-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Mottie #76553 üzenetére
most mentem ST-I-el egy egészen jó kört....azt gondoltam, hogy már meg van a csata - 13:10 -, erre hirtelen elkezdtek hullani a sajátjaim...maradt 2 arty meg én - 450 HP-n - és ellennél egy IS7 full HP-n.
hiába spottoltam az IS7-et, simán oda jött a közelembe - lepattogtam róla folyton -, mert az artyk el sem tudták találni. :-( 2K+ spot és 5K dmg, 2 kill csak a 3. osztályra volt elég....Döntetlen lett a végén. Mit kell az ST-I ÁSZ-hoz tenni? mentem egy 4K wn8, majd ez most 5K+ wn8 és egyik sem nyertes....tuti majd 500 dmg-el fogom letriplázni ezt is.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Mottie
őstag
válasz #40993792 #76554 üzenetére
Nekem valamiért nincs.. de játékilag sincs szerencsém... 30 mp állok egy helyben, sehol senki, úgy döntök előrébb gurulok egy picit, de pont ahogy nyomom lefele a gombot spottolok valakit. Reakcióidőm meg nem elég jó és megmoccanva ki is szúrnak egyből Stb na meg hasonlók, mindegy, nyomom tovább, egyszer meglesz a tripla addig is haladok a 20000 felé 200-anként
Be Victorious!
-
h1mpi
félisten
Én a mai napom lekopogom:
Battles:22
WN8 Rating: 1,563
Win Rate: 68.18%Fully electric lifestyle!
-
S.Copperpot
tag
válasz jano_77 #76505 üzenetére
Nem jellemző, 100+ csatából egy alkalom rémlik. Én le is cseréltem a tűzoltó készletet import benzinre.
[ Szerkesztve ]
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
Susana
tag
Sziasztok!
Lehet ugy legénységet venni aranyért (most az akcio keretein belül) hogy az adott tank még nincs meg?
Mert toborzásnál nem lehetséges... de mintha régen én csináltam volna ilyet?! -
Enzolord
addikt
válasz Susana #76568 üzenetére
Régen elvileg lehetett, de elég régóta kivették ezt az opciót...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, gondoltam megosztom annak ellenére, hogy az arty nem túl közkedvelt
Viszont mostmár látom, hogy az "egyéni küldetéshez" a 10-es tankhoz lehet artyval első helyen lenni tapasztalatban is (csak már meg kell nyerni a csatát )köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Mottie
őstag
Na miután kb 30 % os WR és 500-as WN9 közelében üzemeltem ma, úgy döntöttem hagyom a rákba a Light tankot..
Csatáim ezután:
Obj 704 - W - 2379xp (x3) - 1381 WN8 (De itt nem az a szép, hanem hogy amolyan pain relief kör volt... Amiben kifagytam egyszercsak. mikor visszajöttem 200 HP-m volt a hegyre félig felszaladva álltam az ellenfél bázisától nem messze Mountain Passon, Egy IS-3, Rhm, Comet és egy Lorr 155 velem szembe, a comet épp nagyban lődözött. mind meghaltak. Igaz az IS-3 -t nem én lőttem ki )
IS-3 - W - 1118xp - 6160 WN8
IS-3 - L - 439xp - 3212 WN8
IS-3 - L - 1098xp - 6683 WN8
IS-3 - W - 1016xp - 6382 WN8Mégsem hagyom még abba, összeszedem azt a Prémiumot.
Be Victorious!
-
fsb1000
nagyúr
Toborzó lettem: [link]
Ez csak nekem új? Reggel még nem fogadott ilyen üzenet. WG új dimenzióba lépett, ennyire kellenek az új játékosok. A kommenteket olvastam. De megéri meghívottnak lenni?
.
Mondjuk XY és én keresztbe meghívjuk egymást a játékba új accal.
Kapunk ezért jutalmat?
Aztán szakaszban játszunk szintén keresztbe. (régi acc, új acc)
Mennyi XP bónusz jár ezért?
És persze az új tank kihúzása 1M XP-ért lehetne cél.
De ezt mind szakaszban menni.... az már egy kötelezettség, amit még jó haverokkal se vállalnék.
Sok száz csata. Illetve 2x sokszáz csata, ha egymásnak segítünk. -
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
A mai nappal a DTQ nevű Golden League klánunk nyereményjátékot hirdet. Semmi más dolgod nincs mit követni az oldalunkat, és beírni a nyereményjáték hírébe a DTQWOT-ot, és megosztani a hírt. A nyeremény pedig 2500 ingame WOT gold, és a képen látható helikopter, ami már nálam várja hogy az új gazdájának a karácsonyfája alatt legyen.
https://www.facebook.com/dtqwot
https://www.facebook.com/505thzajcev -
szbalogh
addikt
válasz Bingisz #76549 üzenetére
Ha gondolod beszállok. Viszont nekem is kell a tank, szóval egyik nap Te játszol az új accountoddal másik nap meg én, ok? Mellesleg van 2 accountom amivel ritkásan játszom. Mondjuk az akciók miatt mostanában mindkettővel mentem pár kört, de januártól ha gondolod kivárom a 60 napot
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Bingisz
addikt
válasz szbalogh #76578 üzenetére
Jól gondoltam én, hogy nem kell platoonozni. A leírás végén írja ezt:
The Recruiter will also receive a Т95Е2 tank without a crew as a reward when one of the new players invited by this Recruiter purchases their first Tier X vehicle.
Annyi a lényeg, hogy ez a verzió csak új acc meghívásakor működik. Nekem legénység úgy sem kell, mert van elég.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
szbalogh
addikt
válasz Bingisz #76579 üzenetére
Hát nem tudom melyik az egyszerűbb... Egy embernek tier x vagy 5 emberrel 200k xp.
Mondjuk az fv4202-t igen hamar kihúztam tier 2-től mikor felröppent a hír, hogy lehet, hogy prémium lesz. Nem volt egy hónap sem talán.... Egy orosz med ágat szívesen kihúzok bármikor[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
zsolthee
senior tag
obj 416-ról mi a vélemény?
Konkrétan csak ez a példány érdekel, feljebb nem mennék ezen az ágon mert tier 8-as med létére kiváló az átütése és a sebzése is. Mennyire rögös az odáig tart út? -
Djuree
félisten
löwe a kövi akció, 13500ft, 17800ft-ról. alapból volt ennyi, a felszerelésekért miért fizetnék 4000ft-ot?
már csak ilyen felszereléses pakkban elérhető? lehet vennék egy t34-et, de ennyiért nem, max 10k-ért, talán, de az se biztos...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mclovin
senior tag
Üdv! 2 év után elkezdenék újra játszani, tiszta lappal, új accal. Vettem hozzá egy 7 napos prémet +1000 gold. Szerintetek mire költsem a goldot? Most néztem, hogy akciósak a t5 prémek, jó lenne egy kreditfarmra (de melyik). A 'számomra' új német TD ágat kezdeném el húzni szerintem.
-
dfsz34
őstag
válasz Djuree #76586 üzenetére
Kész röhej. Nemsokára akciós lesz, kb 11-12e forintért meg lehet szerezni, most 150 arany a garázshely, a modulokat meg kreditért is meg lehet venni, nem kell pénzért.
Ha lesz type, akkor szerintem 50-60e forintos csomagban esetleg. Úgy gondolja a WG szerintem, hogy a zemberek tele vannak zsével így év vége felé és lehúzza őket egy kicsit.
Ügyes, bár nekem nincs ennyi szabad pénzem, meg akkor sem ilyenekre költeném.
[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
Remélem nem csak ebből fog állni a decemberi kalendár, hogy valamit csak azért is vegyek meg. Én személy szerint utálom a prémiumos embereket (senki ne vegye magára), nem értem miért kell ezt ennyire súlykolni (tudom pénz pénz és pénz). Remélem majd kapunk valamit majd csak úgy.
-
Dryman
őstag
válasz fsb1000 #76575 üzenetére
Tegnap kaptam én is ezt a TOBORZÓ-i megtiszteltetést!
kezd az egész hasonlítani egy piramisjátékra!
Úgy döntöttem nem ölök bele energiát, mert logikátlan dolgokba nem látok rációt.....
A barátokat (érdemleges barátokat) már régen berántottam magam mellé a játékba...most meg jön a WG ezzel a toborzói izé-vel...hát kicsit lecsúsztak, mármint időben...ha kell hozzá egy rang, vagy megfelelő számú csata, akkor miért nem toboroztatnak jóval előbb....aztán meg jönnek ezekkel a szánalmas feltételekkel....szerintem egyszerűen elment a nagypénz reklámra...most meg ilyen módon próbálkoznak....
nem is látni annyi WOT reklámot manapság a tévében mint mondjuk 3 hónapja.... -
KisApám
addikt
A Löwe mellé se GOLD se PRÉM fiók? És úgy 13 500 Ft?
Csak felszerelés van hozzárakva?
HA igen, a WG mehet a ... jó messzire...Én is a T34-et várom.
Mostanság sok a piros T34-es játékos a csaták során... hamar ki is lövik őket.
HA jó is a tank, ne mmindegy ki vezeti...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
MinionFlasH
senior tag
24-én igazán hozzánk vághatnának egy Löwét, vagy SPershinget.
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz KisApám #76593 üzenetére
1 500 000 kredit felett ér, amit adnak vele. Ha nem tetszik, ne vedd meg. Ezért miért mehetne el a WG bárhova is?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
emre
veterán
válasz zsolthee #76585 üzenetére
Az A43 nem rossz gép, voltak élvezetes csatáim vele, de A44-el közöm nincs a csatákhoz.
Csak egyenes vonalon nevezhető viszonylag gyorsnak, az ágyú baromi pontatlan, és ha nem találok weakspotot akkor pattan. Ha seggel akarok játszani akkor a motort lövik ki, vagy kigyújtanak. Flankelésre meg a nem létező gun depression miatt alkalmatlan. Gyakorlatilag TD-ként kell játszanom vele. Lehet a 416-ot meg sem veszem. A statomat meg ne nézd, mert csak az RNG miatt állok 1%-on vele, de szégyen hogy 7-es géppel 1k az átlagsebzésem.
Ha 8-as meddel akarom szopatni magam T9-10-ben akkor inkább a Pershinggel, vagy a IndienPz-vel teszem meg. Mondjuk papíron a Type61 is jónak tűnik, de nekem ez a japán csoda sem jött be, mert nincs az a camo ami elrejtené, a top löveg meg a megadott értékek ellenére elég kiszámíthatatlan, és a tornyot boldog-boldogtalan átlövi.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
KisApám
addikt
válasz 04ahgy #76597 üzenetére
HA 1 500 000 Ft kreditért fizetni akarsz sacc/kb. 4000 Ft-ot, akkor hajrá.
Inkább nyugodtan rászánok pár napot és megvan a csatákból a kredit.
Csak ezért.------------------
Tegnap vettem meg a HELLCAT-ot a T67 után.
T67 nagy kedvenc
Remélem a HELLCAT is az lesz.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest