Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Mass Effect Legendary Edition haladás.

    Végeztem a Mass Effect 2-vel. Ahogy terveztem, jóval tovább tartott mint az első rész. Nagyon sok mellék dolgot is megcsináltam. Az Arrival kivételével például minden DLC-t is. Minden csapat tag Loyal küldetését, stb. A fő küldetés vonal nekem nagyon rövidnek tűnt valamiért. Mint ha három küldetés lett volna, és kész. :)

    El is kezdtem már a Mass Effect 3-at. Sőt, bele is ment abba is 10 óra. Leviathan, Omega, From Ashes DLC-k meg is vannak. Ebben a részben kicsit haragszom, a galaxis térképért. A másodikban olyan szépen átlátható volt. Itt meg próbálják rávenni a játékost a felfedezésre. Sok olyan küldetés van, amit nem is jelez a map. És olyan, ahol direkt fel kell fedezni a dolgokat. Ráadásul valami hülye korlátozás is lehet. Mert van küldetésem az Eden Prime-ra, de nem lehet még landolni a bolygón. Csak tudnám, hogy akkor miért aktív a quest?!
    Érdekes, hogy a DLC-kkel egy csomó szövetségest gyűjtöttem, a War Assets még se növekedett jelentősen. Remélem csak azért mert a sztorival, az elején járok. Kíváncsi leszek, hogy meddig kell növelni, mennyire megy majd könnyen.
    A Citadel tele van ilyen apró-cserpő keresgélős feladatokkal. Kutassak fel dolgokat, és vigyem vissza. Elég ötlettelenek.

    Mass Effect 3 kérdés: Az Extended Cut DLC az belesimul a játékba ugye? Azt nem kell külön aktiválni majd, vagy ilyesmi ugye?!

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák