Mi a tököm lett ezzel a fejessel?" mondattal csodálkoztam. Nézgettem, hogy valami EQ maradt-e bent, netán elrontottam a fejest, de semmi.

(#37464) dudika10 válasza Dave™ (#37443) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A nekem es masnak kozt oriasi a szakadek. ;)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#37465) baluka26 válasza bigmasterg (#37461) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

dbpoweramp sokkal gyorsabb, és hozza a minőséget, ráadásul gyerekjáték beállítani.

As the window open, I release everything that corrode inside of me.

(#37466) SunSoul válasza bigmasterg (#37461) üzenetére

SunSoul
(kvázi-tag)

Előbb lemezképet csinálva, utána virtuális drive-ból digitalizálva biztosan bithelyes lesz. Feltéve persze, hogy nincs olyan sérülés a cd-n ami ezt eleve kizárja.

♫*♥*♫•*¨*•♫♫*♥*♫•*¨*•♫♫*♥*♫•*¨*•♫♫*♥*♫•*¨*•♫

(#37467) szakibá... válasza Bodz (#37402) üzenetére

szakibá...
(senior tag)

Az emlitett orosz oldalon vannak ilyen fejhallgatók, némelyikhez mérések is.

(#37468) szakibá... válasza SunSoul (#37466) üzenetére

szakibá...
(senior tag)

Mi az, hogy digitalizálva? Egy CD az alapanyag, nem LP, vagy rosszul értettem?

[ Szerkesztve ]

(#37469) SunSoul válasza szakibá... (#37468) üzenetére

SunSoul
(kvázi-tag)

Pongyola fogalmazás. Bár nem tudom a virtuális meghajtó esetén helyes lenne-e a rippelés szóhasználat, de digitalizálás helyett szerencsésebb lett volna az írnom.

♫*♥*♫•*¨*•♫♫*♥*♫•*¨*•♫♫*♥*♫•*¨*•♫♫*♥*♫•*¨*•♫

(#37470) KungfuHamste válasza bigmasterg (#37461) üzenetére

KungfuHamste
(újonc)

Szia!

Debrecenben leledzem, most fogok neki esni a netnek, hogy hol van olyan bolt itthon, ahol kipróbálhatnám a fülest.

(#37471) baluka26 válasza KungfuHamste (#37470) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annál jobb helyen nem is lehetnél :)

(#37472) KungfuHamste válasza baluka26 (#37471) üzenetére

KungfuHamste
(újonc)

Igen?

Ez mondjuk elég szubjektív :)

[ Szerkesztve ]

(#37473) baluka26 válasza KungfuHamste (#37472) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Majd meglátod, hogy jó lesz Neked :D

(#37474) KungfuHamste válasza baluka26 (#37473) üzenetére

KungfuHamste
(újonc)

Azért írhatnál konkrétat is
Ok van egy szép nagy sárga templomunk a tér közepén, de momentán nekem a füles lelőhely megtalálása kicsit fontosabb lenne xd
Az tuti, hogy én nem fogok elmenni a Media Marktba ott már kétszer átvertek az árral (ne akarjon az ember semmit se venni sürgősen), oda még egyszer be nem teszem a lábam:P

(#37475) contaxg

contaxg
(PH! addikt)

Mennyit érhet egy pár éves, makulátlan AKG K501?

I’m fresher than a motherf.... *-* Bazárok (amikor bezárok) http://goo.gl/HZCCn

(#37476) slfln válasza contaxg (#37475) üzenetére

slfln
(senior tag)
LOGOUT blog

Balu mindjárt beárazza neked. :D

(#37477) csaabz

csaabz
(őstag)

Hello!

A headseteknek van külön topickja?

You get what you deserve.

(#37478) Mustármag

Mustármag
(senior tag)

Köszönöm mindenkinek a RIP-elésben való segítséget. :R :R :R

"Cause I feel like a prisoner trapped inside this broken world!" (By.:Sum41)

(#37479) Johnny Cage válasza PuMbA (#37451) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

HD668B-n cseréltél párnát? (ha igen, ) vettél észre változást?

[ Szerkesztve ]

(#37480) Terrayon válasza contaxg (#37475) üzenetére

Terrayon
(kvázi-tag)

Szerintem 25-30 ezer között lehet eladni, ha tényleg makulátlan.
Miért, van egy eladó példányod? :D

[ Szerkesztve ]

(#37481) contaxg válasza Terrayon (#37480) üzenetére

contaxg
(PH! addikt)

Köszönöm! Egy ismerősöm kacsingat más irányba (DT880) és gondoltam teszek egy ajánlatot a K501-re. De az is lehet, hogy 2 fejhallgatót szeretne magának tudni...

I’m fresher than a motherf.... *-* Bazárok (amikor bezárok) http://goo.gl/HZCCn

(#37482) SOAD19 válasza KungfuHamste (#37474) üzenetére

SOAD19
(őstag)

Csatlakozok baluka26-hoz... ;) Súgok egy kicsit... Lehet lesz lehetőséged kipróbálni egy Shure 440-est, ha szépen rákérdezel a két állandó topik lakó valamelyikénél. ("fejhallgatós állatok" :) - remélem nem sértek személyiségi jogokat :N )

Amúgy, itt Debrecenben elég korlátozottak, gyakorlatilag esélytelen, hogy üzletben kipróbáld az itt ajánlgatott fejeseket, főleg normálisabb forrásról. Úgyhogy keresni kell tulajokat, akik hajlandóak kipróbálásra bocsájtani a saját fejesüket.

Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

(#37483) Jimanszky válasza SOAD19 (#37482) üzenetére

Jimanszky
(senior tag)

de állat vagy :D :DD :DDD +1

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S (FXP220)

(#37484) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

Csak 1000 dollár, egészen jó ár :D

(#37485) SOAD19 válasza Jimanszky (#37483) üzenetére

SOAD19
(őstag)

Miért is?! :) Amúgy most nézem, hogy egyikük avatar állata nem rendelkezik fejessel, lehet in-ear van bent neki. :DDD Mondjuk, ahogy nézem csak minimálisan szűkítettem le a kört, de kis kereséssel megtalálja majd a kollega az emberét.

Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

(#37486) csƵ

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Fejhallgatós talival mi a helyzet?

(#37487) fi:zi'k válasza csƵ (#37486) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó volt. ;]

Hát a szeptemberiről biztosan. :))

[ Szerkesztve ]

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#37488) csƵ válasza fi:zi'k (#37487) üzenetére

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Az derék. :DDD Akkor megint lemaradtam.

[ Szerkesztve ]

(#37489) Khelben válasza contaxg (#37371) üzenetére

Khelben
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, ennél valami hordozhatóbbra gondoltam, amit össze lehet csukni. Laptop mellé kellene beférnie a táskába és nincs sok hely.

Ne sorold fel a hardvereidet az aláírásodban, mert meghülyíted vele a keresőket.

(#37490) fi:zi'k válasza Khelben (#37489) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Külön van a mikrofon bemenet?

(#37491) Khelben válasza fi:zi'k (#37490) üzenetére

Khelben
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, tehát 2 jack egymás mellett, egyik a hang kimenet, másik a mikrofon bemenet.

Ne sorold fel a hardvereidet az aláírásodban, mert meghülyíted vele a keresőket.

(#37492) Cinok

Cinok
(újonc)

Sziasztok!

Több hete agyalok a fejhallgatókon de nem jutok dűlőre. Otthon használnám, lényegtelen hogy nyitott vagy zárt, film - zene - játék, de leginkább zene mégpedig dnb, dubstep, breakbeat, glitch, experimental.
Pl van egy dvd-m amit nem szeretnék meghallgatni addig amíg nincs meg a fülesem. Ez lenne: [link]

Ár: max 25-30e Ft
Amik eddig szóba jöttek:
DT235 - Attól félek, hogy olcsó a hús és nem lesz olyan tiszta a leve :) Bár én lennék a legboldogabb ha minden kételyem tovaszállna.
Shure 440 - Félek hogy kevés lenne a mély
használt Sennh hd555 - Sokan azt mondják ennyi pénzért sokkal jobbakat is adnak más gyártók.
AKG típusokból csak drágábbakat láttam de biztos van olcsóbb ami számomra jó lenne csak nem ismerem :(
Adjatok valami útmutatást plsss mert nem tudok már aludni és nagyon meghallgatnám azt a dvd-t :)

Ja amúgy PC és Asus xonar d1

Előre is köszönöm a javaslatokat. :R

[ Szerkesztve ]

(#37493) dudika10 válasza Cinok (#37492) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amíg a neved mellé az van írva, hogy Budapest, addig a "hallgasd meg" a legeslegjobb javaslat, mait kaphatsz. :K
Rá kell szánni egy pár órát ugyan, de abszolút megéri. Utána évekig fogod használni.

Szerencsére vannak olyan fórumtársaink, akik fejhallgatók forgalmazásával foglalkoznak és akiknél meghallgathatod ezeket is többek között. :K

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#37494) Dave™ válasza Cinok (#37492) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Pedig ezen az áron az SRH440-nél nem fogsz jobbat találni az újak között. Aminek egyébként több mélye van, mint a másik két jelöltednek. De unalmas már ez az SRH440 :) Ja és igen, hallgasd meg.

(#37495) Cinok válasza dudika10 (#37493) üzenetére

Cinok
(újonc)

Hogy én ezt eddig nem tudtam.... de ami még durvább az az hogy két utcára lakom tőle :Y

(#37496) SHiZUOKA

SHiZUOKA
(őstag)
LOGOUT blog

Nocsak Superlux HD 681 fejes volt az RTL híradóban. :))

ハルカゼ

(#37497) SOAD19 válasza SHiZUOKA (#37496) üzenetére

SOAD19
(őstag)

Igen, én is kiszúrtam. :K :C

(#37498) ntomka válasza SHiZUOKA (#37496) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hol min kin milyen körülmények között?

ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

(#37499) SOAD19 válasza ntomka (#37498) üzenetére

SOAD19
(őstag)

1:05-höz tekerj ;) 1:10-nél, meg még egyértelműbb.

[ Szerkesztve ]

(#37500) ntomka válasza SOAD19 (#37499) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Maga a hír is új. :F

ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.