Új hozzászólás Aktív témák

  • Def26

    félisten

    válasz kisza25 #3765 üzenetére

    Van egy rapid fire nevezetű irányító, ezzel gyorsabban tudsz lőni, elvileg call of duty sorozatban van benne auto aim, meg halhatatlanság, de szerintem ez csak pletyka, mert youtube videót még nem láttam belőle. Ami működik az a gyors sorozatlövés pl m98 sniper fegyverrel. Ezt könnyen ki lehet szűrni, mert feltűnik, hogy úgy lőnek vele mint egy ump -vel.
    Létezik billentyűzet/egér átalakító is, ezek egyenesen nagy szarok. Tele van a youtube videóval, én vettem több gyártótól is és garantálom, hogy egy kalap szar az összes. Input lag, nem pontos, ráz stb.

    Sokan úgy vannak bf3 -ban ahogy pc -n is. Ha van egy jobb játékos akkor már egyből csal, én azt mondom lóf@szt csal csak jobb nála. Nem sok csalóval találkoztam. Egy live -os haveromnak van rapid fire -e( írországban él), ő kipróbálta és mondta, hogy működik, de nem tetszett neki, mert kezelhetetlen. Túl nagy a recoil . Gondolj bele, hogy mekkorát visszarúg egy m98, és ezt szorozd be azzal, hogy sorozatot lő vele. Ő elmondása szerint call of duty -ban használható, ott rengetegen használják is, főleg usa gamerek.

    Nyugodtan vegyél bf3 -at, csak a kontrolleres irányítást kell szokni. :)

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Új hozzászólás Aktív témák