Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz csuvicsuva #88165 üzenetére

    Sokan fanyalognak a Deck Nine LiS iterációin (BtS, TC), de nekem mindkét játékuk sokkal jobban tetszett, mint a Dontnod-féle LiS2 (a BtS-nek ráadásul az OST-je is fantasztikus, napi szinten hallgatom), sőt, igazából még a Dontnod Tell Me Why-ja is sokkal jobban megérintett, mint a LiS2, pedig az alap felütés (a transz-téma) semennyire sem áll közel hozzám.

    Persze lehet, hogy a témák, amiket a Deck Nine játékai érintettek (veszteség, kívülállóság) sokkal jobban rezonálnak velem, mint a mexikói bevándorlók problémái (utóbbit nem lekicsinylően gondolom, de nyilván itt Magyarországon ezt a kérdéskört nem igazán értjük), de a TC volt az utóbbi idők egyetlen játéka (a Disco Elysium mellett), aminél képes voltam úgy belefeledkezni mint tizenévesként, hogy egyszer csak arra eszméltem, hogy hipp-hopp: hajnal lett.

    Mushy vagy nem mushy, de én imádom a sorozatot, a világát meg a szereplőit.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák