Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz jagada #75805 üzenetére

    Azt én is pontosan tudom, hogy képes pattintani az E25 eleje (bedöntve, jól beforgatva, rázva), de az erős túlzás, hogy erre mindig lehet számítani.

    Hidd el, hogy kb megsaccolom, mikor ér spot távolságra a tiger és nem fogok ott maradni lövöldözni vele. A 0.34-es tiger ágyú pontossága nagyon jó, nem értem, miért vagy elégedetlen vele.

    A leláncolás, modulok kiütése meg az RNG miatt nem mindig jön össze.

    Én elégedett vagyok az E25-el, nagyon nagy játék élményt nyújt, de azzal nem értek egyet, hogy op úgy általában. Vannak speciális helyzetek, ahol jól ki lehet használni a képességeit, de ezek nem általánosak és a legtöbb esetben kell az ellenfél butasága is. Az említett kv3 játékos, aki pedig sötétzöld volt, elméletileg már nem rossz, de mégsem tudta a legalapvetőbb szabályt, ahogy könnyű kivédeni az E25-t, be kell forgatni vagy rázni a tank elejét. Most hasonló helyzetben voltunk, de beforgatott kv3 jött szembe, csak minden második, harmadik lövésem sebezte. Elég ennyit tenni, kicsit forgatni vagy rázni és az E25 150 penje az RNG-vel együtt már szépen fog pattogni.

    Egy dolog jutott eszembe a mostani kv3 kapcsán, ami nem biztos, hogy mindenki számára egyértelmű. Jön a manus, megáll, de még nem fordul rám. A legtöbben ilyenkor még nem gyanakodnának spotra, pedig de, felspotolt, csak a gyengébb játékosoknak idő kell a cél megtalálásához.

    Érdemes visszahúzni a tankot, ha azt látjuk, hogy egy folyamatosan közelítő tank hirtelen megáll, mert valószínűleg felspotolt, de csak 3 másodperc múlva jelez a majrélámpa, az meg már elég sok ellenfélnek, hogy rám lőjön, pláne ha tolatnom is kell. Érdemes figyelni a jelekre.

Új hozzászólás Aktív témák