Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Sziasztok!

    Csatlakozom a felhasználók táborába egy HP Microserver N40L-el, ebben pedig van 4x2TB HDD és egyelőre csak 2GB ram, de tervezem legalább 4GB-ra bővíteni.

    Egy régi 2GB-os pendriveról bootol az XPEnology, gond nélkül települt, felment mind a 2 update is a DSM_5.2-5644-hez. Egyelőre ismerkedem a felülettel, de eddig nagyon tetszik. :)

    Ha jól gondolom számomra a RAID5 a legjobb választás, mert így valamelyest védve is vagyok és még helyem is marad mellé. Nem akarok titkosított FBI dokumentumokat tárolni a gépen, de azért nem is örülnék, ha odavesznének a családi fotóim vagy a munkáim.

    Valamiért a QuickConnect nem akart belépni, hiába regisztráltam Synology fiókot a weboldalukon. Ki kell neki engednem a routeren valami portot esetleg? Vagy mi ennek a trükkje? "A rendszernek nem sikerült a kért művelet végrehajtása, ismeretlen hiba történt." üzenetet kapok a belépéskor.

    Még egy kérdés: Van egy fölös Samsung 830-as SSD-m, tudom-e valamilyen formában hasznosítani vagy érdemes-e? Van még egy szabad SATA port a gépen.

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák