Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz Pete55555 #47284 üzenetére

    (#47284) Pete55555: Neked nincs egyetlen gold ammo sem betárazva?

    Persze megértem, hogy zavaró az, amikor a "régi iskola" szerint megy az ember és jön vele szembe egy olyan tank amiről tudja, hogy nem fogja átütni normál lőszerrel.
    Meg kell barátkozni azzal a ténnyel, hogy most már senkinek sem szabad hagyni, hogy rád lőjön, mert biztosan sebez.

    Kicsit elvitte a WG a First person shooter-ek világába ezt a játékot. Mindenkinek akarnak sikerélményt adni, hogy nézd ezzel a kis pöfögő traktorral meg tudtam sebezni a nagyot. Az egyszerű játékosok 60-70%-át nem fogja érdekelni, hogy a géppuskánál lehet lőni a KV-1-t, mert amikor meglátja menetből fog nekiállni tüzelni. Aztán meg sír a szája, hogy csal a WG, mert: Mi az, hogy ő nem tudja sebezni a másik tankot? Így a WG felkínálja mindenkinek a lehetőséget, hogy a kedves játékos szórja a megszerzett kreditet vagy vegyen aranyat és fedezze abból.

    Egyébként még ha ez lenne a legnagyobb gond.
    Előző csaták egyikén egy 22000 csatánál járó JgPzE-100 úgy gondolta, hogy nem leszünk méltó csapattársai és 0,30 km megtétele után úgy gondolta, hogy ő elérte amit akart. Ezért finoman csobbanás nélkül merült el a habokban. Ha egy ilyen tapasztalt játékos ezt megteszi, akkor mit vártok/várunk a 6-8000 vagy a 0-4000 csatás emberektől?

    Hozzá kell szoktatni magát az embernek, hogy random csatában ez nem csapatjáték, hanem 15-en vagyunk egy térfélen és sebezzen többet az, aki tud. Ha javítani akarsz ezen, akkor jön a képbe a szakasz lehetősége. Így maximum 3-an már tudjátok kompenzálni a maradék 12 ember 12 irányba széledésének vagy éppen lemmingezésének hátrányát.

    Nem offense-ként írtam, nem támadni akarlak. Csak, ha van egy lehetőség a játékban, amit a fejlesztő biztosít, akkor kár keseregni azon, hogy valaki él vele.

    [ Szerkesztve ]

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák