2013. május 26., vasárnap

(#49951) pockhome válasza Bodz (#49950) üzenetére

pockhome
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

és ez miért olyan jó?
viszont ha nincs itt helyben ilyen, akkor ugyan ott avgyok mintha a közelben veszek egy másikfajtát 6ezerből...fránya posta :(

(#49949) kammerer: holnap benézek, hátha van itt is.
[link] a retroDJ az van helyben, megnézem azt is holnap!

[ Szerkesztve ]

Nem állok azon a szinten retorikailag, hogy egy nővel vitázzak.

(#49952) Suseon válasza Bodz (#49929) üzenetére

Suseon
(újonc)

Jól van, szerintem az lesz hogy keresek egy boltot ahol reményeim szerint ki tudom próbálni őket. Bár a kényelem inkább használat közben derül ki de hátha segít vlmit. Amúgy Bodz, szerinted is a 20-30ezres kategóriába a shure srh440es a befutó?

(#49953) Bodz válasza pockhome (#49951) üzenetére

Bodz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet vele már zenét hallgatni. :D A kényelme nem a legjobb, a mélye is kevésnek bizonyulhat. Bár ezek pont szubjektív dolgok. Milyen hangra vágy egyébként?
A Wild inkább a populáris zenékhez és a basszus rajongóinak való.

(#49952) Suseon: Jó választás. :) Szerintem nem állja meg a helyét a DT 770 Pro és M változataival szemben, de azok lényegesen drágábbak általában (míg be nem döglött a Bluesound honlapja, addig megint 31000 volt az M) és erősebben színezett a hangjuk.

[ Szerkesztve ]

Geben HD Audio D2 USB DAC eladó http://t7.hu/0c7c

(#49954) krichd1 válasza Suseon (#49952) üzenetére

krichd1
(senior tag)

Érdemes lehet kipróbálnod az Audio-Technica ATH-M40FS-t, vagy a mély kiemelősebb D40FS-t is. Esetleg használt M50-re is érdemes vadászni, ezt jobbnak tartják itt, mint az SRH440-et.
A Lindy-t már meguntam ajánlgatni. :B

[ Szerkesztve ]

(#49955) pockhome válasza Bodz (#49953) üzenetére

pockhome
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

oké :D
hát a kényelem is fontos lenne pedig
és a Maxell Tribal Bass?

(#49956) akela91 válasza krichd1 (#49954) üzenetére

akela91
(őstag)

krichd1 = Lindy ajánlás, pedig már hozzászoktunk :D (nem bántásból :) )

[ Szerkesztve ]

Ha jó a kedved, üsd a tenyered!

(#49957) krichd1 válasza akela91 (#49956) üzenetére

krichd1
(senior tag)

:D
Előtte Brainwavz HM5-t ajánlottam, ezelőtt a Jaycar-os verziót, attól függően, melyik volt éppen a legolcsóbb.

(#49955) pockhome: Itt csak a Retro DJ-vel és az Audio Wild-al vannak tapasztalatok, a többi Maxell fejhallgatóval nincs, de érdemes lehet őket kipróbálni.

[ Szerkesztve ]

(#49958) kammerer válasza krichd1 (#49954) üzenetére

kammerer
(PH! addikt)

Ajánlgasd csak. De akkor már elintézhetnéd, hogy kapni is lehessen itthon. :)

Lakott sziget-Bogár a hangyabolyban-Válaszd az életet

(#49959) SOAD19

SOAD19
(őstag)

Egy újabb Shure 1840-es eladó... [link]

(#49961) fi:zi'k Nekem is beugrott, hogy biztos Ákosé, de a hirdetésben azt írja az eladó, hogy újonnan vette júliusban, én meg hiszek neki, aztán meg ki tudja. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

(#49960) pockhome válasza krichd1 (#49957) üzenetére

pockhome
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

köszi! :R

(#49961) fi:zi'k válasza SOAD19 (#49959) üzenetére

fi:zi'k
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez ugyanaz szerintem. :B
Lásd mail.

[ Szerkesztve ]

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#49962) SOAD19 válasza fi:zi'k (#49961) üzenetére

SOAD19
(őstag)

Jó leesett, hogy ő Ákos. Úgy rémlett, mintha már túladott volna rajta. :B

[ Szerkesztve ]

Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

(#49963) bigmasterg válasza SOAD19 (#49959) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

Most viszont jó áron van.
Mondjuk még nem hallottam, de ennyit lehet megér.
szerk.:
Ez tényleg ő.
Vicces, hogy anno felajánlottam neki 140et érte, de nem adta annyiért. :)

[ Szerkesztve ]

.

(#49964) krichd1 válasza bigmasterg (#49963) üzenetére

krichd1
(senior tag)

Vársz még egy kis időt, és megveheted 100eFt alatt. :D

(#49965) szakibá... válasza baluka26 (#49926) üzenetére

szakibá...
(senior tag)

A tavalyi hifi kiállításon röpke benyomások alapján nekem is csalódás volt a W5000, akkor említettem is.

Egy kis csemege megszállottaknak, vagy gyűjtőknek. Csak az árral van baj, ennyiért az életben nem fogja eladni. Plusz új párna is kell rá, kb. 6000-ért. Ha valaki nem ismerne rá, erről van szó.

(#49966) contaxg válasza szakibá... (#49965) üzenetére

contaxg
(PH! addikt)

Ez nem egy álruhás Beyer DT48?

I’m fresher than a motherf.... *-* Bazárok (amikor bezárok) http://goo.gl/HZCCn

(#49967) contaxg válasza szakibá... (#49965) üzenetére

contaxg
(PH! addikt)

A másodk bekezdésről lemaradtam :B

Érdekesség, hogy most hagytak fel a gyártásával sok évtized után, mert a membránjához szükséges anyagot már nem gyártja senki. A Nagra nevet egyébként illik megfizetni.;)

Mondjuk ha lenne egy szép öreg orsósod szép párt alkotnának együtt! Árban is! :DDD

(#49968) szakibá... válasza contaxg (#49966) üzenetére

szakibá...
(senior tag)

Ez az, csak régen szokás volt saját márkanéven is árulni a nagy gyártók termékeit, a DT48 szinte tartozéka volt a Nagra magnóknak, amiket Kudelski úr gyártott Svájcban. De régen hallottam Revox fejhallgatót is, ami az öregebbik DT880-nal volt azonos, csak a rácsa volt más, meg a felirata. Ha jól emlékszem, Bodz-nak volt egy másik Revox-a szintén a Beyertől. Nemrég a vaterán elkelt egy régi zárt Siemens fejhallgató, amit a Sennheiser gyártott HD224 néven. Nincs új a nap alatt, csak most a kínaiak játszák ugyanezt.

(#49969) szakibá... válasza contaxg (#49967) üzenetére

szakibá...
(senior tag)

Hogyhogy nem gyártják? A honlapjukon most is ott látom, csak a 200 ohmos változatot nem. Nem hiszem, hogy nagy probléma volna egy vastagabb alufóliát gyártani a membránjához.

Lehetne, de az asszony kivágna vele, meg nem tudnám mire használni.

(#49970) contaxg válasza szakibá... (#49969) üzenetére

contaxg
(PH! addikt)

Pedig 75év!!! után leállnak a gyártásával. A cég idén volt 88 éves. :B

[ Szerkesztve ]

(#49971) szakibá... válasza contaxg (#49970) üzenetére

szakibá...
(senior tag)

Az audiológián mit fognak a DT48A helyett használni? Bár kizárt, hogy valaha is tönkremenjen azon a hangosságszinten, amin ott használják, feltéve, hogy a páciens nem tök süket. (Ha valaki nem tudná, ott a hallásküszöböt szokták mérni 8kHz-ig.)

[ Szerkesztve ]

(#49972) contaxg válasza szakibá... (#49971) üzenetére

contaxg
(PH! addikt)

Az egészségügy helyzetét ismerve Retro DJ-t! :D

(#49973) Dave™ válasza contaxg (#49972) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

vagy fake beatset, az trendibb :D

(#49974) szakibá...

szakibá...
(senior tag)

Ennek örömére elő is kaptam. Nagyon kevés fejhallgatót ismerek, aminek ennyire realisztikus a hangja, főleg zártat nem, monitornak nemigen tudok jobbat. Csak a méllyel van egy kis probléma, az is csak mennyiségi. Még a kényelmetlenségét is elnézem neki. Most éppen David Gilmourt hallgatok rajta.

(#49975) contaxg válasza szakibá... (#49974) üzenetére

contaxg
(PH! addikt)

Most egy picit irigykedem! :)

(#49976) geresics

geresics
(senior tag)

A következő 3 közül ki melyiket választaná?
- Aartic Sound P321 (kb. 8500Ft)
- Ozone Oxid (kb. 8500Ft)
- Ozone Spark (kb. 6500Ft)

(Miért jó az, ha USB-s?)

Szerinted?

(#49977) mcs válasza geresics (#49976) üzenetére

mcs
(senior tag)

,,Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Általában nem szoktunk mikrofonos fejhallgatót ajánlani, hiszen hangjuk rendre rosszabb, mint adott áron egy mikrofon nélküli fejhallgatóé. Tehát a mikrofonnal egybeépített fejhallgatókért komoly felárat kérnek és még a magasabb ár sem garantálja, hogy jó hangzást kapjunk. Ezért érdemes mikrofon nélküli fejest beszerezni, és hozzá egy csiptethetős/asztali mikit vásárolni."

(#49978) szilu7

szilu7
(fanatikus tag)

No megvettem végül Bodztól a Beyer DT292-őt. (Még mindig nagyon korrekt eladó.) Szinte teljes mértékben egyetértek a véleményével. Annyi kivétellel, hogy azért a mélyei nekem sok esetben kevesek, rockzenénél nem tudom megszokni, de erről biztosan a HD650 tehet. :DDD Egy szó mint száz, abszolút ajánlható fejes remekül felvett és masterelt klasszikus zenékhez, ráadásul munkahelyre is nagyon jó, mert jól szigetel.

[ Szerkesztve ]

(#49979) geresics válasza mcs (#49977) üzenetére

geresics
(senior tag)

Köszönöm, természetesen elolvastam az 1. hozzászólást, és mégis a kérdésem arra a három fülesre vonatkozott. :R

Szerinted?

(#49980) mcs válasza geresics (#49979) üzenetére

mcs
(senior tag)

Akkor szerintem az Arctic. :)
Gondolom usbvel egyrészt spórólnak a kábelmennyiségen, másrészt a távkapcsolóban van egy saját hangkártya, így az plug and play feltelepül minden gépen.

[ Szerkesztve ]

(#49981) szilu7 válasza geresics (#49976) üzenetére

szilu7
(fanatikus tag)

Én például egyiket sem.
Nem jó ha USB-s, mivel abba a csekély költségvetésbe bele kell préselni még egy "hangkártyát" is.

(#49982) mcs válasza szilu7 (#49981) üzenetére

mcs
(senior tag)

Hát igen, hangkártyából kérdéses, hogy milyen fajta, és gyanítom, hogy nem éppen a legjobb, ami meg bírná hajtani rendesen a fejest.

[ Szerkesztve ]

(#49983) baluka26

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy az ilyeneket mi motiválja.

Head-fin az utóbbi másfél évben kb. nem lehetett látni SA5000-et, erre most van három is fent :D

[ Szerkesztve ]

As the window open, I release everything that corrode inside of me.

(#49984) Dave™ válasza baluka26 (#49983) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

ugyanez elmondható AD2000-re, HE90-re, L3000-re stb. Válság van, vagy csak kiújult az ápgréditisz :D

(#49985) baluka26 válasza Dave™ (#49984) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az L3000 szexi. :DDD Mennyibe mennek azok?

[ Szerkesztve ]

(#49986) Dave™ válasza baluka26 (#49985) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Valamivel olcsóbb, mint egy Sony R10, ha ez segít betájolni :DDD

Más. Ahogyan olvasgattam, az AD2000 karaktere és főleg a közepe eléggé hasonló a W3000ANV-hez, nyilván eltekintve a nyitott/zárt kialakításból eredő különbségeket leszámítva. De jó lenne meghallgatni egyet...

[ Szerkesztve ]

(#49987) baluka26 válasza Dave™ (#49986) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annyiért az R10 szexibb :D

(#49988) Madárpók

Madárpók
(tag)

Üdv
A Sennheiser HD202 és a HD202 II között van van valami különbség? A sima HD 202-es egy picivel olcsóbb.

(#49989) mcs válasza Madárpók (#49988) üzenetére

mcs
(senior tag)

Nekem volt mindkettő, és a csomagoláson kívül más különbség nincs.

(#49990) Bodz válasza szilu7 (#49978) üzenetére

Bodz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örülök, hogy tetszik. :R
Na igen, a HD650-hez képest semmi mélye. :) Annyira monitor jellegű (mivel az is) jellegű füles, hogy bugi nincsen vele, csak a kíméletlen valóság.

(#49991) SHiZUOKA

SHiZUOKA
(őstag)
LOGOUT blog

Az AKG K512 MKII és a K514 MKII között mik a különbségek hangzásban?

ハルカゼ

(#49992) hossszú válasza SHiZUOKA (#49991) üzenetére

hossszú
(őstag)

Kicsit viseltes a HD595-öm fülpárnája :) nem tudom cserélhető, ha igen hol tudok beszerezni hozzá?

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#49993) dudika10 válasza hossszú (#49992) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cserélhető. Audiopartnertől tudod beszerezni a cserepárnát, de jelenleg halott az oldaluk.

[ Szerkesztve ]

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#49994) SOAD19 válasza hossszú (#49992) üzenetére

SOAD19
(őstag)

[link] 4550Ft, ha jól látom.

(#49993) dudika10 Kell egy kis kitartás, egy idő után megtörik, és beadja. :K

[ Szerkesztve ]

(#49995) hossszú válasza dudika10 (#49993) üzenetére

hossszú
(őstag)

Ezzel is sokat segítettél, a címet és a telefonszámot a gugli kidobta, majd hétfőn felhívom őket.

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#49996) Dany007

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv Újra! :)

Úgy néz ki, holnap elmegyek egy MédiaMarkt-ba. Megnézni a mi a kínálat.
Igaz már kiválasztottam a JVC HA-RX 700-at, viszont a 2 hetes kiszállítási idő kicsit megriasztott. Megnézem van-e a MM-ban vagy valami hasonló szintű. Aztán ha nincs akkor megrendelem, de hátha.

Szóval lenne egy olyan kérésem, hogy holnap ~ 10 óra körül majd beírom a topikba mi a kínálat a MédiaMarkt-ban, ami számomra árban még elfogadható. Persze ha a fent írt JVC ott lesz, akkor gondolkodás nélkül megveszem.
Ezek közül kéne a kedves hozzáértőknek megmondani mit érdemes választanom. Természetesen a JVC HA-RX 700-hoz viszonyítva. Nyilván annál gyengébbet nem szeretnék.
Kedvelem a mélytúlsúlyos hangokat de csak akkor ha nem nyomja el a többit. : ) Leginkább filmezéshez és elektronikus zenéhez kellene.
No, majd akkor holnap jövök, kb 1 órát leszünk ott, tehát lesz idő válaszolni is. : ) ELőre is köszönöm a további segítséget.

(#49997) kammerer válasza Dany007 (#49996) üzenetére

kammerer
(PH! addikt)

Nem valószínű, hogy lesz a az RX700 az MM-ben, de ha lesz is, ne vedd meg gondolkodás nélkül, mert valószínűleg sokkal drágábban lesz ott, mint az olcsóbb boltokban.

(#49998) Dany007 válasza kammerer (#49997) üzenetére

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen? Ennyivel drágább a MM? :S 12-ért van webshopban, sokkal többért persze, nem venném meg.
De mivel nem értek hozzá, így csak az árkategóriát tudom nézni, és ti majd viszonyítjátok az RX700-hoz :)
Aztán ha nincs olyan, nem éri meg, akkor inkább megrendelem és kivárom a két hetet.

(#49999) Deadzone41

Deadzone41
(őstag)

Meghallgattam ma a HD600-at Pityunál, de nem tudom eldönteni, hogy jobban tetszik-e a k701-nél. Középen tényleg nagyon részletes, és jól textúrázott. A magasai talán gyengébbek a 701-nél, viszont mennyiségre nekem jobban bejön a hd600. A mélyei mintha nem lennének olyan feszesek, de dögösebbnek hatnak és úgy tűnt kissé mélyebbre is megy. A tere tetszett a legjobban, közvetlenebb előadásmódja van a 701-nél. Jó lenne egymás mellett hallani a kettőt, sajnos nem vittem magammal a 701-et, de az biztos, hogy nincs égbekiáltó difi a kettő közt, viszont a hd600 nem nagyon kívánkozott le a fejemről.

Egyébiránt mégegyszer hatalmas köszönet Pityunak a champ szervizért, ritkán találkozik az ember ilyen önzetlen és segítőkész support-al! :)

(#50000) jeni válasza kammerer (#49945) üzenetére

jeni
(PH! kedvence)

a Pioneer SE-M290 vagy a Maxell Audio Wild a jobb?
árban a Maxell a nyerő,de hangban melyik a jobb? kb.2000 Ft a difi,mivel,hogy most akciós a Maxell a "hülyeboltban"
amúgy az akciós Maxellek között csak a külcsín az amiben különböznek egymástól,mely az egyik F1-s kinézetű a másik meg zenei ikonos.

[ Szerkesztve ]

(#50001) mcs válasza jeni (#50000) üzenetére

mcs
(senior tag)

Egyértelműen Wild.

(#50002) bajnokpityu válasza Deadzone41 (#49999) üzenetére

bajnokpityu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Másnak is felajanlom, hogy az ujabb trükköket belerakom a régiek be.
Jo izlesre vall a boricska is, Köszönjük!

(#50003) baluka26 válasza Deadzone41 (#49999) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdemes lett volna elvinni, ég és föld a kettő.

(#50004) kammerer válasza jeni (#50000) üzenetére

kammerer
(PH! addikt)

A Wild-ot még nam hallgattam. Retro DJ-t és M-290-et vetettem már össze, ezen kettő közül szerintem az M-290 a jobb, de úgy látom, az itteni többség szerint a Retro DJ. Az energikus-mélyhangsúlyos (némelyek által - tévesen - mosottnak és tompának ítélt) M-290 ízlésfüggőbb, megosztóbb mint a Retro DJ, és az olvasmányaim alapján ezt sejtem a Wild-dal kapcsolatban is - márminthogy a Wild is ízlésfüggőbb lehet mint a Retro DJ. A Wild-ról olvasottak alapján valószínűsítem, hogy nekem az M-290 jobban tetszene, mint a Wild. Majd egyszer kipróbálom.

(#50005) jeni válasza kammerer (#50004) üzenetére

jeni
(PH! kedvence)

igen,köszi
nekem itthon a fehér DJ van ami tényleg hosszabb hallgatásra nyomja a fülemet.,vagyis kényelmetlen,bár tartósnak és árához képest szépen szól.
Ezért gondoltam a Pioneer cuccra,hogy van olyan jó és kényelmesebb-e? tartósabb-e?
A Wildre írták korábban,hogy a rajta levő festékek leválnak,gondolom a fekete-zöld kinézetre nem jellemző,csak a fehér Pepitás változat!?
Mintha olyat olvastam,hogy csak néhány dB a különbség a DJ a Wild közt,talán még dinamikában,viszont valaki írta,pár sorral lejjebb,hogy még kisebb a fülre való vagyis kisebb a fejhallgató kerete,kevésbé fekszik bele a fülbe.
Az Asszonynak adom a DJ-t mivel neki is kellene egy és épen fehér laptopja van neki.
hooppssz:nem vettem észre,hogy az ötvenezredik beírásom az enyém :DDD ;] :DD

[ Szerkesztve ]

(#50006) Dany007

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No, ezeket talaltam a MM- ban az én árkategóriámban.

Agk k 512MK II
Philips SHP 2700
Philips SHP 6000
Denon AH- D310R
Sennheiser HD 419

Első hallgatásra túl nagy különbséget nem éreztem köztük. Ami viszont ütős volt az a Denon AH D1100, de az 50k.... Viszont annak komoly hangja volt.

Szóval szerintetek a fent felsoroltak közül melyiket érné meg megvenni a JVC RX 700-hoz viszonyítva? Vagy egyik se olyan jó és inkább vegyem a JVC-t? A mély fontos...

Köszi előre is!

(#50007) mcs válasza jeni (#50005) üzenetére

mcs
(senior tag)

A Pioneer kényelemre tökéletes. A hangjára nem mondom, hogy pocsék, mert például egy hasonló árú Sonynál nagyságrendekkel jobban szól, viszont a terhelhetősége eléggé gyatra. Ha szoktál használni mélykiemelést, akkor ne vedd meg, mert viszonylag könnyen be lehet torzíttatni vele.

(#50008) Bodz válasza Dany007 (#50006) üzenetére

Bodz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyiket se vedd meg szerintem.
Nem erezted soknak a D1100 melyeit?

[ Szerkesztve ]

(#50009) bigmasterg válasza Dany007 (#50006) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

A D1100-nak iszonyat sok mélye van.
Ha hasonlót keresel olcsóbban, akkor sony xb500 lehet alternatíva.

[ Szerkesztve ]

.

(#50010) Dany007 válasza Bodz (#50008) üzenetére

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem! :) Az volt a komoly!!' Lehidaltam tole!
Esetleg RX 300 vsn meg olcson...??? Vagy akkor inkabb rx 700?

(#50011) Bodz válasza Dany007 (#50010) üzenetére

Bodz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neem? :D Johet a Sony XB500 tenyleg... Maxell Wild nincs kiteve esetleg?

(#50012) kammerer válasza jeni (#50005) üzenetére

kammerer
(PH! addikt)

A "Pioneer cucc" elég kényelmes, és elég masszívnak is tűnik. De meghallgatás nélkül semmiképp se vegyél, már csak azért se, mert mint mondtam, nagymértékben más a hangja, és kevesebben fogadják el ezt a más hangot, mint a Retro DJ vidámabb, világosabb tónusú hangját.

(#50006) Dany007: Ezekkel szemben inkább a JVC-t érdemes, persze az se hibátlan.
(Egyébként a felsorolt típusok közül én a magam számára nem a JVC-t, hanem a Denon D310-et venném meg, de más számára nem ajánlom, mert a D310-nek, D510-nek aztán tényleg sajátos hangképe van, ha valamelyik után hallgatom a Denon D-1100-at, akkor a szinte mindenki által mélytúlsúlyosnak, a középsávra ráülő mélyűnek tartott D1100 világos tónusúnak, fémesen csilingelőnek tűnik. :D )
A néha és most is szóbakerült Sony XB500-at én nem erőltetném, valóban van mélye, de elég durva, mesterséges hangja van szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#50013) Dany007 válasza Bodz (#50011) üzenetére

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megnézem, meg a Sonyt is. Ha nincs az a Sony akkor nem veszek itt semmit! :)
Köszi srácok, majd otthonról még írok! :R

(#50014) krx21 válasza Dany007 (#50013) üzenetére

krx21
(őstag)

Én a MM-ban a D1100-et lealkudtam 45e-re... Ha esetleg számít az a 5000Ft... De ha hajlandó volnál a fentebb írtak szerint várni egy fejhallgatóra, akkor külföldről jóval olcsóbban meg lehet szerezni...
Csak megbízható helyről rendelj, pláne, hogy ne legyen hamis...

(#50016) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A topik megtelt, erre található az új ==> LINK

PH semleges

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.