Új hozzászólás Aktív témák

  • BTibor1

    csendes újonc

    válasz prime77 #5791 üzenetére

    Hello!
    Windows XP-nél nagyon egyszerű volt. Csak átváltottam a Felvétel hangpulton a forrást "Stereo Mix"-re vagy "What U Hear"-re, és elindítottam valamelyik felvevő programot (pl. Audacity, vagy amit jobban szeretek, mert nem csinál átmeneti file-t: Audio Recorder for Free)
    Jó volt, hogy felvétel közben a fő hangerőt akárhova állíthattam, az nem befolyásolta a felvétel hangerejét, csak a kimenetet (fülhallgató).

    Windows 7-en is vettem már fel valamit régebben, nálam "Felvett anyag lejátszása" a neve a Rögzítőeszközöknél. Az volt a gondom, hogy a fő hangerő állításával a felvétel is módosult.. Ezért, amikor ki akartam kapcsolni a hangszórót (laptop) bedugtam a fülhali kimenetbe egy üres jack kábelt :D

    Tesóm laptopjánál viszont Win7 alatt nem sikerült ezt a műveletet elvégezni... Muszáj volt adnom neki egy USB-s hangkártyát, aminek van vonal bemenete (Line-in) így a laptop saját hangkártyájával lejátszotta, dróton összekötötte a külső hangkártyával, és felvette... Ebay-en 3 ezer Ft körül van ilyen hangkari, nekem bevált.

Új hozzászólás Aktív témák