Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Dobi 562 #241258 üzenetére

    "Az mit ti ninja nerfnek gondoltok az valojaban a meta valtozasa ami miatt az adott tank gyengebben fog tudni teljesiteni vagy power creep. "

    Az a baj, hogy erről értelmesen nem lehet beszélgetni, mert aki a papírra leírt számokhoz ragaszkodik, annak is igaza van és nem lehet cáfolni, de annak is igaza van, aki azt mondja, hogy a boroskóla vagy ez a bz176 a papíron nagyon pontatlan ágyújának ellenére is úgy viselkedik, mintha lézerágyú lenne.

    Ez a láthatatlan paraméterek miatt van, főleg a szóráskép, amit nem árul el a wg. Hiába 0.42 meg 0.46 ! a hivatalos paramétere ezeknek a tankoknak, ha a lövések nagy része a célkör közepére fog menni.

    A boroskólát remélem nem vitatja senki, mert népszerű tank, rengetegen használják. Én frontline-ban használom főleg és elképesztően hatékony, nagy(obb) távolságra is biztosan lehet vele lőni és betalálni.

    Hogy némi fogalmat lehessen erről alkotni, az obj261 artynak vank 0.59, a 0.46 attól nincs olyan messze, pont félúton van egy pontosnak mondható 0.33 ágyú és egy jó arty ágyú között.

    A 7-es IS klónoknak van 0.46 pontossága és azokkal rendszeres "élmény" hogy 30m-ről elhibázok egy közepes méretű tankot, monjuk borsiggal esett meg velem legutóbb és csak néztem, mint a borjú, hogy ez most mi volt. ok, nem volt teljes szűkülés, de vártam lövés előtt, tehát nem mondható az, hogy teljesen snap shot volt, sőt, elég jól vártam és lőtt egy teljesen értelmezhetetlen. Kb így kéne működnie a bz176 ágyújának is.

    Sok tapasztalatom nincs a bz176-al, csak mint szenvedő fél általában, de elképesztő lövéseket bead ennek a tanknak. Hatalmas távolságokról is betalál. Mellettelm hull downban levő centurionnak jóval 900 feletti sebzést, néztem is hogy ez most mi volt? van egy jpze100 valahol? :) aztán nem, a bz176 kóstolta meg.

    A fórumban azt mondta a wg staff, hogy gyűjtik az adatokat a bz-ről. Tényleg semeddig nem tart megkapnia ugyanazt a szórást, mint mondjuk a tech tree bz166 kapott, ami olyan homályokat képes lőni, hogy az ember a fejét fogja. A hivatalos paraméter nem változik, lehet menni panaszra brüsszelbe, bizonyítani semmit nem lehet úgyse.

    Mondjuk érdekes, mert a boroskólától nem vették el a kiváló szórást a mai napig se. Lehet, hogy mégse nyúlnak a bz-hez, csak ha nagy lesz a népharag. Még a cobráról olvastam ezt, hogy jól működik az ágyúja, a hivatalos 0.38 ellenére is. azt a tankot nem ismerem.

Új hozzászólás Aktív témák