Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz peterson79 #228409 üzenetére

    De. Nem egyszer hangoztattam már itt azon véleményemet, hogy az FV-nek semmi keresnivalója a játékban. Szerintem nem normális az, hogy egy tank 1800-as sebzést ad egyetlen lövéssel. És ahogy azt sokan írták itt játszani se túl jó vele, mert semmit nem talál el és mellette még világít is. Szóval pusztuljon a játékból. A TVP százszor jobb ennél, mert a 4,5mp alatt van egy minimális esélyed a meglógásra (esetleg tank beforgatására) miután bekaptad az első lövést.
    Az arty meg ilyen sebzés mellett ne nyírjon ki mindenkit a tankban és okozzon még 2-3 modulsebzést is. Sokkal több az artymentes meccs, ami nagyon jó, viszont ha 3 van egy csatában az még mindig rohadt zavaró tud lenni. Az obj261-gyel még a nerf után is simán lőttem 3k-nál több sebzést egy csatában. Nem nagyon éreztem a nerfet rajta. És amúgy heavy-re nem jelentenek akkora veszélyt, a medekre ugyanakkorát, vagy még talán nagyobbat is. Persze ha eltalálják.
    És az továbbra is rendkívül frusztráló, hogy mindezt a pálya másik végéből biztonságban csinálják, és még blindshotolni se nagyon tudod őket. Ha egy láthatatlan td meglő a bokorból, annak legalább vissza tudsz lőni, még ha nem is spottolódik. Nem biztos, hogy sebzed, de legalább a lehetősége adott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák