Pedig attól, hogy ő mondja, még igaz. Az az E10 elmegy, meg lehet rajta hallgatni sok mindent, de egy HD800 alá légyfing. Nem hangerő szempontjából, hanem plédául részletességben vesznek el a gyenge DAC-ok. HD800-t hallottam már gyenge DAC+erősítő kombóról, komolyan röhögtem rajta, hogy mi ez a szar. De nem csak én, a többiek is, akik ott voltak, hasonlóan vélekedtek. Gyenge DAC (akár egy Junior) esetén sokkal jobban jársz egy HD600-zal, ugyanazt fogod tőle kapni. Csak a hang alapján még az AB és nehezen menne.
Focal
Köszönöm a lehetőséget contaxgnek. 
A Focal egy kellemes, rendkívül könnyű füles. A 840-hez képest pehelysúlyú. Anyaghasználata elég jó, nagyon tartósnak tűnik. Sajnos még a bejáratás legelején tartott, de azt meg lehet állapítani róla, hogy nagyon kellemes. Frekimenete egyenletesnek tűnik, egy nagyon enyhe mély kiemeléssel, ami akár még el is tűnhet a bejáratás során. Részletes, de nem Beyer-féle magasszínezett repeszbomba. Tere kellemes, nem erőlködik, a magas tartománya lineáris, nem éreztem süllyesztést a középmagason. Hasonló karakter, mint a K550, (egyelőre?) kicsit több méllyel (100Hz körül). Aki ilyen árkategóriás fülest keres, annak kár lenne kihagyni, egy hallgatást biztosan megér.
[ Szerkesztve ]
Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.