2013. május 18., szombat

(#37001) fi:zi'k válasza baluka26 (#36999) üzenetére

fi:zi'k
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És a 650-hez képest mi az ami sötét? ;)

---
Tudtok mondani olyan fejest, ami (fél)nyitott és V- karakter.

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#37002) baluka26 válasza fi:zi'k (#37001) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó kérdés. Ha az emlékeimben turkálok nekem anno a K240 sötétnek tűnt eléggé (bár azt HD540 mellett hallgattam), a HD555 is kevesebb magassal bír, a HD25 meg simán fedettebb, hogy sötétebb azt nem fognám rá.
De feltételezem, hogy egy LCD2-től lényegesen világosabb (tippeltem, tapasztalat híján nem tudok mást)

Egyébként ezelőtt a DAC előtt sötétebb volt azért nyilván sokkal :)
guppy: Hallgatsz ilyesmit?:)

Más, olyan durva berakni egy mai modern zene után egy régebbi számot (Pl. Connels - '74-'75, vagy REM - Losing My Religion. Nem értem, miért nem lehet ezt a minőséget hozni manapság is.

[ Szerkesztve ]

As the window open, I release everything that corrode inside of me.

(#37003) Dave™ válasza fi:zi'k (#37001) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Tudtok mondani olyan fejest, ami (fél)nyitott és V- karakter.

Superlux HD668B? :DDD Nyitottból a DT990 is az, nem?

baluka: az A900-ban van rendesen magas és mégis sötét, na bumm :)

Ez igaz, de világosnak sem szokták mondani a HD650-et, érthető okokból. Sőt, a gyors jelzővel sem találkoztam. Megfelelő rendszerrel ki lehet kompenzálni azt, amilyen anélkül lenne. Nincs ezzel baj egyébként, a W1000X sem gyors, direkt ilyen célra vettem :) Ha úgy tetszik HD650 helyett :D

[ Szerkesztve ]

(#37004) baluka26 válasza Dave™ (#37003) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Következő probléma: nem egzaktak ezek a fogalmak :)

(#37005) schawo válasza Dave™ (#37003) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 668B nem sötét, csak mélyben kicsit erős. Az A900-ról, ha kínoznának sem jutna eszembe, hogy sötét.

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#37006) fi:zi'k válasza Dave™ (#37003) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 668B helyett. A DT990 már sok lenne árban, azt azért lőttem ki.
30-40E-s árkategória az érdekes.

Az "elveszett bárány"... :))

Zárt és szerintem nem V. :N Legalábbis ami nálam járt az nem volt az. :DDD

[ Szerkesztve ]

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#37007) baluka26 válasza schawo (#37005) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szépjónapot kívánok :D

Megy is gyorsan egy püzenet :)

[ Szerkesztve ]

(#37008) ntomka válasza schawo (#37005) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üdv! :R

A 668B-t a V karakter keresésére hozta fel, nem a sötét hangra. ;)

(#37006) fi:zi'k: 770? Szerk.: Csak mert valaki itt mondta korábban, hogy olyan, mint a 990.

[ Szerkesztve ]

ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

(#37009) Dave™ válasza schawo (#37005) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Azt ugye tudod, hogy két külön dologra válaszoltál, és mindkettőre rosszul? :DDD A 668B-t a félnyitott V-re mondtam, nem a sötétre - fizik kérdése volt. Az A900 pedig sötét, te az AD900-ra gondolsz, ami valóban világos.

(#37010) schawo válasza Dave™ (#37009) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oké, te nyertél :D

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#37011) Bodz válasza fi:zi'k (#37006) üzenetére

Bodz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

DT 990 Pro. Ez elég V lesz, plusz belefér szerintem a 40-es kategóriába.

[ Szerkesztve ]

Geben HD Audio D2 USB DAC eladó http://t7.hu/0ffi

(#37012) baluka26 válasza ntomka (#37008) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az lesz a helyes megoldás szerintem is, DT770.

(#37013) fi:zi'k

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért időnként olvassátok el amit írok. ;)
30-40E, (fél)nyitott.

(#37014) Bodz válasza fi:zi'k (#37013) üzenetére

Bodz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"30-40E-s árkategória az érdekes." Elolvastuk. Azt eddig nem mondtad, hogy 30-40e között legyen. :P Nekem a 40-es kategóriába beletartozik pl. a 49 is. :)

[ Szerkesztve ]

(#37015) baluka26 válasza fi:zi'k (#37013) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindig meg vagyok keveredve ezekkel a Beyerekkel, az lesz, amit Bodz ír :D

(#37016) fi:zi'k válasza Bodz (#37014) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor 30-50E-t írtam volna, illetve én is ajánlottam volna egyből a DT990-et. ;)

Azt még nem tudom lehet-e használt is.

Ideje lenne megfülelni a Beyereket is. :B

[ Szerkesztve ]

(#37017) baluka26 válasza fi:zi'k (#37016) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Használt DT990? ;]

(#37018) szilu7 válasza fi:zi'k (#37013) üzenetére

szilu7
(fanatikus tag)

Beyer DT440. Most beleesik az árkategóriádba. :) Eléggé V is.

(#37019) Shufny válasza Bodz (#36986) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Azért nem túl fair módon ítélik meg az átvitelt. Mélyben összehasonlíthatatlanul jobb a T70, és az nem ennyire egyértelmű, hogy az a keskeny lyuk mennyire zavaró. Elég érdekesen mérik/ábrázolják/értékelik a THD -t is. Sajna nem tudom, hogy miért nem szoktak foglalkozni az IMD -vel (a formájával együtt) mert az sokkal zavaróbb, mint a HD.

Mindenesetre, ha megnézed Tyll méréseit (esetleg GE -t is), akkor egyértelmű, hogy a T5p max árban és kinézetben van közelebb a T1 -hez. Gyakorlatban egy elrontott T70. Ez utóbbi viszont nagyon jól beleillik az árkategóriájába az alapján. Szóval egy meghallgatást mindenképp megér. Illetve arra is felhívom a figyelmed, hogy több szempontból a T1 is gyengébben teljesít, mint a DT990 Pro.

baluka26: ... azzal kezdte, hogy gáz, hogy azt írta headphoneinfo, hogy jobban torzít, mint a DT990 Pro. Erre mondtam, hogy ugyanezzel a módszerrel a T1 -et is rosszabbnak hoznák ki. Baromira semmi köze ahhoz, hogy ki mit hallott.

[ Szerkesztve ]

M-Stage fejes erősítő eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#37020) baluka26 válasza Shufny (#37019) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Illetve arra is felhívom a figyelmed, hogy több szempontból a T1 is gyengébben teljesít, mint a DT990 Pro.
Hallottad őket vagy mérés alapján becsülöd? Miben lesz gyengébb?

(#37021) contaxg válasza Shufny (#37019) üzenetére

contaxg
(PH! addikt)

Ha gondolod adok egy T1-et hallgatózni. Nem sok torzítást fogsz benne hallani. :N

I’m fresher than a motherf.... *-* Bazárok (amikor bezárok) http://goo.gl/HZCCn

(#37022) Shufny válasza contaxg (#37021) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Ezt úgy mondod, mintha a DT990 tele lenne vele. :) Köszönöm, de szerintem majd később, ha lehet. Például, ha lesz O2 -m, és esetleg egy ellenfelet is tudok neki szerezni egyszerre. Gyanítom addig másokat is érdekelne egy ilyen ajánlat.

(#37023) Bodz válasza Shufny (#37019) üzenetére

Bodz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor nem veszek T1-et sem? :D Viccet félretéve, majd egyszer meghallgatom valahol a T70-et. Addig max. nézegethetem a méréseket és olvasgathatom a beszámolókat. Mást nem tudok tenni, így ezek alapján alakul ki egy vélemény róla. Ami továbbra sem túl meggyőző.

(#37021) contaxg: T70-ed nincs? :D

(#37024) Shufny válasza Bodz (#37023) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Persze igazad van, hogy túl drágák ezek már, de még a T70 -nek van a legmérsékeltebb ára, főleg nálunk. Ennél olcsóbban nehéz megúszni a feljebb lépést.

(#37025) contaxg válasza Bodz (#37023) üzenetére

contaxg
(PH! addikt)

Még nem ért oda?? :D
No, majd megsürgetem a srácokat!

(#37026) Gus-T.

Gus-T.
(lelkes újonc)

Tisztelt uraim.

Tudnátok ajánlani valami megoldót???...

Vezeték nélküli füles, mikrofonnal, pc-hez.. eddig van egy csomó típus és ár .. ok.
DE!
szeretném esténként (az asszonyt nem zavarva) a TV-hez is használni... na ez a gond.
Tehát valamiféle dokkolós, de legalábbis jack -es kütyü is kellene hozzá..
Arról nem is beszélve hogy olvastam jelkésésről ami a tv-nél zavaró lehet.. vagy ez inkább márkától (ár), vagy technológiától függ?? (wifi vs. BT)

Megköszönném ha valaki, nálam sokkal jobban hozzáértő ember leírná lehetőségeimet..

330xd az isten:) i7-2600K + ASUS SABERTOOTH P67 REV 3.0 + KINGSTON 8GB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz + EVGA GTX580 3GB

(#37027) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Bár eléggé off, de azért kérdezem meg itt is, mert itt nagyon sok igényes zenét igényes minőségben hallgató fórumtárs van. :) Egy ideje kutakodom a neten, de nem nagyon jutok semmire se. Valaki tudna javasolni egy oldalt, ahonnan magyar blues, jazz, rock és hasonló rokon műfajok előadóinak albumait le lehet tölteni? Gondolok itt olyanokra, hogy Charlie, Tátrai Band, Deák Bill, Hobo Blues Band stb. Hangsúlyoznám, hogy nem warez érdekel, nem kívánom megsérteni a fórum szabályzatát (meg egyébként is a magyar szabályok szerint otthoni felhasználásra nem tiltott a filemegosztós letöltés... :P ) . Szívesen fizetek is ezekért a zenékért, csak marhára idegesít, hogy ha meg akarom venni, akkor lemezbolt és mindenféle rip kell ahhoz, hogy út közben is hallgassam, nagyon körülményes. Illetve a másik alternatíva a Youtube, de azt meg hagyjuk, azt a minőséget nem vagyok képes hosszú távon elviselni. Sok reményem nincs az ügyben, de azért gondoltam megkérdezem. Előre is köszi mindenkinek.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#37028) Bodz válasza Shufny (#37024) üzenetére

Bodz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A feljebb lépés előtt még kipróbálom az MB Quart 95X-et (mostani German Maestro GMP400 elődje, ha jól tudom). :))

(#37025) contaxg: Helyes, helyes, sürgesd csak őket! Kedd estére remélem, hogy ideér! :D

(#37029) guppy válasza baluka26 (#37002) üzenetére

guppy
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyából ennyiben ki is merül ez a stílus nálam :B

Tudja vki h a HD515 hangja h viszonyul a Maxell retro DJ hangjához, gondolkozom egyen :)) .

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint a wc-papir, ha egyszer vége van akkor nincs folytatás . . .

(#37030) ntomka válasza Bodz (#37028) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak nem egy titkos projekt a T70? :D

ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

(#37031) schawo válasza kolosanyi (#37027) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

deezer

Nincs minden, de van egy rész.

[ Szerkesztve ]

(#37032) kolosanyi válasza schawo (#37031) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezer köszönet. :R

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#37033) slfln

slfln
(senior tag)
LOGOUT blog

Akit érdekel a Fischer FA-006 esetleg, (Yoga CD-340) az Renkforce CD-340 néven megveheti. A Conrad Electronic elkezdte forgalmazni.

Akit meg az FA-003 érdekelt, (Yoga CD-880) az 40 fonttal olcsóbban megveheti a Lindy neve alatt.

[ Szerkesztve ]

(#37034) contaxg válasza slfln (#37033) üzenetére

contaxg
(PH! addikt)

Érdemes lenne ezeket az információkat az 1.hsz-be rögzíteni. :K

(#37035) Bodz válasza ntomka (#37030) üzenetére

Bodz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyira titkos, hogy még én sem tudok róla. :D De legalább olyan jól hangzott, mint amit contaxg írt. ;] Erősen kétlem, hogy a megkérdezésem nélkül 130e forintos fejhallgatót kapnék. :DDD

Az MB 95X-re viszont megnyertem a licitet. :)

[ Szerkesztve ]

(#37036) bigmasterg válasza Bodz (#37035) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

Az mi? Illetve minek az átcsomagolt verziója ? :)

szerk.: megvan :B

Mondjuk a German Maestro-t sem igazán ismerem. :DDD

[ Szerkesztve ]

.

(#37037) Bodz válasza bigmasterg (#37036) üzenetére

Bodz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt mondjuk ajánlom figyelmedbe. Legalább a K1000 nem lenne egyedül. Azt meg ne kérdezd, hogy mit tud! :D

[ Szerkesztve ]

(#37038) mzso válasza slfln (#37033) üzenetére

mzso
(senior tag)

A 003 ugyanaz mint a brainwavz hm-5?

(#37039) slfln válasza mzso (#37038) üzenetére

slfln
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen valószínűtlen, hogy ennyi termék és ilyen háttér mellett a BW és az FA bármit is fejlesszenek. Hiába magyarázkodnak, hogy nem ugyanaz a driver van benne max. az imp.-ben meg az érzékenységben különböznek a Brainwavz meg Fischer cuccok is az alap Yogához képest.

Látom most előrendelésben annyi a HM5, mint a Lindy. :D

(#37040) mzso válasza mzso (#37038) üzenetére

mzso
(senior tag)

Azóta megtaláltam: ugyanaz. Ezeket a Yoga cuccokat eredetiben nem lehet megvenni? Legalább nem kéne azon gondolkodni, hogy mennyit pakoltak rá egy márkanévért...

(#37041) bigmasterg válasza mzso (#37040) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

CES-en már kiállítottak. Nem lehetetlen, hogy később árulni is fognak saját név alatt.

[ Szerkesztve ]

.

(#37042) mzso válasza slfln (#37039) üzenetére

mzso
(senior tag)

Megelőztél. Egyébként a CD-340/006 hogy viszonyul a CD-68/Retro DJ-hez?

(#37043) slfln

slfln
(senior tag)
LOGOUT blog

Fogalmam sincs, de Negakinu írt egy tesztet a Renkforceról.
Az FA-006-ról pedig itt vannak a mérések.

(#37044) Csababá

Csababá
(kvázi-tag)

Sziasztok! A sokadik olcsó fejhallgatóm vált mono üzeművé, amiből elegem lett. Szeretnék egy olyan darabot, ami bírja azt a minimális igénybevételt, amit nálam kap. Játékhoz, videózáshoz használom, hurcolni nem szoktam. Különleges igényeim nincsenek. Tudtok ajánlani egy olyan modellt, ami tartós, tűrhetően szól, viszonylag kényelmes
és nem drága (mondjuk <5k)?
Egyáltalán fejhallgatót keressek, vagy fülhallgatót. Alapvetően miben különböznek a fel/behelyezésen túl?
Előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#37045) Audison válasza Csababá (#37044) üzenetére

Audison
(fanatikus tag)

Játékhoz fülhallgatót ne vegyél, főleg ha nem is akarod hordani sehova. Ami neked jó lehet az a Maxell. Tesztet ITT olvashatsz róla.

[ Szerkesztve ]

(#37046) imibogyo válasza Audison (#37045) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Félrement... :R

(#37044) Csababá: ennyi pénzért ne várj sokat, de amit Audison ajánlott jó lehet ilyen mindenesnek, nem tudom ezt nem ismerem. Viszont én ebben az ársávban nagyon szerettem a Philipseimet játékra. Nem egy olyan fejhallgató ami például zenén jól szól (most már tudom mióta van jobb fejesem), de játékban pont azt a közepet emeli ki (vagy csak simán kevés benne a magas és a mély :D ), ami nagyon fontos például online játéknál.

[ Szerkesztve ]

Eladó tápegység, lakás: http://href.hu/x/hpj2

(#37047) Csababá

Csababá
(kvázi-tag)

Köszönöm, úgy látszik, akkor a retro dj lesz a befutó.
Egyébként mennyire jellemző (pl. a retro dj.re is), hogy elszáll az egyik oldal és mono lesz?

(#37048) imibogyo válasza Csababá (#37047) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom annyira, mint bármelyik másik fejesre. Ez előfordulhat (gurulós szék, megrántod a kábelét stb.). Nekem már nem egy élte túl az ilyen dolgokat, de ez szerintem sokszor szerencse kérdése is nagy mértékben. Meg függ a kábel anyagától, vastagságától, szigetelő anyag és burkolás vastagságától, meg még csomó mindentől. Ha már említettem a gurulós széket, akkor például a súlyodtól stb.-től. Szóval erre nehéz válaszolni. :U

[ Szerkesztve ]

Eladó tápegység, lakás: http://href.hu/x/hpj2

(#37049) Csababá válasza imibogyo (#37048) üzenetére

Csababá
(kvázi-tag)

Köszönöm. Kíméletesen bánok a fejhallgatókkal, mégis mindegyik "kontaktos" lesz előbb-utóbb. Eddig általában a MM-ban ömlesztett olcsó modelleket vettem, most viszont azt reméltem, hogy kis utánajárással találok hasonló árú, de "minőségibb/strapabíróbb" darabot.

(#37050) SHiZUOKA válasza Csababá (#37049) üzenetére

SHiZUOKA
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a darab vélhetőleg sokáig ki fog tartani, ha vigyázol rá, de ha mégis tönkremenne a kábel, vagy kontakt hiba lépne fel, keresd fel őt.

ハルカゼ

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.