Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz zodo #49935 üzenetére

    Nem ennyire fekete vagy fehér hogy milyen tankkal mit kell csinálni. Minden csata más. Az biztos hogy a csata elején leadott sok sebzés nagyban növeli a győzelmi esélyeket főleg ha ez killel is párosul. Ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy nagyon sokat ér a skoda ágyúja így nem szabad feleslegesen meghalnod. Nekem még nincsen meg a 9-es és 10-es skoda, de azt tapasztalom hogy a 10-es simán tartja a lépést mozgásban a bc-tel, a 9-es kicsit lassabb, de statok alapján azért annak is jó a sebessége a szintjén. Ha egy ilyen tankkal elsőnek érsz a pálya kulcspozíciójába és azelőtt tudsz kitárazni hogy az ellenfél odaért volna az nagyon sokat számít. Például malinovkán a hegyre vagy elhallufon a tornyozós domb.
    Passzív agresszívként kell használni a skodákat. Meg kell találni a szituációt amikor kevés veszteséggel tudsz sok tankot lesebezni/megölni és közben mindig meg kell tervezni hogy merre tudsz elmenekülni. Könnyű a skodával a többi 9-es medhez képest jó átlag sebzést és győzelmi arányt hozni, de nehéz vele igazán jól játszani.
    Ami a wn8-at illeti az elég csalóka. A 9-es skoda messze a legjobb 9-es med és az új wn8 rendszerben minden 9-es mednek ugyanannyi az elvárt sebzése, így elég könnyű vele jó wn8-at produkálni.

    indulók az induló többes száma - indulok az ige amit használni szerettél volna
    tanulók a tanuló többes száma - tanulok az ige amit használni szerettél volna
    ;]

Új hozzászólás Aktív témák