-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva #94886 üzenetére
Nekem van Hadar nevű hölgy ismerősöm, izraeli, de nem hadar
-
consono
nagyúr
válasz
lastmohican2 #93580 üzenetére
Persze, engem is a felfedezés élménye visz előre, pedig más játékban a 20 óra, ahol most tartok már elég szokott lenni
És ez jó is, csak valahogy nem él a világ...
-
consono
nagyúr
válasz
Bad Pritt #93571 üzenetére
A Witcher kapcsán az is sokat dob a játékon, hogy ott tényleg él a világ, sokkal könnyebb beleélni magad az NPC-k helyzetébe is. Nekem most az Elden Ringben ez hiányzik nagyon: alig van NPC, aki csak úgy éli az életét, meg talán nincs is. Persze más a setting, de még nagyobbat is guríthatott volna a From...
-
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #93500 üzenetére
Jogosan, néha a 25 is elég lenne!
-
consono
nagyúr
válasz
icemad #93148 üzenetére
Én több mint két éve HO-ban vagyok, heti egy napot megyek be az irodába. Így sem lettem időmilliomos, mert mellettem a család ugyan úgy eljár itthonról, a reggelek ugyan annyira húzósak, csak:
- ráérek később kellni
- nem autózom reggel és délután 1-1 órát (na jó, optimális esetben csak másfelet összesen)
- a 16:30-as munkaidő vége azt jelenti, hogy akkor már itthon vagyok
Meló nincs kevesebb így sem, felöltözni fel kell, mert minden nap több vidkonfom is van, munkaidő alatt nem intézek privát dolgokat, mert gép előtt kell lennem 8-tól.
Érdekes módon nem az otthoni napokon esett vissza a teljesítmény, hanem a bentieken, mert mindenki bratyizik ha találkozik a többiekkel -
consono
nagyúr
válasz
parandroid #93029 üzenetére
Egyetértek, ideje visszatérni a gyökerekhez. Japán meg bármennyire is az egyik kedvencem kicsit túl lett tolva mostanában...
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #92958 üzenetére
Hát, lehet, hogy akkora a sztori, hogy Oszkárt kap érte a forgatókönyv író, meg a rendező
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #92956 üzenetére
Hát, 9 óra a gameplay, gyorsan kideríted
A Telling Lies nekem bejött ebből a stílusból, ennek is fogok adni egy esélyt.
-
consono
nagyúr
válasz
Guitar14 #92786 üzenetére
Az egy USB stick nem kellene, hogy gond legyen, málam a Logitech bill%egér páros is egy vevővel megy. A billentyűzet simán ment, macera inkább az egérrel volt, azt előtte párosítanom kellett gépen a vevőhöz, utána ment csak a boxon. Lehet, hogy itt is csak át kell tenni 2.4-re és párosítani kell előtte PC/Mac-en.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #92610 üzenetére
Én megvettem a Disco Elysiumot, elkezdtem, de pár hónapja hanyagolom. Talán 2 vagy 3 nap telt el a játékban, de annyira depressziós az egész, hogy elment tőle az életkedvem... De a narratíva, a story meg a hangulat az első osztályú!
icemad: én nem bírom a VR-t, különben már lenne, a gyerekek rágják érte a fülemet
Steve1207: hát most én is elkezdtem Elden Ringezni, igaz még csak 5 órám van benne, nem tartok sehol, csak rohangálok össze vissza, de fülig ér a szám[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #92552 üzenetére
WOW, ez nagyon bejövős!
-
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #92276 üzenetére
Én nem nagyon játszom online, de nekem is pozitív a QR. Probléma sem volt belőle, szólt a játék, hogy leakadt, aztán újraindult és kész.
-
consono
nagyúr
Magyarországon is elérhető
lesza Microsoft Rewards! [link][ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #91740 üzenetére
ja, meg tök gáz, hogy gáz helyett sem melegít eleget
-
consono
nagyúr
A Days Gone nekem is jobban tetszett, ezt valahogy üresnek érzem. Én is gyalogosok,csinálom a mellék küldetéseket, de nincs benne semmi, csak hentelés... A róka jó pofa, meg a haiku írás is, meg a hangulat nagy, de nem köt le. A családot sem, akik nézni szokták, ahogy sztori központú játékokkal játszom
Mondom ezt úgy, hogy a legtöbb PS exkluzív máig a toplistámon van... -
consono
nagyúr
válasz
Marcsello31 #91497 üzenetére
De csak októberig, amíg olcsóbb a benzin
-
consono
nagyúr
válasz
thedivision2 #91400 üzenetére
És a tabokat is agresszíven irtják, mármint mindent szinte újratölt...
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #91372 üzenetére
Meg viccesek a maguk módján
-
consono
nagyúr
válasz
lastmohican2 #91342 üzenetére
Gyorsan????
10-12 óra nekem bő egy hét, ha nem több. A kék oldalon a Stray a maga 7 órájával is 4 nap volt...
-
consono
nagyúr
Ha most cinikus lennék, azt mondanám már megérte a rezsicsökkentés megváltoztatása, mert egy csomóan elkezdtek gondolkodni azon, hogy hogyan lehetne takarékoskodni az árammal, amit amúgy is kellett volna... De azért a jó édesüket....
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #91061 üzenetére
Még úgy is megéri...
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva #91040 üzenetére
Van rá idő még behúzni, igaz
Megnézem majd a konzolról is, ha hozzáférek.
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva #91026 üzenetére
Nálam még fizetős a Relicta...
-
consono
nagyúr
válasz
elder troll #90900 üzenetére
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #90810 üzenetére
A Telling Lies nekem bejött, ezt is feltettem már, meglátjuk milyen lesz.
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva #90603 üzenetére
A Witcher 3-at ki ne hagyd, az abszolút értékben is egy csúcs játék. A 2-t végig tudod tolni, megy BC-ben, az elé még nem nagyon kell az első játék. Azt ma már szerintem nem kellene erőltetni...
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #90558 üzenetére
Úgy látszik el akarják adni az összes bitet belőlük, mert Switches is akciós
Én még PS4-en játszottam velük, szórakoztató játékok, kissé idegesítő főhőssel
-
consono
nagyúr
Úgy néz ki nem lesz Red dead redemption meg GTA IV remake: [link]
Még keresem a forrást. -
consono
nagyúr
BT-s biil/egér tényleg nem megy, de ha valaki ilyen elvetemült, hogy wireless akart kapcsolódni, akkor a Logitech logilinkes wireless usb dongle-je működik a Series gépeken. A billentyűzet minden varázslat nélkül ment, az egeret előtte gépen hozzá kellett párosítani a pöcökhöz, utána az is megy a boxon. Én így használom az Edge-t
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #90242 üzenetére
Így, így
-
consono
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #90199 üzenetére
Nem kell már dombornyomott az internetes vásárláshoz... Nekem sem a rendes kártyám, sem a Revolutos nem dombornyomott, mégis megy mindegyik.
-
consono
nagyúr
válasz
Marcsello31 #90076 üzenetére
Nem kell régebbi Kodi, hanem egy addon kell, ami helyre rakja a pythont. Korábban linkeltem, de most telóról nem találom a hozzászólást... Nalam megy a movieshark repoból több addon is Series S-en.
-
consono
nagyúr
válasz
Bad Pritt #89622 üzenetére
Ha jó lesz a sztori én elengedem a külsőt, 360-on is hajlandó vagyok játszani, meg Switchen is
Tényleg az fog dönteni, hogy jól találják e meg az arányt a felfedezés meg a sztori között. Persze nem vagyunk egyformák, valaki így is meg úgy is nyígni fog, hogy nem ezt akarta
-
consono
nagyúr
Én azért félek, hogy a Starfield lesz a Bethesda ME: Andromedája, ami majd csak évekkel a megjelenés után lesz igazán vállalható... Nekem sem a NMS-es bolygók nem tetszenek, sem az, hogy craftolni kell majd, de még jobban zavarnak az animációk. Mármint az arcok. Könyörgöm, ez elvileg egy next gen játék, de az előző generációban szebb animációk voltak!
Engem a le és felszállás automatizáltsága nem zavar, a ME is ilyen volt, ott sem hiányzott, hogy én tegyem le az űrhajót. -
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado #89335 üzenetére
Hát, mikor az 1000 bolygóról beszélt, nem tudtam másra gondolni én sem, hogy majd lehet órákon át járni ezeket, hogy legyen alapanyag megkraftolni valamit, hogy haladni lehessen a sztorival... Meg ez a tökéletes nyúlás a Mass Effectből, hogy az idegen artefacttól látomásod van... Eh. És még nem is szép...
Ellenben a The Invincible, amit itt linkeltek, az bejön nagyon hangulatra, meg grafikában is.Bad Pritt : ott legalább a főszereplőket a régi rész(ek)ben is áttervezték, hogy konzisztens legyen, nem csak textúrákat skáláztak fel
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz
Krissz1983 #89270 üzenetére
Ezért kell több konzol
Nekem megvan még a PS4, ha a kék oldalon megjönnek a next gen sztori játékok, majd váltok PS5-re...
-
consono
nagyúr
Hát nekem ez a Starfield így egy marha nagy csalódás. Ez "csak" egy NMS/ME mashup. Én valami eredetiv vártam...
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva #88733 üzenetére
Én elsőre is női Shepard-dal toltam végig (ezeket a hátnézős játékokat azzal szoktam, ha lehet, inkább női hátsókat nézek 20-30-40 órán át, mint pasit), de a problémád ismerős. Nem tudok én sem kibújni a bőrömből, ugyan azokat a döntéseket hoztam meg, mikor másodjára is elkezdtem, el is engedtem...
-
consono
nagyúr
válasz
Norb79 #88718 üzenetére
Én sajnos erre képtelen vagyok
Peeig nagyon szeretném a Witcher 3-at, még a két Last of Us-t újra játszani, úgy, hogy ugyan az az élmény legyen, mint először, de nem tudom. "Sajnos" emlékszem mindenre, így meg egy óra után abbahagyom. A Mass Effectel is ez a bajom
Hehe, fel is soroltam a kedvenc játékaikat
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #88448 üzenetére
Kár, hogy a western, mint műfaj teljesen hidegen hagy... Az első részt is annó egy óra után elengedtem, annyira nem kötött le. Félek, hogy az előtörténettel is így járnék... Pedig tényleg jónak néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest