Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz Imco #8211 üzenetére

    Nem értelmezted rosszul a jbod-ot. Ha borul a kötet bármiért, akkor a dsm széttárja a kezét, és külső beavatkozás nélkül nem látsz adatot.

    Fizikailag persze ott lesz a többi, jó vinyón a maradék adat, és egy random linux vagy ext filrerendszert kezelni tudó program azt olvasni is fogja -kivéve azt a file-t ami esetleg átfedésben van más lemezzel- így ezokat ki is tudod menteni. De ehhez ugye ki kell venni a vinyót, rádugni egy gépre, etc.

    Tovább nehezíti a kérdést, -bár a tm nem tudom hogy csinálja e, ezt majd aki használja itt megmondja- hogy a gyári download station a saját kötetén amire települ szeret letölteni. Persze megoldható egyszerűen hogy az 1-es kötetre húzott DS a 2-es kötetre töltsön le, viszont azt fogod látni, hogy mindkettőn lefoglalja a helyet. Ilyen esetben készül egy -általad normál esetben nem látható- másolat kötet 1-re, amiből megy a seed, és a hely akkor szabadul fel ha törlöd a ds-ből a torrentet. Ha a saját kötetre dolgozik, akkor nem foglal duplán helyet.

    "Azért is jó lenne, mert nem kéne új hellyel paraméterezni a kodit a tv-t meg ami van."

    Azt meg tudod úgy is oldani, hogy a plexet használod bakc-endnek. A nason fut szerverként, az kezeli az adatbázist, ott egyszer összeklikkeled milyen mappákban mit keressen (filmek sorozatok etc) és a kodi-n már csak egy plexkodiconnect addon telepítése a feladat ami nem atomfizika. Innentől meg marad a kodi minden funkciója, de az adatbázist nem ő készíti, ha egy új filmek mappát kell felvenni, akkor nem kell azt kézzel mindenhol egyenként, hanem a szerveren egyszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák