Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Alárhány prémium tankkal megyek, nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jó, mindegyikkel van sikerélményem.

    Type 64 - nagyon fun tank. Szeretek felderíteni, sőt, ez sokszor igazodik a stílusomhoz is (rusholni előre a 'csába a jobb pozíciókért), van egy gyorsabb ágyúféleség is rajta, ami még T10-eseket is lehet csipegetni, ha nem rám figyelnek. Bár kizárólag golddal és weak spotot, de üsse kő. Nagyon gyors, nagyon agilis, El Hallufon el is játszottam azt, hogy láttam ahogy felém lőnek és vissza is húzódtam sikeresen. Ha meg T6-7-be dobja, ott még OP is tudna lenni.

    AT-15A - lassúnak lassú, de már hozzá vagyok szokva ehhez a tempóhoz. Ennek is gyorsan köpi a skulót az ágyúja. Bár sajnos ezzel is a frontra vágyok, ez már nem oda való, könnyen belövik. Picit hátul maradva lehet csipegetni és még valamennyire be lehet tekerni a tankot, hogy pattintson.

    Panther M10 - gyors, van HP-ja, páncélt is raktak rá. Az ágyúja közepes, de lehet használni. Meg lennék vele elégedve, még a fenntartása se drága. Bár a tetszésem nem nyerte el.

    SU-122-44 - amint megláttam, hogy D25 ágyú van rajta és 6.5s-enként osztja az áldást, felcsillant a szemem. Bár a fenntartása nem lesz olcsó, IS-2 is deficites, azzal meg sokkal kevesebbet lövök. Ezzel is fel kéne menni dombra/takarásban maradni, ami nem mindig az én stílusom.

    IS-6 - nagyon pattintós, van HP-ja, az ágyú ezen is 122mm-s orosz (már D30), elég gyakran is lő. Ránézésre a tornya a gyenge pontja. Picit lassabb a most általam használt heavyknél, így lehet hozzám is igazodna, mert nem lenne az, hogy túlságosan elöl haladok és engem szednek ki elsőre.

    FCM 50t - kellemes meglepetés. Agilis, van HP-ja, az ágyúja gyors, erős és pontos. Bár sajnos papír, kb. mindenhonnan belövik.

    Super Pershing - mindenki lehúzza, adatlap alapján én sem látok benne sok fantáziát. Ha józan eszemre hallgatnék, akkor felejteném is el, de valamiért egész más ezzel a tankkal játszani. Az egy dolog, hogy királyul néz ki, hajlamos pattintgatni, az ágyúja meg lehet, hogy nem a legjobb, de legalább pontos. A kreditet meg fossa, ennél már csak a Jagdtiger van fentebb, ami már akkor ad kreditet, ha megnyomom a W-t. Nem is drága. A Jagdtigerrel az a bajom, hogy TD, lassú (bár az SP se gyorsabb, de azon legalább torony van a szar helyzetekre)

    T34 - lehidaltam. Első menetben kiosztottam 3500 sebzést, azt hittem a játékosokkal van a baj. Utána 2700, majd 2900. Nagyon jó ágyú van rajta. A teste viszont papír, egy nyamvadt 13 90 ott szívatott, hogy körözik körülöttem, továbbá 10-esek ellen sem olyan vicces (FV kiszedett hull downból egy lövéssel).

    112 - hasonló építmény, mint az IS.6, ez is pattint rendszeresen, valamint ezzel éreztem, hogy ott van velem az erő, nem mint az SP-nél, valamint ebben még az IS-6-nál is magabiztosabb voltam. Hozzám nőttek ezek a 122mm-s orosz ütegek, megtanultam már őket használni.

    Valahogy azt reméltem, hogy CT-zés után lesz valamilyen halvány fogalmam arról, hogy mit fogok venni. Hát nem lett. Lehet az lesz, amit majd leakcióznak egy két hét múlva.

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák