Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    Akinek reklámmal van baja, annak csak ajánlani tudom a ublok origint, és nem egyébben, mint hard módban!!!
    Angol vidi a vizuálisoknak és a fullos WIKI-je az inkább olvasósoknak.
    Utóbbiból külön kiemelve a szintek. De mindkét forrást ajánlom, legalább 1-2 napig visszatérően nézegetni, hogy bekattanjon!

    Azért jobb a hard mód mint a gyengébbek, mert már 0-ról indulva minden blokkolt, így új cucc a megszokott oldalakon sem indul el automatikusan benne.
    Kb egy-három nap alatt a személyes rutin oldalak 100-90%-a használhatóvá menthető. Ha valami akadna, akkor meg akár 1 gombbal visszakapcsolható minden alapállapotra (vagy privát ablak, nem engedélyezett addonnal, vagy másik böngésző SOS-re...), vagy ha rutinoldal, akkor kb 4-5 próbaújratöltés mellett használható már használható (pl oldalfüggetlenül csak a beágyazott yt videók lejátszásához az oldalon 3-4 dolgot kell engedélyezni -és majd a végén el is menteni az addonba[egyik hívja meg a másikat, ezért kell újratölteni], viszont ha már 2 mgvan, akkor már ott a cím-link, és lehet menni yt-ra magára)!

    Semmi sem visszavonhatatlan, ajánlom kipróbálni, és próbálgatni lehetőségeit!

    Bónusz a SponsorBlock addon, ami a felhasználói által beküldött adatok alapján ugratja át az n+1 skillshare sponsor-blokkon a lejátszót. Nekem február óta 7 órát spórólt az életemből -ha alapból végignézném őket...

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák