Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz RudY #57406 üzenetére

    Azért nem szeretek itt egyéb szakmai topikba járni (tehát nem erre a topikra gondolok), mert általában az ajánlások túlmutatnak az igényeimen. Nem kicsit, hanem nagyon.

    Szimplán annyit szeretnék, hogy kb. 300 mesét el tudjak érni bárhonnan Plex -en keresztül. Mi nem is nagyon torrentezünk. 1 év alatt letöltünk kb. 0-3 db filmet, amit aztán 2 vagy 3 nekifutásból sikerül megnézni.

    Mentéseket én másképp oldom meg, és ahhoz nekem nem kell otthonra plusz hardver sem.

    Értem én amúgy, hogy mindenkit a jószándék vezérel és ezt köszönöm is. Nagyra értékelem. De ez olyan, mintha azt kérdezném milyen telefont vegyek CoD mobilra, és mindenki azzal jönne, hogy építsék 700 ezerért PC -t. :D

    Ha később nagyobb igényeim lesznek, akkor nyilván beruházok 6 számjegyű NAS -ra, de jelenleg ez szimpla pénzkidobás lenne.

    Most még nem is nagyon érint ez a kérdés, mert a következő 1 évben biztos nem fogunk utazgatni a baba miatt. De utána minden visszatér a régi kerékvágásba, és ebbe az is beletartozik, éves szinten pár hetet biztos rokonoknál töltünk vidéken. A külföldi utazások mellett.

    Viszont már gondolkoztam router cserén, mert egyre több az itthoni eszköz, amit ki kell szolgálni.

    Tehát ha azt mondjátok, hogy ez hülyeség, mert nem fog jól működni erre az igényre akkor elfogadom és nem foglalkozom a témával. De plusz eszközt egyelőre nem szeretnék vásárolni. Maximum a jelenlegivel fejlődnek tovább. Vagyis csere jöhet csak szóba.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák