2013. május 24., péntek

(#17001) ntomka válasza Nertpaelg (#16999) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ilyen zenéhez tényleg dukál egy jobb fejjhallgató. :)

ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

(#17002) p_adam válasza ntomka (#17001) üzenetére

p_adam
(őstag)

Na az ilyet Stax-ra meg Linear I-re és hasonlókra írták :)

Lavry DA11 -> Gotham GAC3 -> STAX SRM-717 -> Sigma Pro / SR-Lambda Eladó dolgok (gyakran frissül): http://tinyurl.com/43fx7as

(#17003) Nertpaelg válasza p_adam (#17002) üzenetére

Nertpaelg
(fanatikus tag)

Hé, nem manipulálni engemet! :P De megígérem, hogy ha meglesz eredetiben, akkor veszek tőleg egy 250-et, ha még lesz. ;) De szerintem addigra egy Orpheus mellett ülve mosolyogva emlékszem vissza rájuk, mint valami "rossz viccre". (Ha re-release lesz az albumból az nem számít, mert néha ezt is csiripelik, bár már több éve.)

(#17000) fi:zi'k: Örülök, hogy tetszik. :K

(#17004) p_adam válasza Nertpaelg (#17003) üzenetére

p_adam
(őstag)

Ez a zene jobban szól Linear I-el mint II-vel (utóbbin kicsit jobban a mélyek ahogy azt várni lehetett a pengetéseket visszaveszi egy kicsit az utóbbi) de érzem hogy holnap lesz az igazi Stax-al :) Bár nem olyan audiofil felvétel (tudom, nem kéne ennek ennyire fontosnak lennie) szóval kiváncsi leszek rá.
Úgy okoskodok hogy majd egy rendes fejhallgató erősítővel a II-ből is kicsikarom ugyanazt a közepet miközben a mélyek megmaradnak (mert az tény hogy a Creek lefogja a dolgokat bár hangképben viszonylag jól illeszkedik), remélem igazam is lesz :)

[ Szerkesztve ]

Lavry DA11 -> Gotham GAC3 -> STAX SRM-717 -> Sigma Pro / SR-Lambda Eladó dolgok (gyakran frissül): http://tinyurl.com/43fx7as

(#17005) amargo válasza baluka26 (#16976) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Ez teljesen nyilvánvaló, hogy nem csúcs szuper hangzást várok. Ellenben még a leggagyibb fülesemnek is sokkal jobb a hangja.

Így inkább csak azt akartam megtudni, hogy létezik-e ez a jelenség és mitől függ, mire figyeljek? Mert én ezt a fülest megpróbálom visszavinni..

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#17006) riam válasza amargo (#16974) üzenetére

riam
(fanatikus tag)

Sajnos szerintem is ennyit tud, ha tudod próbáld meg visszavinni, és inkább itt az apróban nézz körül. 4k körül már egész jó mini akg fülesek vannak..k420 (nyitott) k430 (zárt)

(#17007) truefx

truefx
(kvázi-tag)

K701 az ebay-en. Egyelore 84 GBP es 4 ora van hatra...

diszko: http://mixcloud.com/trnx

(#17008) Cathfaern válasza truefx (#17007) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De ha jól látom csak UK-ba postáz :( Pedig amúgy lehet lecsapnék rá.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#17009) fi:zi'k válasza Cathfaern (#17008) üzenetére

fi:zi'k
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg kell kérdezni, de lesz az még jóval több is. ;)

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#17010) Ati3120 válasza moddingR (#16958) üzenetére

Ati3120
(fanatikus tag)

Az AD700 az audio-technika egyik legjobb ár-érték arányú fejese,ha hozzá jutsz 100$ körül . A hangját hatalmas tér jellemzi , Sony hifi-be dugva is meggyőző , erősítést nem igazán igényel ,amiért én többre tartom mint pl.HD555-öt az az élénk energikus hangzás ami akusztikus zenénél előny ,HD600 viszont elektronikus zenével jobb lehet .A mélyek egyáltalán nem erősek benne viszont elég mélyre megy mégis olyan távolinak érzed.

(#17011) bigmasterg

bigmasterg
(PH! addikt)

Most hallgatom rendesen erősítve egymás mellett a K500at és a HD650-et.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb / melyik van közelebb a valósághoz. Középen a k500at mondanám, de :
Hallgatom a K500at, teljesen jó, tetszik a hangja, közép és magas tartomány igen jó. (Magasakban még egy kicsit fejlődhetne, de ha nem hallott az ember hasonló hangú fejhallgatóból jobbat (k1000), akkor perfekt.) Mélyek mondjuk nem dübörögnek, de nagy tesójánál már megszoktam. :)
Akkor jön a 'probléma', ha felteszem utána a hd650-et. Első benyomás az, hogy ez egy basshead fejes (persze dj fejesekhez képest messze nem az). A sok, egészen lemenő mély nem tesz jót a középtartománynak (magasak megvannak ).
Viszont, ha ezt hallgatom egy darabig és utána felteszem a k500at, akkor olyan érzésem van, hogy hiányzik a zenének egy része, a legmélyebb hangokat egyszerűen levágja.

Szóval dilemm., valahol a kettő között lenne ideális. Lehet, hogy a k501 lenne az? Nem tudom, hogy mennyivel van több mélye. Meg kicsit nehéz beszerezni.

Mondjuk meghallgatnék egy k601/k701-et is, hogy azok milyenek. Sőt az is lehet, hogy valamilyen más márka lenne a legjobb (Audio Tech. Beyer, Grado, nagy sony ...), csak ezek meg megint ritkák itthon.

szerk.: Amúgy most is a K500at hallgatom, de lehet az azért, mivel most ez új, vagy 'megzavart' a K1k és azt hiszem, hogy ez a 'jó' hangzás. :DDD

szerk2.: Ami érdekes még, hogy a K500nál feljebb kell tekerni az erősítő potiját, hogy ugyan úgy szóljon. Viszont emlékeim szerint a 650 rosszabbul szól közvetlenül laptopról / többet nyer az erősítésből.

[ Szerkesztve ]

.

(#17012) AMDFan válasza bigmasterg (#17011) üzenetére

AMDFan
(őstag)
LOGOUT blog

A K601 szerintem a kettő között van, bár az is inkább AKG-s hangzású, de megvan benne a "dög" is :)

(#17013) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Az AKG K-242 HD-ről mit érdemes tudni a 668B-hez képest?

Köszi!

(#17014) fi:zi'k válasza Bici (#17013) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

schawo véleménye.

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#17015) KMT válasza Shufny (#16989) üzenetére

KMT
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eléggé rossz állapotban van a szivacsa, így nem akartam. Plusz elég volt cipelnem a tc-t is.

(#16993) AMDFan :
Jó vicc. (: Nekem jó hang kell első sorban, a felépítés másodlagos.

(#16999) Nertpaelg:
No ezt yt link nélkül is kitaláltam volna. :) Valóban jó kis album. Szerencsére fellelhető bitpontos másolatként is... Kár, hogy nincs több albumuk.
Gondolom, Neun Welten-t sem kell bemutatni neked.

[ Szerkesztve ]

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#17016) Bici válasza fi:zi'k (#17014) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Köszi! :R

Még valami: A 242-re jók a 240 velúr párnák? :U

[ Szerkesztve ]

(#17017) baluka26 válasza bigmasterg (#17011) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Továbbra is fenntartom a K601-HD650 1:1 cserét :DD

As the window open, I release everything that corrode inside of me.

(#17018) ntomka válasza Bici (#17013) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pont ezt kérdeztem tegnap este, még sokat sem kell visszaolvasni. :D Hát nemtom, személy szerint arra jutottam, hogy ha jobb is, akkor minimálisan jobb (hangzásban), mint a 668B (bár nem hallottam, csak az összeszedett tesztek és vélemények alapján), így nem éri meg a 3-4-szeres felárat. Igazából azt látom, ha 20k-ig ki tudsz hozni pl. egy ilyen K242HD-t, akkor érdemes rá lecsapni, egyébként meg felejtős a dolog, mármint a 668B annyira jó ár/érték arányú, hogy 35-40k alatt újonnan nem hiszem, hogy megéri másra beruházni, ha kell az a minőség. :(

[ Szerkesztve ]

ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

(#17019) fi:zi'k válasza Bici (#17016) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem jók, bár a felsorolásban nincs bent.

A 651 már egyáltalán nem érdekel?

[ Szerkesztve ]

(#17020) Bici válasza ntomka (#17018) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

A 668B hangja nagyon szép, de a magasak picit sokan vannak, és EQ-val sem könnyű levenni belőlük, mert akkor mégjobban behorpad a közép-magas teteje.
A 681-es sorozatot könnyebb EQ-zni.
Persze, még így is szuper fejes a 668B, de ha 30k-ig tudok határozottan jobbat, akkor sztem meglépem.

(#17019) fi:zi'k: Az anyagi problémák rendeződtek, de az eredeti tervemhez meg most időm nem lesz, úgyhogy azt mondom, hogy egyelőre nem érdekel.

(#17021) baluka26 válasza Bici (#17020) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem egyértelműen jobb a HD5555 :B

(#17022) ntomka válasza baluka26 (#17021) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem HD555-re gondoltál?

Ez nekem is tetszik mert 30k-ból még újonnan is valóban kijön.

(#17023) baluka26 válasza ntomka (#17022) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:Y Dehogynem.
Viszont ez többek szerint nem jobb a HD668B-nél :)

(#17024) ntomka válasza baluka26 (#17023) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a baj, hogy ezek már annyira szubjektív dolgok. Bár meg tudnám hallgatni egytől egyig mindet, és akkor el tudnám dönteni.

(#17025) Mauzes

Mauzes
(senior tag)

Sziasztok!

Denon DN-HP700 és Audio-Technica ATH-M50 közül melyiket ajánlanátok és miért? Hordozható lejátszó mellé kellene zárt fejhallgató...

Köszi!

(#17026) baluka26 válasza Mauzes (#17025) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

M50.

(#17027) Xero

Xero
(PH! addikt)

Na a tanácsok ellenére szereztek nekem a nagy vízen túl egy monster beats studiot. :U
Refurbished cucc, de teljesen új csomag. Az ára kőkemény 125 dollár volt. Cimbora ki is csomagolta és eredeti. Ez már olyan ár volt amire nem tudtam nemet mondani. A baj az, hogy még 3 hét mire hazaér. :DDD
A döntésem egyébként 2 ok miatt lett ez:
-Ilyen áron tényleg nem bírtam másra gondolni
-Hordozni is szeretném, így a K-601-et elvetettem.

A megmaradó pénzből egy kis erősítőre gondoltam (bravo v2), és perverzióból ki szeretném próbálni szigorúan itthonra a 668B-t is(láttam hogy jelenleg nincs raktáron :( ).

Na lehet harapni. :U :R :DD

(#17028) baluka26 válasza Xero (#17027) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem add el itthon, és vegyél rajta egy Audio Technica ATHM50-et...
"Artists and producers spend countless hours fine-tuning and mixing music to get it exactly how they want their fans to hear it. But the vast majority of headphones can’t accurately reproduce the intricacies produced in the studio. Simply put,Studios can. With precision-engineered, advanced speaker design, powered amplification, and powered noise cancellation, you hear music the way today’s top artists and producers want you to hear."
Ezt a marketingdumát, attyaúristen :O :(
szerk: Csak szerintem hasonlít nagyon Shure 440-re ez a Beats Studio?!

[ Szerkesztve ]

(#17029) Xero válasza baluka26 (#17028) üzenetére

Xero
(PH! addikt)

Viccen kívül megfordult a fejemben. Egy próbát fog kapni azért, aztán ha ráharapnak had menjen. :DDD

(#17030) bigmasterg válasza baluka26 (#17017) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

Ha adod hozzá a hifiman-t is, akkor mehet. :DD

.

(#17031) baluka26 válasza bigmasterg (#17030) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annyiért Lupus Junior-t kérnék :))
Privátot nézz, légyszi :)

(#17032) bigmasterg válasza baluka26 (#17031) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

Amúgy 650-et 50-55ért el lehetne adni használtam, egy új k601 meg 40ből megvan. :K

.

(#17033) baluka26 válasza bigmasterg (#17032) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hátőő, ja :K

(#17034) Nertpaelg válasza KMT (#17015) üzenetére

Nertpaelg
(fanatikus tag)

Van itt akkor Vàli worship. És igen, van belőle mindenféle RIP, de jobban örülnék, ha egyszer a kezembe foghatnám. :) Egyébként van tervben nála új album. Neun Welten-t ismerem és őket is szeretem.

(#17035) SOAD19 válasza p_adam (#16996) üzenetére

SOAD19
(őstag)

"Az utóbbi időben viszont kicsit előjött egy zavaró probléma, nem tudom hogy ez csak velem van így vagy mással is de fejhallgatónál a bal fülemre kicsit jobban hallok mint a jobb-ra"

Hmm, nálam is ez van(el van tolódva a stereo jobbra), én is gondolkodtam fülmosáson, csak nem tudom magam rávenni. :N

Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

(#17036) baluka26 válasza SOAD19 (#17035) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én balra vagyok tolódva. :F

(#17037) SOAD19 válasza baluka26 (#17036) üzenetére

SOAD19
(őstag)

Áááá, igen én is, elírtam! :) Általában pont a bal oldalamon szoktam aludni, nem tudom ez számít-e vajon, csak Ádám említette a dolgot. :F
Amúgy srácok, lenne egy oltári nagy ötletem! Szervezzünk egy "első Ph!-s fülmosás-os találkozót"! :DDD

Amúgy tisztellek, hogy nyíltan felvállalod a politikai hovatartozásodat. :R :DDD ;]

Most néztem át a zeneajánlós topikba és az egyik linkelt számban lévő képen Ágnes látható egy K1000-sel. Amúgy, bejön a hölgyemény érdekes hangja van, dögös. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

(#17038) Cathfaern

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Félig OFF, félig nem, menjen ON-ba :)
Egy Sennheiser HD500-at hol lehetne kb. elhelyezni a "mostani" fejhallgatók között?

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#17039) SOAD19 válasza SOAD19 (#17037) üzenetére

SOAD19
(őstag)

a link lemaradt: [link]

Szépen élvezi/ értékeli is a K1000-et, becsukja a szemét és átengedi magát a fejesnek. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#17040) baluka26 válasza Cathfaern (#17038) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez teljesen on.
Régen sem volt jó, most sem az. Sennheiser HD540-et keress! Az nagyon jó, simán jobb, mint egy HD555 akár.
SOAD: Hopp, káezer :DD

[ Szerkesztve ]

(#17041) krino

krino
(tag)

sziasztok, amazonról lehet rendelni probléma mentesen? (nemtudom h a garancia miatt szállítanak-e fejeseket ide)

BGF Külker | Szakmai gyakorlat érdeklődés gazdasági területeken

(#17042) fi:zi'k válasza krino (#17041) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Angol vagy német amazontól minden probléma nélkül lehet, ha szállítanak ide. EZ eladónként változik. USA-ból lehet megfogja a vám.

[ Szerkesztve ]

(#17043) krino válasza fi:zi'k (#17042) üzenetére

krino
(tag)

köszi, igen USAra gondoltam... egy Audio Technica ATH-M50 miatt...mert lehet jobb árakon is kikapni párat(bár nemtudom, hogy esetleg nem fake a cucc és azért "óccó" olyan 110dollár körül.)

(#17044) p_adam válasza Nertpaelg (#17034) üzenetére

p_adam
(őstag)

Igen, sajnos egyes track-eknél hallgatóan torzít a felvétel pedig a zene igen jó :(

(#17045) krino

krino
(tag)

Vki nem hallott egy Phiaton MS 300 vagy 400 fejest? kiváncsi lennék, hogy szólhatnak:D

(#17046) KMT válasza p_adam (#17044) üzenetére

KMT
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Melyiknél pl? Nekem nem tűnt fel amikor hallgattam, persze ez nem ma volt.

(#17034) Nertpaelg:
Ez jó hír. :)
Ennél jobban már csak az új Flashbulb-ot várom.

[ Szerkesztve ]

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#17047) p_adam válasza KMT (#17046) üzenetére

p_adam
(őstag)

Legjobb a 6-nál hallom, enyhe akadás is van benne. Persze lehet rossz változat és neked nem ez van meg. Dbpoweramp a legjobb ilyen célra (jobb mint az EAC) csak nem ingyenes.

(#17048) Nertpaelg válasza p_adam (#17047) üzenetére

Nertpaelg
(fanatikus tag)

Valóban nem tökéletes a felvétel, maga a zenész is mondta, hogy nem egészen elégedett vele, de hát ugye ez nem az a mainstream nagypénzes projekt. :) Könnyen elképzelhetőnek tartottam, hogy a te cuccoddal simán kijönnek ezek, az 598 (vagy az én hallásom) ebből a szempontból elnézőbb, nem veszem észre, ha nem fülelek erősen.

(#17046) KMT: Ó, én is sokmindent várok, csak felmerülnek alapvető koncepciós problémák, mint például meghalt zenészek, felbomlott bandák. Kicsit a múltban élek. :)) Váli mindenesetre szilárdan az elsők közt van.

[ Szerkesztve ]

(#17049) Xaels

Xaels
(PH! nagyúr)

http://www.thomann.de/de/akg_k480nc.htm és http://www.thomann.de/de/akg_k_480_nc_retoure.htm között mi a különbség? Bocsi ha írják, de a német tudásom egyenlő a 0-val.

[ Szerkesztve ]

"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

(#17050) ntomka válasza Xaels (#17049) üzenetére

ntomka
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha átírod gb-re, akkor mindjárt angolul kommunikál. :)
[link]

Egyébként ilyen termékről van szó (1. pont).

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.