Mi van vele?
LordFanTomas: a félnyitott köztes, igen. Minőségben? Értelmezhetetlen a kérdés. Más mint a nyitott, kicsit más mint a zárt. Hogy neked melyik jó, azt a felhasználás módja és az ízlésed határozza meg. Meg kell hallgatni mindegyikből pár példányt, és tudni fogod neked melyik tetszik. Én eddig abszolút nyitott párti voltam, de ez az A900 (zárt) egyre mocskosul jobban tetszik (és nem csak a mélye miatt) 
contaxg: na de érted, egy teljesen irreleváns hozzászólásra beírsz ennyit, hogy "A900x?" és ebből ki kellene találnom, hogy ez most mi
Amit olvastam róla, az alapján nem túl érdekes, állítólag nagyon hasonlít az A900-ra. Egyvalaki kitalálta, hogy több benne a mély, páran már tényként kezelik
Főleg úgy, hogy a hangsúlyosabb méllyel csak rontani lehetne rajta szerintem. Változtattak a szárnyak méretén, kisebbek lettek, illetve a pánt is másmilyen. Állítólag így máshogyan fekszik fel a fejre, és most már inkább kedvez a kisebb fejűeknek, ellenben a korábbi AT fejesekkel, amik a közepes/nagyobb fejméreten voltak kényelmesebbek. A párna viszont már kép alapján is sokkal jobb, de pont az a része cserélhető a legkönnyebben. Viszont jól néz ki, és jó drága 
[ Szerkesztve ]
Eladó ATH-AD2000 http://hardverapro.hu/apro/audio-technica_ath-ad2000/hsz_1-50.html