Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz zolika15 #44708 üzenetére

    Megesik. :D Most viszont felkeltette az érdeklődésemet, hogy milyen lehet vele. Egyszer lehet megpróbálom én is a teszten, elvégre a szórása már alapból baromi jól a tanknak, inkább a célzásidőn van mit javítani.

    (#44710) jimmy74: Nem rossz, de van nála jelenleg jobb T8-as med, amit megvehetsz (itt mondjuk megjegyezném, hogy nagyon játékstílusfüggő, hogy neked mi a jó). Annyi biztos, hogy az eredeti Type 59-nél sokkal jobb. Hiába van egy óriási weakspot a tetején, a lövege így is sokkal jobban használhatóbb a teljesen kínai testvéréhez képest. Egyszer szívesen kipróbálnám T8 SH-ban.

    (#44764) Atti777: Ezekkel konkrétan nem találkoztam, de a klánban nem egy ember találkozott új bugokkal. Bírom, hogy mindig mondják, hogy biztos a modokkal van a baj, pedig olyan embereknél is ugyan úgy előjönnek, akik egyáltalán nem is használnak modot. ;]

    Egyik az, hogy a minimap telespammelődik, hiába csak 1-2x kattintasz rá. Másiknál a számláló végig 00:00-t mutat, viszont a csata normálisan elindul (1-2x volt olyankor túl magas pingem olyankor, de szerencsére eltűnt és a számláló is megy most már). Mások arra panaszkodnak, hogy random újraindul vagy kidobja őket a játék.
    Ami viszont előző patch óta megvan (bár mostanára szerencsére ritkult) az az, hogy egyszerűen nem tudok invet küldeni, mert szürke az invite gomb. Legyen szó SH-ról, trainingről vagy platoonról (esetleg Team Battle).

    (#44782) szbalogh: Szép kör. :) Bár nem tudom miért érte meg a reroll.
    - - - - - - - - -
    - Amikor eldurvul az SH: 10 db T-54 Obl. vs Retard camp :D

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák