Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz mefistofeles #17295 üzenetére

    lehet döntetlen is...

    én nem látom, h kinek lenne érdeke azzal foglalkozni, h az épp sorban álló játékosok között a csapatösszeállítással és a csatatér meghatározással befolyásolni próbálja a csata kimenetelét.
    Kinek jó ez és miért?
    Talán a prémium - tehát vásárolt - gépek gyakrabban nyernek? ugyan.
    Ez összeesküvés elmélet, semmi több.

    Példa:
    Nálunk bizonyos gyakorlati vizsgán elvileg simán lenne lehetőségem befolyásolni, sok esetben meghatározni, hogy melyik hallgató melyik tételt kapja. A hallgatók meg vannak róla győződva, h "egyesek" (pl.: a szép lányok) jobb míg mások rosszabb tételeket kapnak. És akármit csinálok, ők ezt fogják látni. Az igazság viszont az, hogy bár kétségtelenül vannak a szívemhez közelebb állók és olyanok, akiket nem szívesen tekintenék kollégának, GŐZÖM SINCS, hogy kinek mi a jó tétel. Lehet, h amit én annak gondolok, és odaadom a kedvenc stréberemnek, pont kimaradt az illetőnek, az az egyetlen szűz tétele. Vagy fordítva, meg akarok szívatni valakit, aki esetleg épp azt nézte át az utolsó pillanatban. Hiába van egy elvi lehetőségem, az alanyok egyéni varienciája miatt még ilyen fix körülmények között se nyúlok bele, mindenki azt kapja, amivel épp sorra kerül, és meglátjuk, mit hoz ki belőle.

    WOTra vetítve: lehet, h ki akar baszni velem a Pantherral és berak egy 9es csatába, de pl én kifejezetten szeretem, mert akkor el tudok bújni sniperkedni, mivel a gyenge pontokat tudom, és senki se baszogat, h miért nem megyek előre. És lehet, h kedvezni akar másnak, szintén Párduccal és berakja Malinovka-ra, csak az illető utálja és nem ismeri azt a pályát.

    Összegzés:
    Összesen néhány száz, max 1-2ezer játékos áll sorba egyszerre, de nem rakhat be mindenkit mindenkivel (tier) és artyból se rakhat be akármennyit, a tankarányra, erőre is figyelnie kell vmennyire. Egy csomóan letiltottak bizonyos csatatípusokat. És mondjuk max 20-30 mpen belül el akarja indítani a csatát, különben hőbörög a user (1 perc körül már mindenképp). Most komolyan szerinted akkor még lábon lövi magát azzal, hogy na a JÓZSI mellé dafke gyenge statos játékost teszek, mert fél éve nem költött pénzt?

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák